- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Fatmanur abla hızlı verince de korkuyor insan, acaba geri mi gelir bu kilolar diye. Dün akşam arkadaşlar iftara çağırdı, orda da konusu geçti. Dedim bi aydır diyet yapıyorum 4-5 kilo verdim diye. Hemen aa çok hızlı veriyorsun dedi bitanesi. Bence gayet normal. Bizim çok kilomuz olduğu için daha hızlı gidiyor ama çok hızlı da olsun istemiyorum şahsen. İki basamaklı sayılara düştüm ya böyle böyle 95 90 85 80 75 70 olcam inşallahkızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var
Çok güzel menün maşallah, kaç kilosun bu aralarDünden beri internetimde problem var giremedim bi türlü
dünkü menüm
sahur: 1 tane kepek ekmekli peynirli tost, domates, salatalık, 5-6 kiraz, 2 hurma ,1 bardak süt
iftar: 4-5 sarma, 1 kase patlıcan yemegi, salata, 1 bardak ayran
Bugünkü menüm
sahur:2-3 çatal patatesli yumurta, domates , salatalık , 1 dilim kepek ekmek, 10 tane kiraz, 1 bardak çay
iftar: 1 tabak yeşıl fasulye, salata, 1 kaseacacık, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2bardak çay, 1 dilimkarpuz
1 yufkanın 8 e bölünmüş her dilimi, 1 dilim ekmeğe eşdeğer diyorlardı. Bana biraz mantıklı gelmemişti ama bi araştır bence canımMenü bildirimi
Sahur
Yarım yufka Peynirli tavada Börek Yaptım 1 Çay kaşığı tereyağı ile Çay
Iftar
Yarmalı yoğurt Çorbası 1 kase
1 tabak tavuklu patates yemeği
1 kase salata
Çay 1 litre su sahura kadar 2 litre olur inşallah
Amin ablacım.Allah acil şifalar versin inşallah
Dermansız dert vermesin Allah
Canım aslında genel anlamda güzel ama banada çok geldi. İftarda ton balıklı salata benim tek tercihim oluyor ögün yerine belki ondandır.Ayrıca leblebi fazla olmuş sanki, yukarda hurma ile ilgili konuşulduğu için onlara girmiyorumMerhaba güzeller
Şu aralar oruç bâyâ zorlaşıyor nedenini çözemedim bügünde müthiş mide bulantım vardı çok şükür geçti...
Bugün ki menüm böyle ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri,domates
1 bardak limonlu açık çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1 kase Ton balıklı salata
1 kahvaltı tabağı sebze yemeği
Küçük kase yoğurt
kavun,karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 hurma,1 çay bardağı leblebi
3 litre su
Spor
50 squat(squatı bırakıyorum maalesef memnun kalmadım)
75 mekik
20 saniye plank
Aradaki ekmekçok acıkmıştım ondan oldu. Sonracıma gece sahura kalkamadım ki son anda ne bulduysak yidik yok emzirmek le alakası yok bu fıstığın
sahurda ki yufka ne ya ablam kaç gündürMenü bildirimi
Sahur
Yarım yufka Peynirli tavada Börek Yaptım 1 Çay kaşığı tereyağı ile Çay
Iftar
Yarmalı yoğurt Çorbası 1 kase
1 tabak tavuklu patates yemeği
1 kase salata
Çay 1 litre su sahura kadar 2 litre olur inşallah
hıım bugün bende sahuru yapıp yatıyım, regli bitti mi bitmedi arada kalmaya sinir oluyorum yacanım sahur yapmamıstı reglimi bekliyordum dediğin gibi takip ediyorum 3.5 yaşinda bir oğlum var fazla izin vermiyor bu saatlerde uyuyunca bende daha rahat girebiliyorum muhabbetle canım
Tabikide ablam grup içi 1.biziz. Hoş bende bir eksilme yok ama en azından fazlalıkta yokkızlar biz kaçaklar büyük bir ihtimalle asilleri yeneriz çünkü onlar vere vere kilo kalmamıştır bizde verecek özellikle bende çok kilo var
canım kaç kilodan kaç kiloya düştün bence 4 5 kilo çok normal bnde şu anda ekmeklerimi çok azaltmadım ilerde azaltmayı düsünüyorumFatmanur abla hızlı verince de korkuyor insan, acaba geri mi gelir bu kilolar diye. Dün akşam arkadaşlar iftara çağırdı, orda da konusu geçti. Dedim bi aydır diyet yapıyorum 4-5 kilo verdim diye. Hemen aa çok hızlı veriyorsun dedi bitanesi. Bence gayet normal. Bizim çok kilomuz olduğu için daha hızlı gidiyor ama çok hızlı da olsun istemiyorum şahsen. İki basamaklı sayılara düştüm ya böyle böyle 95 90 85 80 75 70 olcam inşallah
Valla öyle spor şart. Bende bugün şartları zorlicam bakalım. . GeNe bir dilimden fazla baklava yedim. Bugün kosuya gitmem lazım. 12. Bucukta gideriz diyorlar .inşallah gidebilirim bende .Aynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyor
Aynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyor
Afiyet olsun canım, bu hafta kilon nasıl eksilme var mıDünden beri internetimde problem var giremedim bi türlü
dünkü menüm
sahur: 1 tane kepek ekmekli peynirli tost, domates, salatalık, 5-6 kiraz, 2 hurma ,1 bardak süt
iftar: 4-5 sarma, 1 kase patlıcan yemegi, salata, 1 bardak ayran
Bugünkü menüm
sahur:2-3 çatal patatesli yumurta, domates , salatalık , 1 dilim kepek ekmek, 10 tane kiraz, 1 bardak çay
iftar: 1 tabak yeşıl fasulye, salata, 1 kaseacacık, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2bardak çay, 1 dilimkarpuz
Yok haftada 1 kilo ideal bence, hele yürüyüşlerle daha fazlası bile normal. Dediğin gibi kilo azaldıkça vucut da yavaşlıyor, zaten bir süre sonra yavaşladıgında hızlansa diye dua ediceksinFatmanur abla hızlı verince de korkuyor insan, acaba geri mi gelir bu kilolar diye. Dün akşam arkadaşlar iftara çağırdı, orda da konusu geçti. Dedim bi aydır diyet yapıyorum 4-5 kilo verdim diye. Hemen aa çok hızlı veriyorsun dedi bitanesi. Bence gayet normal. Bizim çok kilomuz olduğu için daha hızlı gidiyor ama çok hızlı da olsun istemiyorum şahsen. İki basamaklı sayılara düştüm ya böyle böyle 95 90 85 80 75 70 olcam inşallah
Ay cevap yazcam ama ne mümkün bu internetin cekmemesi beni öldürüyor. Neyse diyeceğim o ki 1 é doğru kosuya çıkmam lazım inşallah olurAynen bende spor olmadan olamadığına karar verdim. Kilom durdu diye üzülüyordum,spor yapınca tekrar oynamaya başladı şükür. Dikkat edip edip kilo verememek çok moral bozuyor
ben buradayım adaşımgaliba herkes uyumaya gitti herkese güzel bir gece diliyorum
Burdayımmmm ama ütü yapcam şimdi...bide iyiyim bugünden sporumu yapıcam..sen işte misin Fatmam?bak hülya ablam da burada
Keşke az önce olmayaydıSahur
Iki dilim ekmek kadar pide
5Zeytin
Bir kase mercimek çorba
Bir çatal kavun
Iftar
Iki kase çorba
Iki ızgara köfte
Salata
Bir dilim peynirli börek
Iki çatal sütlü tatlı
Az önce
Bir tavuk budu vardı evde onu yedim
Birkaç tanede şu çorbalara katılan minik kızarmış küp ekmeklerden
Su
2Lt yi geçti
1 yufkanın 8 e bölünmüş her dilimi, 1 dilim ekmeğe eşdeğer diyorlardı. Bana biraz mantıklı gelmemişti ama bi araştır bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?