Eski bozuk ama tam 2kilo olduğunu biliyodum.aydanın tartısıyla aynı.tartılmışdım bi kere 2kilo fark vardl...Aynuram eski tartınla da twrtıldın mı kaç kilo fark var yeniyle..
kremalı bisküviMenüm
Sahur:1 haşlanmış yumurta
Iftar: marul salatası,cacık,avuçiçi pide...çayla 5 tane kremalı Bisküvi yedim..
Kilom:73.1 (sanırım hastalığımdan 3 günde 1 kilo verdim)
Pişşşşt @_SARAYCA_ nerdesin?
Yer olsa ne güzel olurdu.hedefin 70miydi?
Merak etme bizim bu uyku sefamız da sona ericek
Yemek Yaptım bizimkilere ama canım hiç istemedi Aynuram..,salatanın yarısını yiyemedim,cacıktanda ancak 3 Kaşık yedim..tatlı bişey yiyeyimde ağzımın tadı gelsin dedim..,onu bile zorla yedim...kremalı bisküvibi de yemek yemenişsin ki hülyam...
Yok kız espri yapıyorum...belki son 1 kilom kalırsa 1 haftalığına girer mezun olurum...böyle iyiyim ben :)Yer olsa ne güzel olurdu.hedefin 70miydi?
Kız sen yine mi poğaça kek yedin?ben dün sana demedim mi yeme diye...gerçekten çok kızıyorum sana...
InsallahVallaha ben çok kötüyüm,aldığım bi kaç kiloyla kendimi iyrenç hiss ediyorum...inşallah yarından menümü paylaşıcam ben de...yeni tartımda var..ohh misss...bi de yeni klima aldık,daha takılmadı ama yarına takılır inşallah.bi de görümcem yarından işe çıkıyo yeniden...inşallah yarından benim için güzel günler başlar...
İyiyim herşey yolunda çok şükür...Nasılsın canım?
Daha çok erken zamanı gelince inşallah...Ersin ersin hayırlısıyla hayırlı eş sonra da hayırlı evlatlar versin Rabbim her isteyene :)
Selinanya geçmiş olsun canım. Hayırlı şifalar versin Allah tüm hastalara
Ablam sahurda ne yemiştin oda önemlimerhaba 7.takımın güzelleri bakalım bugün menüm hakkında ne diyeceksiniz dediğim gibi bugün öğleden sonra regli oldum
öğle
3 köfte
yeşillik
3 dlm çav ekmek
biraz peynir
ayran
ARA
1 Küçük kase kiraz
küçük bir salkım üzüm bayağı ekşiydi tam olgunlaşmamış
AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
ayran
salata
1dlm çav ekmek
sebze yemeği fırında yaptim
herkese güzel bir akşam dileğimle
Aradaki ekmek ne, salam ne, sahurda neden bir yumurta, yeşillik domates salatalık yokMerhaba çıtırlarçıtır hissedenler çıtır olma yolunda emin adımlarla ilerleyenler
Bugün misafirlerim var iftarda, pek yazamıyorum. Menümü veriyorum
Dün gece ara : 1dilim ekmek, 1 parça salam
Sahur:
2 dilim tb ekmeği
2 hurma
1 avuç çiğ fıstık
İftar:
1 kuru kayısı
1hurma
1 kase cacık
1 kase fırında köfteli patlıcan
3 kaşık pilav
1 kaşık çorba
Ara olarak kavun yicem
Suyum sahura kadar 2 litreyi geçer, şimdiden 1 oldu
Spor bugün acaip koşturdum ordan oraya, dün de öyle, 200 er gram vermişim. Mutlu oldum. Yarın spor günüm olacak İnşaAllah
Handem genel kurallarda takım en fazla 15 kişi olabiliyor bizim takım 16 kişi...bu hafta vorones mezun olursa tam sınır olacak...deneme haftasında olanlar ve izinlilerle 2. Bi takım oluşturuldu.peri ilgileniyor kaçaklar Takımı'yla...aynı kurallar geçerli ama takım içinde...çünkü kimse başka takıma gitmek istemiyor...gel sende maksat Zayıflamak değil mi kuzum...Yaaa neden listeye giremedim anlamadim aynur baska takima gidemem yaaa
Allah acil şifalar versin inşallahAblacımm aminnn
Amin ablacım, ilaç tedavisi uygulanıyor. Kalın bağırsağının tamamı yara, eğer bir kısmında olsa kesebiliyorlar. Bunda da son çare ameliyatküçükbağırsağı makata bağlıyorlar ama süreç 1 yıla kadar çıkıyor, çok zahmetli ve tam bir garantisi de yok Allah kimsenin başına vermesin.
Merhaba çıtırlarçıtır hissedenler çıtır olma yolunda emin adımlarla ilerleyenler
Bugün misafirlerim var iftarda, pek yazamıyorum. Menümü veriyorum
Dün gece ara : 1dilim ekmek, 1 parça salam
Sahur:
2 dilim tb ekmeği
2 hurma
1 avuç çiğ fıstık
İftar:
1 kuru kayısı
1hurma
1 kase cacık
1 kase fırında köfteli patlıcan
3 kaşık pilav
1 kaşık çorba
Ara olarak kavun yicem
Suyum sahura kadar 2 litreyi geçer, şimdiden 1 oldu
Spor bugün acaip koşturdum ordan oraya, dün de öyle, 200 er gram vermişim. Mutlu oldum. Yarın spor günüm olacak İnşaAllah
Kızlar bu arada Gül reçeli Yaptım oldumu olmadı mi dur bide ekmekle bakıyım derken yedim gitti vallaneyse Öğlen öğününü yoğurtla tamamladım dengelesin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?