Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü

Sahur
1 kepçe çorba
1 haşlanmış yumurta
Domates 3 dilim peynir 3 minnak köfte
1 sade poğaça

İftar
5 hurma
1 kase azıcık pirinçli tavuk çorbası
1 bardak ayran

1 saat sonra 2 hurma daha yedim

Su 2 litre oluştur ama devam ediyorum
Spor yok. sabah 4den akşamüstü 5 e kadar uyudum

Dünden beri internetimde problem var giremedim bi türlü
dünkü menüm
sahur: 1 tane kepek ekmekli peynirli tost, domates, salatalık, 5-6 kiraz, 2 hurma ,1 bardak süt

iftar: 4-5 sarma, 1 kase patlıcan yemegi, salata, 1 bardak ayran

Bugünkü menüm
sahur:2-3 çatal patatesli yumurta, domates , salatalık , 1 dilim kepek ekmek, 10 tane kiraz, 1 bardak çay

iftar: 1 tabak yeşıl fasulye, salata, 1 kaseacacık, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2bardak çay, 1 dilimkarpuz

kızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var
Fatmanur abla hızlı verince de korkuyor insan, acaba geri mi gelir bu kilolar diye. Dün akşam arkadaşlar iftara çağırdı, orda da konusu geçti. Dedim bi aydır diyet yapıyorum 4-5 kilo verdim diye. Hemen aa çok hızlı veriyorsun dedi bitanesi. Bence gayet normal. Bizim çok kilomuz olduğu için daha hızlı gidiyor ama çok hızlı da olsun istemiyorum şahsen. İki basamaklı sayılara düştüm ya böyle böyle 95 90 85 80 75 70 olcam inşallah

Çok güzel menün maşallah, kaç kilosun bu aralar

1 yufkanın 8 e bölünmüş her dilimi, 1 dilim ekmeğe eşdeğer diyorlardı. Bana biraz mantıklı gelmemişti ama bi araştır bence canım

Allah acil şifalar versin inşallah
Dermansız dert vermesin Allah
Amin ablacım.
Canım aslında genel anlamda güzel ama banada çok geldi. İftarda ton balıklı salata benim tek tercihim oluyor ögün yerine belki ondandır.Ayrıca leblebi fazla olmuş sanki, yukarda hurma ile ilgili konuşulduğu için onlara girmiyorum Sahur iftar arası kısa old. için fazla bence
Aradaki ekmek çok acıkmıştım ondan oldu. Sonracıma gece sahura kalkamadım ki son anda ne bulduysak yidik yok emzirmek le alakası yok bu fıstığın
ayy sahura geç kalksam son şey fıstık olur yiyeceğim. Hemen domates peynir dalarım buzdolabına neyse artık afiyet olsun

sahurda ki yufka ne ya ablam kaç gündür 2 gündür de var sanırım di mi? Yap bir güzel kahvaltı miss , benim mideme dokunuyor da öyle şeyler yiyip yatınca ondan belki. Birde ben uzun zamandır patates yemiyorum seçiyorum yemeklerden gl endeksine dikkat etmeye çalıştıgımdan.

canım sahur yapmamıstı reglimi bekliyordum dediğin gibi takip ediyorum 3.5 yaşinda bir oğlum var fazla izin vermiyor bu saatlerde uyuyunca bende daha rahat girebiliyorum muhabbetle canım
hıım bugün bende sahuru yapıp yatıyım, regli bitti mi bitmedi arada kalmaya sinir oluyorum ya Böyle makineler gibi bittiğinde ışık falan yaksa

kızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var
Tabikide ablam grup içi 1.biziz. Hoş bende bir eksilme yok ama en azından fazlalıkta yok

canım kaç kilodan kaç kiloya düştün bence 4 5 kilo çok normal bnde şu anda ekmeklerimi çok azaltmadım ilerde azaltmayı düsünüyorum

Aynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyor
Valla öyle spor şart. Bende bugün şartları zorlicam bakalım. . GeNe bir dilimden fazla baklava yedim. Bugün kosuya gitmem lazım. 12. Bucukta gideriz diyorlar .inşallah gidebilirim bende .

Afiyet olsun canım, bu hafta kilon nasıl eksilme var mı

Yok haftada 1 kilo ideal bence, hele yürüyüşlerle daha fazlası bile normal. Dediğin gibi kilo azaldıkça vucut da yavaşlıyor, zaten bir süre sonra yavaşladıgında hızlansa diye dua ediceksin

Aynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyor
Ay cevap yazcam ama ne mümkün bu internetin cekmemesi beni öldürüyor. Neyse diyeceğim o ki 1 é doğru kosuya çıkmam lazım inşallah olur

Sahur
Iki dilim ekmek kadar pide
5Zeytin
Bir kase mercimek çorba
Bir çatal kavun

Iftar
Iki kase çorba
Iki ızgara köfte
Salata
Bir dilim peynirli börek

Iki çatal sütlü tatlı

Az önce
Bir tavuk budu vardı evde onu yedim
Birkaç tanede şu çorbalara katılan minik kızarmış küp ekmeklerden

Su
2Lt yi geçti

Keşke az önce olmayaydı

1 yufkanın 8 e bölünmüş her dilimi, 1 dilim ekmeğe eşdeğer diyorlardı. Bana biraz mantıklı gelmemişti ama bi araştır bence canım

Şimdi baktım canım
1 yufka 165 gr 265 kalori
Yarısı 132 kalori oluyor
Günlük 1500 kalori yi geçmemeye çalışıyorum
Yani sahurda peynir ve tereyağımıza sayarsak sadece 200 kalori tüketmişim normal bence az bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…