Habinim ilk geldiğinde menulerin faciaydı en çok ben yorum yapıyorum galiba))şimdi eşinde yapınca diyet menulerin duzeldi kendine bir yol çizdin çok iyi gidiyor sun
Hoşgeldin tatil başlasın ne güzelYol boyu oturmama rağmen öyle yorgun hissediyorumki kendimi sanırsın yük taşıdım.... Ancak kendime gelebildim derledik toparladık kendimizi yatmadan öncede bir ceeee diyeyim dedim ve been uykuya kaçaaarrr
uzumcum ben sıkıntı etmiyorum zaten ben kendime bir yıl tanıdım yavaş olsun tam olsun bidaha almayım kilo artık yaşlandık kilo bizim için risk ve artık diyet modunda olmak istemiyorum sağlıklı beslenip hayatımı idame etmek istemiyorum zaten benim duraklamalar oluyor bunu kabullendim ama işte takımda olunca üstünde bir yük oluyor vermek gerekiyor moduna giriyorsun.
Ben ilk geldiğimde ekmek yüzünden biraz alınıyodum)) millet kuş gibi yiyor utanıyordum yazmaya hatta ekmek konusu çok konuşuldu herkes farklı yorumu vardı halada gündemde ama ben pilav makarna yemediğimden artık takmıyorum kimseyede yorum yapmıyorum.
gene çok konuştum ben sahura iniyorum iyi geceler.
Hayıııır o Söylenenlere kulaklarını tıka Yasombilmem habinim kimsecikler dun cıs yedim bakmaadılar bile zati bu hafta kiloda veremedim şımardım galiba herkes kuçuçuk kaldın dedikçe))
Bende dedim sahurda ne fıstığı ayy tuzlusunu çok severimSelinanya kız masada saklama kabında fıstık ve hurma vardı, yoksa aklıma fıstık aşkım düşmemişti ne bulduysam yedim diye boşuna demiyorum ama bu gece çok güzel olacak İnşaAllah :)
Aman sen yeme ablam kızın yesin, minnacık bişi o heybetli olsa neyseKızımın Yüzünden yaaa
Ille yufka yap diyor
Bende yapıyorum
Ama hiç tok tutmuyor bugün süründüm resmen
Menülerini değiştirmeden zayıflayabiliyorsan hiç sorun yok ama malesef farkında olmasak da yediklerimiz yavaşlatıyor bizi. Bende ilk başlarda kalori hesabı ile başladım ama günlük 1200 civarı alıo bunun içine tatlılar, çikolatalar serpiştiriyordum meger ki yanlışmış. Beni geriye attıgını çok sonra anladım. Mesela 1 gün yaptıgım kaçamak en az 4 gün geriye atıyor beni. O yüzden 2 ileri 1 geri kilo durumum varEvdekiler hapur Hupur götürüyor
Bizde Kaşık sayıyoruz
Sen kendini biliyorsan bizim olumlu olumsuz yorum yapmamıza gerek yok canım benim
Aynen devam et içinde kalmasın Acısını çıkartmak daha kötü olur
Ben ilk zamanlar diyete başladığımda burda bana atılan fırçalara çok takılıyordum Tarz meselesi deyip Geçmek yerine benim sağlığım için yönlendirmeleri çok Hoşuma gidiyordu şimdi bile
Selinanya bana ne yufkası yapsana güzel kahvaltını dedi doğru söylüyor tarz meselesi deyip sallamaktansa bugün dediğini yapacam
Olaya kişisel bakıyorum Buda benim Tarzım
Zaten çok bilsem burda ne işim olur bukadar kiloya neden alıyımki
Herkes birbirine yardımcı oluyor
Tarzımı değiştirmem gerektiği aşikâr Sağolsun arkadaşların sayesinde değiştirmeyi az çok başardım
hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar
Bende dedim sahurda ne fıstığı ayy tuzlusunu çok severimHadi bakalım inşallah güzelce ye ki süt olsun
Aman sen yeme ablam kızın yesin, minnacık bişi o heybetli olsa neyseGeçen yıl sahurda ev yufkasına yumurta sarardık tok tutuyor diye şimdi, yufka mı
Menülerini değiştirmeden zayıflayabiliyorsan hiç sorun yok ama malesef farkında olmasak da yediklerimiz yavaşlatıyor bizi. Bende ilk başlarda kalori hesabı ile başladım ama günlük 1200 civarı alıo bunun içine tatlılar, çikolatalar serpiştiriyordum meger ki yanlışmış. Beni geriye attıgını çok sonra anladım. Mesela 1 gün yaptıgım kaçamak en az 4 gün geriye atıyor beni. O yüzden 2 ileri 1 geri kilo durumum varHem hiçbirimiz uzman değiliz ki bu konuda, bazen göremediğimiz yanlışlarımızı dışardan biri tıkk diye çekiyor. Yediklerimiz tarzımız, kilo vermek farzımız
Evet canım Allaha şükür, irade nasip etti Rabbim. İnşaAllah hedefime ulaştığımda da tebrik edersin beniİnsallah tek temennim o..Sen de gayet iyi veriyorsun.tebrikler tam gaz devam.şurda 85 é sonra 80 é ne kaldi
Tabi, çok kilon da yok. Ama listede olunca insan stres yapıyor değil miuzumcum ben sıkıntı etmiyorum zaten ben kendime bir yıl tanıdım yavaş olsun tam olsun bidaha almayım kilo artık yaşlandık kilo bizim için risk ve artık diyet modunda olmak istemiyorum sağlıklı beslenip hayatımı idame etmek istemiyorum zaten benim duraklamalar oluyor bunu kabullendim ama işte takımda olunca üstünde bir yük oluyor vermek gerekiyor moduna giriyorsun.
Tarzım bu deyip sallamamazlık yapmadımEvdekiler hapur Hupur götürüyor
Bizde Kaşık sayıyoruz
Sen kendini biliyorsan bizim olumlu olumsuz yorum yapmamıza gerek yok canım benim
Aynen devam et içinde kalmasın Acısını çıkartmak daha kötü olur
Ben ilk zamanlar diyete başladığımda burda bana atılan fırçalara çok takılıyordum Tarz meselesi deyip Geçmek yerine benim sağlığım için yönlendirmeleri çok Hoşuma gidiyordu şimdi bile
Selinanya bana ne yufkası yapsana güzel kahvaltını dedi doğru söylüyor tarz meselesi deyip sallamaktansa bugün dediğini yapacam
Olaya kişisel bakıyorum Buda benim Tarzım
Zaten çok bilsem burda ne işim olur bukadar kiloya neden alıyımki
Herkes birbirine yardımcı oluyor
Tarzımı değiştirmem gerektiği aşikâr Sağolsun arkadaşların sayesinde değiştirmeyi az çok başardım
Bu nedir ya, bütün sayfalar tarzla dolmuş. Dikkate alıyorum söylediklerinizi. En başta bile yasom ablaya, diğer arkadaşlara söylemiştim. Çok iyi oluyor bu uyarılar diye. Size de demişim evet çok yemişim ama böyle böyle açıklaması var. Dün misafirim vardı onların yanında diyetteyim demek istemedim çünkü yıllardır diyet yapıyorum. Dalga geçen de var, yine kararlısın. Olumlu konuşan da, ama konuşulmasını istemiyorum diye. Ve evet dikkat edicem bi dahaki sefere daha az yicem muhtemelen, ki sahurda öyle yaptım. Ama böyle yaftalamaya gerek yok kimseyi. Biz zaten normal hayatımızda zorlanan insanlarız, laf yiyim diye girmiyorum ki burayaAynen ablam çokta iyi yapıyorsun
Sizden öğrendiklerim örnek menüleriniz beni yola soktu ne alındım ne gücendim benim için koşulsuz Şartsız bana yardım ettiniz Tarz meselesi olsaydı oooo aynı yerimde sayardım
Meyveyi öğünün hemen Peşine yemek gerekiyormuş
Bilerekmi yapıyorsun bilmiyorum ama gayet güzel
Yani mide öğütmeye başlamışken hemen meyveyi yemek gerekiyormuş
Ara öğün hikayeymiş yani
Sadece çook acıkırsan 3 badem yenilebilir ara öğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?