Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm

Sahur:1 haşlanmış yumurta

Iftar: marul salatası,cacık,avuçiçi pide...çayla 5 tane kremalı Bisküvi yedim..

Kilom:73.1 (sanırım hastalığımdan 3 günde 1 kilo verdim)

Pişşşşt @_SARAYCA_ nerdesin?

kremalı bisküvi bi de yemek yemenişsin ki hülyam...
Yemek Yaptım bizimkilere ama canım hiç istemedi Aynuram..,salatanın yarısını yiyemedim,cacıktanda ancak 3 Kaşık yedim..tatlı bişey yiyeyimde ağzımın tadı gelsin dedim..,onu bile zorla yedim...

Insallah

Yaaa neden listeye giremedim anlamadim aynur baska takima gidemem yaaa

Ablam sahurda ne yemiştin oda önemli Öğlen bence ekmeği azaltıp köfteyi artırabilirdin ama başarılı. Hem sen uygunsan daha sık gelsene bak burda biz aklımıza gelen herşeyi konuşuyoruz, sohbetlerimize katıl. Geliyorsun ama sohbetlere çok katılmıyorsun diye dedim

Aradaki ekmek ne, salam ne, sahurda neden bir yumurta, yeşillik domates salatalık yok Çiğ fıstık süt mü yapıyormuş Güzel güzel sahur yapsana yahu ekmekle geçiştirmişin. Hiç emziriyorum deme biliyoruz onu

Ayy bende nasıl bilmiş bilmiş konuşuyorum ahaha Güldüm kendime

Yaaa neden listeye giremedim anlamadim aynur baska takima gidemem yaaa
Handem genel kurallarda takım en fazla 15 kişi olabiliyor bizim takım 16 kişi...bu hafta vorones mezun olursa tam sınır olacak...deneme haftasında olanlar ve izinlilerle 2. Bi takım oluşturuldu.peri ilgileniyor kaçaklar Takımı'yla...aynı kurallar geçerli ama takım içinde...çünkü kimse başka takıma gitmek istemiyor...gel sende maksat Zayıflamak değil mi kuzum...

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin inşallah
Dermansız dert vermesin Allah

Canım karbon ağırlıklı besleniyorsun
ekmeklerin beyaz ekmek mi

Kızlar bu arada Gül reçeli Yaptım oldumu olmadı mi dur bide ekmekle bakıyım derken yedim gitti valla neyse Öğlen öğününü yoğurtla tamamladım dengelesin biraz

Kanka bu reçel merakım ne olacak bilmiyorum yaaa
Bahçeden Çilek topladım yemek için tuttum reçel Yaptım Çilek sosu Yaptım
şu Gül reçelinin tarifini ver bakıyım Yapıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…