aman kuzum Allah kurtarsın hepimizi 8 yıldır çalışıyorum bitmiyor borçlar önce kredi sonra başka borçlar. Allah yardımcımız olsun. çalışmaktan değil de işten mi sıkıldım nedir eski zevki alamıyorum inan tembellik yapmak istiyor canım
kız buna da hiç çalışmadan girmiştim hatta o kadar vahim ki mühendis olduğum halde eğitim birimlerine de girmişim yanlışlıkla. bi dahakine çalışmayı düşüünüyorum artık
Öyle miiiii? Ben daha hiç uyumadım oturdum sahura kadar...uykum gelmiyor ama..E bizim sahur vakti de girmek üzere bir parca uyumak en hayirlisiymis ama uyku tutmadi bugün
Bana hep öyle söylendi ablam efendimiz deÖyle miiiii? Ben daha hiç uyumadım oturdum sahura kadar...uykum gelmiyor ama..
Kederli üye ne demek yahuuuu? Değiştir bakim onuBen sahurumu yaptım ohhh bi güzel de doydum hayırlı sahurlar canlaar
Kederli üye ne demek yahuuuu? Değiştir bakim onu
İyi akşamlar kızlar bugün moralim çok bozuk sınav sonuçları açıklandı ve ciddi anlamda şok geçirdim sabahtan beri yüzüm gulmez oldu ağlayıp duruyorum... sınav soruları cevapları açıklanmıştı ona göre doğrumu yanlisimı çıkarmistim 13 tane eksik dogrum var yanlışlari fazla gösteriyor itiraz dilekçesi yollicam ösym ye moral diye bişey kalmadı bugün bende
he öyle olmuş vallakız iftar o ikincisioruç seni tutuyor anlaşılan
Abartidan uzak demişin ama. Üstü parlak parlak ve hoş durmamis ven sevmedim. .daha güzel olucaktır ama diktirince fikri güzel modelin ama kumaşları rengi sevemedimEki Görüntüle 1569915 Ve mutlu son
Düğünde ne giyeceğimi buldum
Hiçbir Kıyafet olmuyor zorlamanın manası yok bence
Diktirmeye karar verdim işte diktiririm Kıyafet hemde yarı fiyatına mal ediyorum
Etek eşarp rengi değişebilir
Yorumlarımızı bekliyorum
Bu arada boyum 170 kilom 78 Düğüne kadar 75 olurum inşallah
Hanım hanımcık abartıdan uzak olmak istiyorum
Sınav belasını bir ben bilirim..5 senemı verdim kpss ye.. Son sene eve kapandim resmen travma atlattım. . SonuÇ .çalışınCA rabbim veriyor doğru zamanda gelsin o zamanı ds allah biliyor . Şimdi üzülme bazı şeyler olmuyorsa hayırsız olduğundandir.kıl payı kaçırdığımı dà bilirim ama.iyiki olmamış bile dedirtti allahım. Kpss yi de basardiysam memur olduysam her İsı de yaparım ben özgüvenini hiç birşeyé değişmem tabi..Allahım sana da istediğin şeyi nasip etsin insallah.Benim ablamda senelerden beri evde. işletme okudu kpss ye girip duruyor çocuk istiyor ama yapamiyor memur olamadigi için işiniz cidden çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?