dimi ama tutamadım yinede iyi kurtardımmKeşke az önce olmayaydı
Fatmanur abla hızlı verince de korkuyor insan, acaba geri mi gelir bu kilolar diye. Dün akşam arkadaşlar iftara çağırdı, orda da konusu geçti. Dedim bi aydır diyet yapıyorum 4-5 kilo verdim diye. Hemen aa çok hızlı veriyorsun dedi bitanesi. Bence gayet normal. Bizim çok kilomuz olduğu için daha hızlı gidiyor ama çok hızlı da olsun istemiyorum şahsen. İki basamaklı sayılara düştüm ya böyle böyle 95 90 85 80 75 70 olcam inşallah
Slm kızlar
Menu
Sahur tost peynırli tb ekmeğiyle domates salatalık 1yumurta
İftar mercimek çorbası 1kase 1hurma 4 5kaşık guveç el kadar pide
2gundur bağırsaklar çok iyi değil şimdi 1incir yedim 2de kaysı 2 lt su diyelim spor maalesef yok(((
Dünden beri internetimde problem var giremedim bi türlü
dünkü menüm
sahur: 1 tane kepek ekmekli peynirli tost, domates, salatalık, 5-6 kiraz, 2 hurma ,1 bardak süt
iftar: 4-5 sarma, 1 kase patlıcan yemegi, salata, 1 bardak ayran
Bugünkü menüm
sahur:2-3 çatal patatesli yumurta, domates , salatalık , 1 dilim kepek ekmek, 10 tane kiraz, 1 bardak çay
iftar: 1 tabak yeşıl fasulye, salata, 1 kaseacacık, 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2bardak çay, 1 dilimkarpuz
103 falandım hamilelik, doğum sonrasında. Haziran başı 101 le başladım. Şimdi 96. 1 geldim bu sabah. Allah ım sana da bana da ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallahcanım kaç kilodan kaç kiloya düştün bence 4 5 kilo çok normal bnde şu anda ekmeklerimi çok azaltmadım ilerde azaltmayı düsünüyorum
bilmem habinim kimsecikler dun cıs yedim bakmaadılar bile zati bu hafta kiloda veremedim şımardım galiba herkes kuçuçuk kaldın dedikçe))
3 dilimi geçmemeye dikkat et pilavıda ekmekten say benceYok kendi yaptığım tam buğday ekmeği. Pilava ekmeğe dönüştürüp sayarsam toplamda 4.5 dilim ekmek yemişim, günlük olarak çok mu
Yarından itibaren 3 litreye çıkaracağım kızlar suyu .. Ödem nasıl atılır başka
Allahtan tatlı sevmiyorum sevsem ne olurdum Allah bilir))Şımarmak hakkın ablacım
Bizim doktorun dediğine göre haftada 1 gün cıs yiyebilir iz ama aması Peşine 1 litre su içmek gerekiyormuş
Mesela 1 dilim baklava yedik Peşine 1 litre su içersek anı kurtarmış oluyormuşuz
Çok iyi demi
Sen cıs yesende veriyordun kilo, koşu yürüyüşünü ihmal etmezsen bu hafta mezun olacaksın benceValla öyle spor şart. Bende bugün şartları zorlicam bakalım. . GeNe bir dilimden fazla baklava yedim. Bugün kosuya gitmem lazım. 12. Bucukta gideriz diyorlar .inşallah gidebilirim bende .
Geçen hafta güzel vermiştin ablacım, bu hafta daha yavaş olabilir, normal bence. Takma kafanaAllahtan tatlı sevmiyorum sevsem ne olurdum Allah bilir))
habinim ara öğün herkese göre değişiyor bazen yemeğin arkasına yiyince kilo veremiyorsun bazılarıda ara oğunde veremiyor o yüzden deneme yanılma yapacan bunyeni kendin tanıyacan bence
Burdayımmmm ama ütü yapcam şimdi...bide iyiyim bugünden sporumu yapıcam..sen işte misin Fatmam?
Allahtan tatlı sevmiyorum sevsem ne olurdum Allah bilir))
Amin ablacım.
Canım aslında genel anlamda güzel ama banada çok geldi. İftarda ton balıklı salata benim tek tercihim oluyor ögün yerine belki ondandır.Ayrıca leblebi fazla olmuş sanki, yukarda hurma ile ilgili konuşulduğu için onlara girmiyorumSahur iftar arası kısa old. için fazla bence
ayy sahura geç kalksam son şey fıstık olur yiyeceğim. Hemen domates peynir dalarım buzdolabına neyse artık afiyet olsun
sahurda ki yufka ne ya ablam kaç gündür2 gündür de var sanırım di mi? Yap bir güzel kahvaltı miss , benim mideme dokunuyor da öyle şeyler yiyip yatınca ondan belki. Birde ben uzun zamandır patates yemiyorum seçiyorum yemeklerden gl endeksine dikkat etmeye çalıştıgımdan.
hıım bugün bende sahuru yapıp yatıyım, regli bitti mi bitmedi arada kalmaya sinir oluyorum yaBöyle makineler gibi bittiğinde ışık falan yaksa
Tabikide ablam grup içi 1.biziz. Hoş bende bir eksilme yok ama en azından fazlalıkta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?