- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İyiyim şükür ablam ramazan iyi geldi sorunlar hallolmasada çözümü sukurde buldum.canım aykızım hb sen nasılsın bitanem çok özledim seni menülerine baktım kilo durumun ne çok az yiyorsun haberin olsun . annen nasıl bu arada bitanem?
Bende tam kaçıncı takım diye soracaktım
Hoşgeldinşz sefalar getirdinizz
çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yüreğiniz güzel sohbetiniz içindilviin hgdin canım .... herzaman gelin arkadaşlar sohbete bekleriz.
ay vallahi öyle oldu kızzyaa işte böyle bir anda bizde bulursun kendini, bak hiç yabancılık çekmedin bile
Rabbim şu mübarek ay hurmetine tüm hastalara şifa versin inşallah kazanır iyilesirde üzülme kuzucum moral herşeyin başı ona hep umut ver ki baglansin savaşsin iyi olur zamanlaÜlseratif kolit hastası ve aktif döneminde, gönlümce gezemem onun yanındaki koltukta oturuyor olmakta yeterli şuan içinHaftasonu kpss ye girecek ve 1 yılını buna ayırdı artık kazanmasını geçtik, sınava girebilsin yeter diyoruz. Yada sınavın ortasından wc için çıkmak zorunda kalmasın Bütün gün nerdeyse doğru düzgün konuşmuyorum, burada bıdır bııdr konuştuguma bakma. Allah senide sevdiğine kavuştursun bitanem.
Dua edin olur mu onun için, Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Yaşlıların hastalığı bir nebzede olsa çekiliyorda, böyle gençlerin, bebeklerin hastalığına hiç dayanılmıyor. O yüzden bu günümüze çok şükür
Ani iniş yapınca hopp noluyor demeye kalmadınay vallahi öyle oldu kızz
ben bu kadar sıcak kanlı girişken değildim noldu banaa bilmem
Domates tavanı ne kıııız?yöresel mi?anlat hele..İftar :
1 kase bulgur pilavı
1 kase domates tavanı
2 bardak ayran
Ve bugün biraz ekmek yedim:)
Bende ilk geldiğimde böyle karşılandım çok sıcak bir takımız dimiiiçok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yüreğiniz güzel sohbetiniz için
içim baya kaynadı size baksanıza baya kaynadım araya
Onlar baya yedi namm namm diye diyeAmin amin inşallah
Off onlara 3-5 top koydursaydındalgaya vurunca bende sinirleniyorum, kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Ama malesef bunu göremiyoruz. İnsan kınadıgını yaşamadan ölmezmiş, gerçi kimse kilolu olmasın
Amin tatlım inşallah, yanındayken daha hızlı topluyordu. Uzaklardan göz görmeyince gönül katlanıyorRabbim şu mübarek ay hurmetine tüm hastalara şifa versin inşallah kazanır iyilesirde üzülme kuzucum moral herşeyin başı ona hep umut ver ki baglansin savaşsin iyi olur zamanla
Bu arada amin inşallah seni de
Tavası sanirim ablam antep yemeğiDomates tavanı ne kıııız?yöresel mi?anlat hele..
çok sevindim kuzum annenin iyi olmasına . benim sporda bu aralar kötü gidiyor inaşllah başlarsın kuzum ama kilona takma bukadar taktıkça kilo vermekte zorlaşıyor.İyiyim şükür ablam ramazan iyi geldi sorunlar hallolmasada çözümü sukurde buldum.
Annemde iyi çok şükür
Benim kilo durumu fena alip verdikce sindirim bozuluyor ne yapsam olmuyor ölmez sağ kalirsam ramazandan sonra yürüyüşe baslicam inşallah
çıkmam burdan artık heralde çok sevdim çok tatlı samimi bir takımsıniz sizde bizim takımada bekleriz siziiAni iniş yapınca hopp noluyor demeye kalmadıngüzel oldu ama renk kattınız, her zaman bekleriz
evet tatlım valla çok hoş karşılandım sizide bizim 4. takıma beklerizzzBende ilk geldiğimde böyle karşılandım çok sıcak bir takımız dimiii
Ayyy ben bir kaşık yediğimde kendime kızıyorum, off neyse dondurma zaten gönül yaramOnlar baya yedi namm namm diye diyeallah düşmanıma göstermesin kilolu olmayı çok üzücü sıkıcı bi durum
Tavası olabilir doğru :) ama o nasıl bişey onu anlatsın Ezgi...Tavası sanirim ablam antep yemeği
Bence yöresel degildir ablam başka yerde yapılıyor mu bilmiyorummDomates tavanı ne kıııız?yöresel mi?anlat hele..
Gelirizz sizin takımıda şenlendiririzçıkmam burdan artık heralde çok sevdim çok tatlı samimi bir takımsıniz sizde bizim takımada bekleriz sizii
evet tatlım valla çok hoş karşılandım sizide bizim 4. takıma beklerizzz
Anaaaam anaaaam,,,ağzımın suyu aktı resmenBence yöresel degildir ablam başka yerde yapılıyor mu bilmiyorumm
Fırında yapılıyor bol domates dograrlar kuşbasi et bol baharat sarimsakli yağlı bi yemek
Ama bi güzel olur ki sormaaa:)) bol acili
Bi de içine Maraş biberi dograrsan immmmhhh gözünden yaş aka aka yersinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?