Vallaha ben çok kötüyüm,aldığım bi kaç kiloyla kendimi iyrenç hiss ediyorum...inşallah yarından menümü paylaşıcam ben de...yeni tartımda var..ohh misss...bi de yeni klima aldık,daha takılmadı ama yarına takılır inşallah.bi de görümcem yarından işe çıkıyo yeniden...inşallah yarından benim için güzel günler başlar...
Aradaki ekmekAblam sahurda ne yemiştin oda önemliÖğlen bence ekmeği azaltıp köfteyi artırabilirdin ama başarılı. Hem sen uygunsan daha sık gelsene bak burda biz aklımıza gelen herşeyi konuşuyoruz, sohbetlerimize katıl. Geliyorsun ama sohbetlere çok katılmıyorsun diye dedim
Aradaki ekmek ne, salam ne, sahurda neden bir yumurta, yeşillik domates salatalık yokÇiğ fıstık süt mü yapıyormuş Güzel güzel sahur yapsana yahu ekmekle geçiştirmişin. Hiç emziriyorum deme biliyoruz onu
Ayy bende nasıl bilmiş bilmiş konuşuyorum ahahaGüldüm kendime
Merhaba güzeller
Şu aralar oruç bâyâ zorlaşıyor nedenini çözemedim bügünde müthiş mide bulantım vardı çok şükür geçti...
Bugün ki menüm böyle ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz
Sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
lor peyniri,domates
1 bardak limonlu açık çay
İftar
1 kase sebze çorbası
1 kase Ton balıklı salata
1 kahvaltı tabağı sebze yemeği
Küçük kase yoğurt
kavun,karpuz
Ara
1 fincan sütlü kahve
2 hurma,1 çay bardağı leblebi
3 litre su
Spor
50 squat(squatı bırakıyorum maalesef memnun kalmadım)
75 mekik
20 saniye plank
hoşgeldin kaptanım evinize iyi gecelerİyi akşamlar kızlar.eve döndüm ben...inşallah yarından tam gaz aranızdayım...
Nasıl bu kadar yiyorsunuz maşallah size
Hem hurma hem leblebi oldumu şindik
Kavun karpuz ne kadar yedin bide
Kavun karpuz şeker yüklemesi yapmışsın kendineNe fazlamı oldu yani
1 kase yedim ayrı ayrı değil küçük bir kasede kavun larpuz
Ne listesi kim kaçak ben varmıyim listede ne oluyo benim haberim yok vallaBişey soracam. Kaçaklar falan ne listesi ya. Bişey göremedim ben. Aydınlatabilir misiniz biriniz ?
Kavun ve karmuz çok çok azdı hurma zaten ideal sayıda 2 tane bundan daha az yemem sağlığımı kötü anlamda etkiler yaşım 20 her besinden az az yiyerek sağlık beslenerek kilo veriyorum ben....Kavun karpuz şeker yüklemesi yapmışsın kendine
Hurma desen keza aynı şekilde
Geçen burda hurmanın tartışmasını yapmıştık
Faydalı ama kalorisi çok yüksek
Tercih edeceksin ya kavun ya karpuz ya da hurma
3ü bi günde olmamış bence
canım sahur yapmamıstı reglimi bekliyordum dediğin gibi takip ediyorum 3.5 yaşinda bir oğlum var fazla izin vermiyor bu saatlerde uyuyunca bende daha rahat girebiliyorum muhabbetle canımAblam sahurda ne yemiştin oda önemliÖğlen bence ekmeği azaltıp köfteyi artırabilirdin ama başarılı. Hem sen uygunsan daha sık gelsene bak burda biz aklımıza gelen herşeyi konuşuyoruz, sohbetlerimize katıl. Geliyorsun ama sohbetlere çok katılmıyorsun diye dedim
Aradaki ekmek ne, salam ne, sahurda neden bir yumurta, yeşillik domates salatalık yokÇiğ fıstık süt mü yapıyormuş Güzel güzel sahur yapsana yahu ekmekle geçiştirmişin. Hiç emziriyorum deme biliyoruz onu
Ayy bende nasıl bilmiş bilmiş konuşuyorum ahahaGüldüm kendime
Hayris listede olanlar(asiller)Bişey soracam. Kaçaklar falan ne listesi ya. Bişey göremedim ben. Aydınlatabilir misiniz biriniz ?
Sağol canım benim 2 senelik olabilir yerler var umarım tutar... bencede her ser de bir hayır vardır çok inanırım bu lafa allah iyi olanı verir inşallah canimBesivem gecen yil cok yakin bir arkadasimiz kizi yanlis tercihden acikta kaldi 49 bininci olmustu . Nadil agladi gunlerce , bi yil 20 bininci oldu ve iyiki gecen yil oyle olmus okadar uzulsende diyor...
Şer gorunen şeyler Hayrolsun
insallah
He benim Emine Sultan da kaçak sayılıyorHayris listede olanlar(asiller)
Liste dışı olanlar(kaçaklar) arasında tatlı bi rekabete girdik
Sağol canım benimgünaydın arkadaşlar, geçmişi atlaya zıplaya okumaya çalıştım
canım her cuma yapacaksın tabi ki, sen artık bu takımın bir üyesisin
hakkında hayırlısı olsun canım, bozma moralini
en fazla 2 porsiyon yeterli..
canım kv çıkmış, hadi geçmiş olsun, menünde cıs göremedim ya :)
Annen mi?He benim Emine Sultan da kaçak sayılıyor
Yok kendi yaptığım tam buğday ekmeği. Pilava ekmeğe dönüştürüp sayarsam toplamda 4.5 dilim ekmek yemişim, günlük olarak çok muCanım karbon ağırlıklı besleniyorsun
ekmeklerin beyaz ekmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?