- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Aydanla bir takım kursak kaptanı benadını da homini gırtlak yapardık
Handeeeem hoşgeldin ama artık gitme yaaa..bide çık şu tartıyla yüzleş ve kilonu yaz buraya..listeye giremesen bile bizim kaçaklar listesinde devam edersin..yer açılınca listeye de girersin...ben hande 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var
6 ay önce mezun oldum takımdan 68 den 52 ye düşerek
biraz manevi sıkıntılar yaşadım saldım kendimi daha doğrusu bıktım diyet yapmaktan
şu anda 70 varım ama fazlasını bilmiyorum boyum 155
çok iyi diyet yaparım
iyi değil aslında sağlıksız diyet yaparım sonrasındada böyle hoop alırım
istikrarsız bir tipim var anlayacağınız
takımı yarı yolda bırakmam inanılmaz fazlada bişr hırsım vardır aynura kaptan iyi bilir beni
istersen sor ona göre cevap vereyim vorones
Kız sen yine mi poğaça kek yedin?ben dün sana demedim mi yeme diye...gerçekten çok kızıyorum sana...Hayirli aksamlar...menumi vereyim...
sabah:cay,peynir,pohaca.
ara:cay,kek,...
aksam:1tavuk,2patates dilimi,domates,1siyah ekmek,yogurt corbasi..
1litre su icmisem geceye kadar da yine icicem...
spor yapmadim..gezintide yok...
ben size soyluyorum ablalarim bu hafta ben beceremedim...yardimci olamadim bu hafta takimimiza,affedersiniz..
Handem hoş geldin güzelim.bi daha gitmezsin inşallah...fakat firuzem durumu anlatmış,listede yer yok tatlım yas.o yüzden başka takımda başkamak istersen anlarım,çünki sen listeyle konsantre olan birisin.ama burda da listemiz var...kaçaklar ve asıllar diye yarışıcaz.ha kaçaklar da 14kişi haa az deyil...istersen katıla bilirsin...eveeeeet ben geldim
bu kez görünüp kaçmıycam merak etmeyin can arkadaşlarım
bilerek yazmadım çünkü 3 temmuzda takıma dönme sürem bitiyor
ne yapacaksınız benim için
Aynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyorYA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor .ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor
Fatmam menün güzel..ekmek dilimlerin nasıl acaba kalınlık olarak...fırında mı dilimletiyosun..?merhaba 7.takımın güzelleri bakalım bugün menüm hakkında ne diyeceksiniz dediğim gibi bugün öğleden sonra regli oldum
öğle
3 köfte
yeşillik
3 dlm çav ekmek
biraz peynir
ayran
ARA
1 Küçük kase kiraz
küçük bir salkım üzüm bayağı ekşiydi tam olgunlaşmamış
AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
ayran
salata
1dlm çav ekmek
sebze yemeği fırında yaptim
herkese güzel bir akşam dileğimle
Sen sanki erken kalktın mıOuuuu 4 mü?
Merak etme bizim bu uyku sefamız da sona ericekSen sanki erken kalktın mıuyuyun anacım uyuyun. Ben dün gece 1i geçerek yattım. Sahura kalktım. Kızım 3 kere tuvalete kalktı. Oğlum kaç kere bağırdı bilmiyorum, sabah zombi gibiydim. Sağolsun kayınvalidem baktı biraz da, uyudum
evet canlm fırında dilimletiyorumFatmam menün güzel..ekmek dilimlerin nasıl acaba kalınlık olarak...fırında mı dilimletiyosun..?
İyi akşamlar kaptanım :))İyi akşamlar kızlar.eve döndüm ben...inşallah yarından tam gaz aranızdayım...
Nasılsın canım?İyi akşamlar kaptanım :))
Iyi o zaman..evde dilimlediklerim neredeyse 2 katı kalınlıkta oluyor...evet canlm fırında dilimletiyorum
Aynuram eski tartınla da twrtıldın mı kaç kilo fark var yeniyle..Vallaha ben çok kötüyüm,aldığım bi kaç kiloyla kendimi iyrenç hiss ediyorum...inşallah yarından menümü paylaşıcam ben de...yeni tartımda var..ohh misss...bi de yeni klima aldık,daha takılmadı ama yarına takılır inşallah.bi de görümcem yarından işe çıkıyo yeniden...inşallah yarından benim için güzel günler başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?