Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadiiii
E calis yani kuzum calisirsan nye olmasin

besivecim puanın düşük gelmesine üzüldüm ama bu sene herkesin düşük merak etme bişeyler yapacaklardır diye düşünüyorum ilk tercihte gelmesede bekle belki2. tercihte gelir kuzum allah yardımcın olsun.

Menümü vereyim
Sahur
1 br Çay yarım yufka Peynirli
Sahur
Yarım porsiyon ıspanak
Yarım porsiyon tavuk sote
3 Kaşık makarna
3 hurma
Ara 1 br Çay

Hakkında Hayırlısı olsun canım
Üzülmek ağlamak çare değil ki desemde tutamıyorsundur kendini eminim bizde geçtik o yollardan
Inşallah emeklerinin Karşılığını alırsın
Rabbim gönlünden geçen neyse çıkarsın karşına

kız iftar o ikincisi oruç seni tutuyor anlaşılan
he öyle olmuş valla
Allah kabul etsin çok zorlanıyorum
Hele son saatlerde kimseyle Konuşmak istemiyorum konuşursam kavga edecem insanları kuracam biliyorum çünkü
Sigara içiyorum malesef o beni mahvediyor

Ve mutlu son
Düğünde ne giyeceğimi buldum
Hiçbir Kıyafet olmuyor zorlamanın manası yok bence
Diktirmeye karar verdim işte diktiririm Kıyafet hemde yarı fiyatına mal ediyorum
Etek eşarp rengi değişebilir
Yorumlarımızı bekliyorum
Bu arada boyum 170 kilom 78 Düğüne kadar 75 olurum inşallah
Hanım hanımcık abartıdan uzak olmak istiyorum

Kızlar herkesé iyi geceler hatta sabahlar.annemin evinde yemelerim tam gaz devam ediyor ..ama tabi geçen senelerki gibi anartmiyorum. Burada belediyenin yaptığı çok güzel koşu yolu var. Akşamdan sonra oraya gittik. Kostumm yoruldum ter attım şükür. . Sahuru da yaptık ki . Uyku anca gün iyice isiyinca olur . Öğlen bugün abartmiyorum 5 te kalktım sanırım yol yorgunluğu da vardı . Biraz geçmiş okiyim bari

Abartidan uzak demişin ama. Üstü parlak parlak ve hoş durmamis ven sevmedim. .daha güzel olucaktır ama diktirince fikri güzel modelin ama kumaşları rengi sevemedim

Benim ablamda senelerden beri evde. işletme okudu kpss ye girip duruyor çocuk istiyor ama yapamiyor memur olamadigi için işiniz cidden çok zor..
Sınav belasını bir ben bilirim..5 senemı verdim kpss ye.. Son sene eve kapandim resmen travma atlattım. . SonuÇ .çalışınCA rabbim veriyor doğru zamanda gelsin o zamanı ds allah biliyor . Şimdi üzülme bazı şeyler olmuyorsa hayırsız olduğundandir.kıl payı kaçırdığımı dà bilirim ama.iyiki olmamış bile dedirtti allahım. Kpss yi de basardiysam memur olduysam her İsı de yaparım ben özgüvenini hiç birşeyé değişmem tabi..Allahım sana da istediğin şeyi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…