Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalar benide takımınıza alırmısısnız noluuuuur ben 1.68 boy kilo 74.500 bugünden başaldım hep başlayıp bırakıyordum ama bu yarışmada olursam sizlerin verdiği kilolardan utanır bırakmam açıkça söyleyeyim biraz cahilim cetvel falan yapmaktan ama denerim

300 gr almış görünüyorum malesef.. Ama ben de 2 kg olmasındansa 300 gr mı tercih eder oldum ve şükrettim bu sabah..
azimliyim kızlar, telafi edicem lütfen kusura bakmayın..

7.takım 158 .etap

yarisci ( 68,0/68,0/0,00/0,00&#37
askito(72,0/72,8/-0,8/-1,11%)
ebtuna ( 67,5/65,3/2,2/3,26%)
pregant ( 76,0/75,0/1,0/1,32%)
meral ( 61,6/kendi isteğiyle ayrıldı
cigdem83( 58,6/kendi isteği ile ayrıldı
genciza( 58,5/
perperi( 99,9 / 100,2 / 0,3 / -0,3% )
saliormoon( 71.9/72.5/0.6/-0.83)
zeynep__05(67,4/66.8/0.6/0.89%)
nesibe82(64,0/63,7/0,3/0,5%)yeni üye
ohcanimadegsin(62,7/62,6/0,1/0,16)yeni üye
gmzza(68,0/66,9/1,1/1,61%)yeni üye
zalimi(85.6/eski üye ameliyat sonrası döndü

7.takım toplam kilo ( 775,9/

kızlar geçen hafta eczanede 85.6 çıktım doktorda 85 ama eczane de tartılcağım için bu kiloyu yazmak zorunda kaldım bide bugün regl oldum nasıl olcak merakla bekliyorum

takım kurallarımız bunlar şuan listemiz full yedekte ollursun biri ayrılırsa veya mezun olursa sırayla alırız ama takım ruhuna ihtiyacın varsa bu zaten sorun olmaz buraksefa

bende yürüyüşümü yaptım mekiklerimi çektim bir partide akşam çekeceğim..
almak isteyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum bu aleti..artık yaparken direk kaslarım kasılıyor yanıyor hissediyorum..

selam kızlaaaaaaaarkaydirigubbakcemile3
65.3 oldum dikkat ettiniz miiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok çok mutluyum:dance::teytey::sm_cool:
kilo vermem hızlandı,emeklerimin karşılığını alıyorum ve bu beni daha da hırslandırıyorhihoyyyt
inşallah istediğim kiloya inicem ve mezun olucam:Saruboceq:
bugün okulla piknikteydik,hamur işi tarzı şeyle yeim malesef ma üzülmüyoum çünkü abartı bi şey yemedim,ayrıca moralim çok iyi...telafis kolay olacak inşallah:lepi:

kilo veren tüm bacularımı tebrik ediyoruma.s.Şeniz
veremeyenler hadi artık kendinize gelinlmaz:
bakın yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün beyaz tişört giydim vallasempatiksalakcinni
bu yaz bari kendimize eziyet etmeyelim hadi kızlar ha gayrethihoyyytkaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

tebrikler emoşum darısı başımıza inşallah....:lepi::Saruboceq:
bu arada ben de biraz geçmişte gezinti yaptım topic benden önce nasıldı kimler vardı kimler yoktu bi bakayım dedim...senin de bi mesajın vardı kızlar 71.5 oldum diye:)))kendimi gördüm ben de :)))gerçi ben senin kadar hızlı ilerleyemiyorum ama gene de ilk geldiğim güne göre daha iyiyim:)))işte bööleee söyleyim dedim tekrar tebrikler canım...inşallah hep böyle moralli moralli incecik bi hatuna dönüşürsün:)))

bu arada zalimicim benim adım yanlış yazıyo doğrusu sailormoon bi kaç kere düzelttim ama tekrar yanlış yazılmaya devam ediyo...onu da bi söleyim dedim:)))düzeltirseniz çok sevinirim..

zeynepcim canım benim çok sağolasın...dönem dönem hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,benim de buraya başladıktan sonra pes ettiğim,kilo aldığım zamanlarım oldu(olacaktır da...önemli olan vazgeçmemek,aynı istek ve hırsla devam etmekmiş...inşallah bu şekilde devam ederiz,kilolar moralimizi bozmadan güzel güzel yaşarız:))

selam kızlar nasılsınız? öglen menümü yazayım yeşil fasulye yogurt 1 dilim kepek ekmegi yedim.akşama tavuk haşlama salata yemegi planlıyorum..görüşmek üzere bugün tartı gam oynamıyor ama haftada 1 kere tartılacam dengem bozulacak hergün tartıl tartıl....

emoşum teprikler şekerim
valla harikasınız.. sizlerle beraber ben de gaza geliyorum muhteşem moral depoluyorum
sabah 1,5 dilim kepek eekmeği bol domates salatalık biber yedim. yagsızsüt loru bir de:)
babam forından sıcacık simit getirmiş yemedim. arada ceyrek simit yemeyi düşünüyorum. hadi bakalım..

uğraşın kızlar kesinlikle uğraşın...inanın verdiğiniz her emeğe değiyor:)9çok mutluyum,kendimi çok rahat hissediyorum...artık bana baktıklarında rahatsızlık duymuyorum,çok rahatım,dolaptan istediğim kıyafeti alıp giyebiliyorum,o bana olmaz demiyorum...alışveriş yapmak istiyorum...bunların zevki hiç bi şeye değişilmez yaa:)))
sakın vazgeçmeyin...hiç bir yemek size bu keyfi vermez

emoş, seni ayaktaalkışlıyorum. kıs naptın da bukadar vrdin maşallah. değişik bişiy yaptın mı?

kilo veren herkesi kutlarım kıslar

7.takım 158 .etap

yarisci ( 68,0/68,0/0,00/0,00&#37
askito(72,0/72,8/-0,8/-1,11%)
ebtuna ( 67,5/65,3/2,2/3,26%)
pregant ( 76,0/75,0/1,0/1,32%)
meral ( 61,6/kendi isteğiyle ayrıldı
cigdem83( 58,6/kendi isteği ile ayrıldı
genciza( 58,5/ 58,5 / 0 / % 0)
perperi( 99,9 / 100,2 / 0,3 / -0,3% )
saliormoon( 71.9/72.5/0.6/-0.83)
zeynep__05(67,4/66.8/0.6/0.89%)
nesibe82(64,0/63,7/0,3/0,47%)yeni üye
ohcanimadegsin(62,7/62,6/0,1/0,16)yeni üye
gmzza(68,0/66,9/1,1/1,62%)yeni üye
zalimi(85.6/ 85,6 / 0 7 %0 )eski üye ameliyat sonrası döndü

7.takım toplam kilo ( 862,6 / 859/ 3,6 / %0,42)

ay kilo verememiş olmak ve kutlanamamak ne kadar da gücüme gidiyor bilemezsiniz. Yani aman sakın yanlış anlamayın olumlu manada motive etti beni bu hafta yaşadıklarım.. Çok üzgünüm ama asla bir daha böyle olmasına izin vermeyeceğim. Sizi çok seviyorum kızlar..iyi ki sizi tanımışım

değişik bi şey yapmadım gizemcim,yaptıklarımı buraya yazıyorum zaten...bazı günler 2 defa yürüyüşe çıkıyorum,nivea body de yapıyorum...
geçen hafta regldim biliyosunuz demek ki onun şişliği ile birlikte daha çok kilo gitti:))

bende kzıkm yüzünden yürüyemiyorum ama artık karar verdim gece geç satte olsa yürüyeceğim.yürümek çok güzel kilo verdiriyor..
ama ben şu aletle göbekten,belden kurtulacağım gibi geliyor...
bu arada seni tebrik ederim emoşum..çok güzel vermişsin..benimde haftaya o kadar gitse ne güzel olur reglle birliktedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…