Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilona göre 1 ayda 5 kilo az bile
Eşim 1 ayda 8 kilo verdi
Doktor az Verdiğini söylüyor
110 kiloydu eşim

Ablacım
Süpersin ne denilebilirki menüne

Meyveyi öğünün hemen Peşine yemek gerekiyormuş
Bilerekmi yapıyorsun bilmiyorum ama gayet güzel
Yani mide öğütmeye başlamışken hemen meyveyi yemek gerekiyormuş
Ara öğün hikayeymiş yani
Sadece çook acıkırsan 3 badem yenilebilir ara öğünde

canım kaç kilodan kaç kiloya düştün bence 4 5 kilo çok normal bnde şu anda ekmeklerimi çok azaltmadım ilerde azaltmayı düsünüyorum
103 falandım hamilelik, doğum sonrasında. Haziran başı 101 le başladım. Şimdi 96. 1 geldim bu sabah. Allah ım sana da bana da ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah

bilmem habinim kimsecikler dun cıs yedim bakmaadılar bile zati bu hafta kiloda veremedim şımardım galiba herkes kuçuçuk kaldın dedikçe))

Şımarmak hakkın ablacım
Bizim doktorun dediğine göre haftada 1 gün cıs yiyebilir iz ama aması Peşine 1 litre su içmek gerekiyormuş
Mesela 1 dilim baklava yedik Peşine 1 litre su içersek anı kurtarmış oluyormuşuz
Çok iyi demi

Yok kendi yaptığım tam buğday ekmeği. Pilava ekmeğe dönüştürüp sayarsam toplamda 4.5 dilim ekmek yemişim, günlük olarak çok mu
3 dilimi geçmemeye dikkat et pilavıda ekmekten say bence
Hatta şu sıralar pilavı unut derim Ramazan bizim için avantaj zaten

Allahtan tatlı sevmiyorum sevsem ne olurdum Allah bilir))

Valla öyle spor şart. Bende bugün şartları zorlicam bakalım. . GeNe bir dilimden fazla baklava yedim. Bugün kosuya gitmem lazım. 12. Bucukta gideriz diyorlar .inşallah gidebilirim bende .
Sen cıs yesende veriyordun kilo, koşu yürüyüşünü ihmal etmezsen bu hafta mezun olacaksın bence

habinim ara öğün herkese göre değişiyor bazen yemeğin arkasına yiyince kilo veremiyorsun bazılarıda ara oğunde veremiyor o yüzden deneme yanılma yapacan bunyeni kendin tanıyacan bence

Ablam çok diyetisyene gittim
Çevremdekilerde gitti
Çok yazıldı
Ben bu balans işini çözdüm
Tanıdığım 5 kişi balans diyetiyse müthiş kilolar verdi
Hatta doktorun söylediği şu
Sana 20 kiloyu 3 ayda verdiririm yağdan
Diyeti bırakınca 5 kilosunu geri alırsın 15 kilo yeterli senin için
Naçizane sadece doktorun söylediklerini paylaşıyorum
Adamın olayı şu 5 saat arayla ara öğünsüz ana öğünde yiyorsun olayı bitiriyorsun temiz iş

Burdayımmmm ama ütü yapcam şimdi...bide iyiyim bugünden sporumu yapıcam..sen işte misin Fatmam?

evet ablam işteyim bünye metabolizma falan yalan oldu hepten

Allahtan tatlı sevmiyorum sevsem ne olurdum Allah bilir))

sevenler ne olacak ya balam bu gün resmen krize girip 5+2 hurma yedim. bu hurmalar beni tırmalayacak ama hadi hayırlısı

Kızımın Yüzünden yaaa
Ille yufka yap diyor
Bende yapıyorum
Ama hiç tok tutmuyor bugün süründüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…