Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Habinim ilk geldiğinde menulerin faciaydı en çok ben yorum yapıyorum galiba))şimdi eşinde yapınca diyet menulerin duzeldi kendine bir yol çizdin çok iyi gidiyor sun

Aynen ablam çokta iyi yapıyorsun
Sizden öğrendiklerim örnek menüleriniz beni yola soktu ne alındım ne gücendim benim için koşulsuz Şartsız bana yardım ettiniz Tarz meselesi olsaydı oooo aynı yerimde sayardım

Yol boyu oturmama rağmen öyle yorgun hissediyorumki kendimi sanırsın yük taşıdım.... Ancak kendime gelebildim derledik toparladık kendimizi yatmadan öncede bir ceeee diyeyim dedim ve been uykuya kaçaaarrr
Hoşgeldin tatil başlasın ne güzel
Darısı Başıma daha 40 günüm var benim

Ben ilk geldiğimde ekmek yüzünden biraz alınıyodum)) millet kuş gibi yiyor utanıyordum yazmaya hatta ekmek konusu çok konuşuldu herkes farklı yorumu vardı halada gündemde ama ben pilav makarna yemediğimden artık takmıyorum kimseyede yorum yapmıyorum.

Abla sakın menülerinden mahrum etme bizi
Valla _AYNURA_ kaptanımızda ilk Başlarda menü veriyordu şimdi vermiyor
Çok iyiydi benim için keza aeben Daydream- içinde geçerli asla menü vermekten vazgeçmeyin

Hem ekmek hem makarna aynı menüde olmamalı bencede

Selinanya kız masada saklama kabında fıstık ve hurma vardı, yoksa aklıma fıstık aşkım düşmemiştine bulduysam yedim diye boşuna demiyorum ama bu gece çok güzel olacak İnşaAllah :)
Bende dedim sahurda ne fıstığı ayy tuzlusunu çok severim Hadi bakalım inşallah güzelce ye ki süt olsun

Kızımın Yüzünden yaaa
Ille yufka yap diyor
Bende yapıyorum
Ama hiç tok tutmuyor bugün süründüm resmen
Aman sen yeme ablam kızın yesin, minnacık bişi o heybetli olsa neyse Geçen yıl sahurda ev yufkasına yumurta sarardık tok tutuyor diye şimdi, yufka mı
Menülerini değiştirmeden zayıflayabiliyorsan hiç sorun yok ama malesef farkında olmasak da yediklerimiz yavaşlatıyor bizi. Bende ilk başlarda kalori hesabı ile başladım ama günlük 1200 civarı alıo bunun içine tatlılar, çikolatalar serpiştiriyordum meger ki yanlışmış. Beni geriye attıgını çok sonra anladım. Mesela 1 gün yaptıgım kaçamak en az 4 gün geriye atıyor beni. O yüzden 2 ileri 1 geri kilo durumum var Hem hiçbirimiz uzman değiliz ki bu konuda, bazen göremediğimiz yanlışlarımızı dışardan biri tıkk diye çekiyor. Yediklerimiz tarzımız, kilo vermek farzımız

Bende eşyalarımı hazırladım gibi yarın için, pek de enerjim yok bugün. Sahurumu yaptım adetim bittiyse inşallah yarın orucuma dönücem.

Sahur: 2 kayısı+enerji deposu (1 brdk süt+2 ceviz+1 muz+1.5 ymk kaşıgı yulaf kepeği)

Haydin hayırlı geceler, iyi sahurlar

Yediklerimiz tarzımız kilo vermek farzımız tuttum bu Lafı
Sahurumu Yaptım şükür
Peynir yumurta1 dl ekmek 1 elma kızımada yedirmedim teşekkür ederim günü kurtardım

Tabi, çok kilon da yok. Ama listede olunca insan stres yapıyor değil mi

Tarzım bu deyip sallamamazlık yapmadım açıklamaya çalıştım kendimi. Evet çok bilsem bu kadar kiloyu almazdım.

Bu nedir ya, bütün sayfalar tarzla dolmuş. Dikkate alıyorum söylediklerinizi. En başta bile yasom ablaya, diğer arkadaşlara söylemiştim. Çok iyi oluyor bu uyarılar diye. Size de demişim evet çok yemişim ama böyle böyle açıklaması var. Dün misafirim vardı onların yanında diyetteyim demek istemedim çünkü yıllardır diyet yapıyorum. Dalga geçen de var, yine kararlısın. Olumlu konuşan da, ama konuşulmasını istemiyorum diye. Ve evet dikkat edicem bi dahaki sefere daha az yicem muhtemelen, ki sahurda öyle yaptım. Ama böyle yaftalamaya gerek yok kimseyi. Biz zaten normal hayatımızda zorlanan insanlarız, laf yiyim diye girmiyorum ki buraya

Bilerek yapmıyodum ama dogru olmuş sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…