Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım aykızım hb sen nasılsın bitanem çok özledim seni menülerine baktım kilo durumun ne çok az yiyorsun haberin olsun . annen nasıl bu arada bitanem?
İyiyim şükür ablam ramazan iyi geldi sorunlar hallolmasada çözümü sukurde buldum.
Annemde iyi çok şükür
Benim kilo durumu fena alip verdikce sindirim bozuluyor ne yapsam olmuyor ölmez sağ kalirsam ramazandan sonra yürüyüşe baslicam inşallah

Rabbim şu mübarek ay hurmetine tüm hastalara şifa versin inşallah kazanır iyilesirde üzülme kuzucum moral herşeyin başı ona hep umut ver ki baglansin savaşsin iyi olur zamanla
Bu arada amin inşallah seni de

Onlar baya yedi namm namm diye diye allah düşmanıma göstermesin kilolu olmayı çok üzücü sıkıcı bi durum

Rabbim şu mübarek ay hurmetine tüm hastalara şifa versin inşallah kazanır iyilesirde üzülme kuzucum moral herşeyin başı ona hep umut ver ki baglansin savaşsin iyi olur zamanla
Bu arada amin inşallah seni de
Amin tatlım inşallah, yanındayken daha hızlı topluyordu. Uzaklardan göz görmeyince gönül katlanıyor Moral ve sevgi herşeyin başı.

çok sevindim kuzum annenin iyi olmasına . benim sporda bu aralar kötü gidiyor inaşllah başlarsın kuzum ama kilona takma bukadar taktıkça kilo vermekte zorlaşıyor. bu arada az yeme biraz metobolizmanı çalıştır . sık sık az az ye bitanem.

Ani iniş yapınca hopp noluyor demeye kalmadın güzel oldu ama renk kattınız, her zaman bekleriz
çıkmam burdan artık heralde çok sevdim çok tatlı samimi bir takımsıniz sizde bizim takımada bekleriz sizii
Bende ilk geldiğimde böyle karşılandım çok sıcak bir takımız dimiii
evet tatlım valla çok hoş karşılandım sizide bizim 4. takıma beklerizzz

Onlar baya yedi namm namm diye diye allah düşmanıma göstermesin kilolu olmayı çok üzücü sıkıcı bi durum
Ayyy ben bir kaşık yediğimde kendime kızıyorum, off neyse dondurma zaten gönül yaram Bizde kilolarımızla sınanıyoruz napalım Allah başka dert vermesin fıstığım

Domates tavanı ne kıııız?yöresel mi?anlat hele..
Bence yöresel degildir ablam başka yerde yapılıyor mu bilmiyorumm

Fırında yapılıyor bol domates dograrlar kuşbasi et bol baharat sarimsakli yağlı bi yemek
Ama bi güzel olur ki sormaaa:)) bol acili
Bi de içine Maraş biberi dograrsan immmmhhh gözünden yaş aka aka yersinnn:)

Anaaaam anaaaam,,,ağzımın suyu aktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…