Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynura insallah hande gene gitmez .. Keske yer acilinca ilk seni alicam deseydin ve denemeye soksaydin .

Canım benim istediğini yiyebilirsin
Bizi ne ilgilendirir sen müsade ettiğin kadar müdehale ederiz sana
Benden bu kadar bir daha sen üzülme diye ne sohbet ederiz ne de yorum yaparım olur biter
Estağfurullah, böyle bi gerilim olmasına üzüldüm. Lütfen yorumlarını eksik etme. Daha çok üzülürüm. Yanlış anlaşılma oldu sanırım,hakkını helal et sen de

Fatmacim arkadaslar yorum yapmistir elbet bende kendimce yapayim
Oylenki ekmegin cok olmus kofteyi artirip ekmegi azalta bilirdin .
Arandaki meyve biraz fazla
Aksamda tarhana corbasi zaten ekmek demek butur corcalari ictigin zaman ekmek yememeye gayret et sebzeni salatani artir karbon miktarini dusur biraz .

niye abla?beklemede olan kızlara çok haksızlık olur...dur bakalım galiba paylaşımda olumlu şeyler oluyo...
Handenin durumu farkli kizlar anlayis gosterecektir , ama korkarinki yine kayboldu listeye giremedim diye geldimi ondan sonra hic ?

Doğru söylüyorsun, uyarılar olmazsa olmaz. Ben biraz alınganım galiba. Sen de ne tatlı bişeysin ya, ısırası geliyo insanın

kızlar ben doğru dürüst menü veremedim ne zamandır kusuruma bakmayın...
gerçi kusurum öyle büyük ki görülmemesi mümkün değil...
kızın kontrolleri var 2 gündür veremediğimiz idrar örneği ve aile içindeki düğün telaşı yüzünden olagan üstü hal var... iş yerinde de işler sanki birden patladı arada bir okuyordum ona da bakamıyorum artık...
dünkü menüm...
iftar
et kavurma
salata
ayran
3 dilim tb ekmeği
sahur
mercimek çorbası
taze fasulye

2 lt su

Artık seni görünce emziriyor napsa yeridir diyesim geliyor
Yol yol aynura yoksa biz kacaklarin ardindan toz yutacaklar
Evet Aslıya ilk gün demiştim ben Takımlar arası 1., içimizdeki gruplar arası yine 1. olalım . Ayy 100 gr bile faydam olmuycak ama neyse

Aeben cim niye alıngan olayımki
Herkese yorum yapılmayacağını öğrendim
Bu kadar laf yemeye ne gerek varki

Aa menu demisken hemen yazyip cikayim .

Sahur
2 hurma . Az kavun . Kiraz . Peynir .

İftar ;
,2 hurma 10 kiraz ,3 kayisi . 3-5 catal kavun .1 buyuk br. Ayran .2 de lokma tatlisi ...

disarda 4-5 saatlik isim vardi susuzluk cok zorladi o yuzden gozum yemek gormedi .
2 lt su .
Dedigim gibi disardaydim yurudum baya .

Ablaaaa Özletiyorsun ama olmaz ki böyle şekerim ya, geçmiş olsun kıyamam kuzuya. Ne düğün telaşı var kaçırdım mı, nişanı bozmamışlar mıydı?

Ablaaaa Özletiyorsun ama olmaz ki böyle şekerim ya, geçmiş olsun kıyamam kuzuya. Ne düğün telaşı var kaçırdım mı, nişanı bozmamışlar mıydı?
canım benim kızım ın kontroleri vardı iyi şükür de tedbir amaçlı doktor bir takım tahliller istedi...
düğünüde sorma...biz bu iş olmaz diye beklerken... kız geldi ellerini öptü...
eskisinden de çok istekleri var şimdi...
dahada bir kıymetli oldu...
insanlardan sürekli bir şey isteyince değerinde artıyor... istemeyip mütevazi olunca değerinde kalmıyormuş meğer...
ben kirada oturuyorum şimdi ona ev alacaklar... güle güle otursun inşallah...ama işte insanızya azıcık ucundan batıyor bana bu konu... ama kendimle savaşıyorum... Yasom un dediği gibi sustum ve şimdilik rolantideyim...:)))
hayırlı uğurlu olsun demekten öteye geçemem ...

Aşkolsun aebenim
Hangi menüme olumsuz bişey dedinizde ben size ters konuşup laf ettim sanane der gibi tarz meselesi dedim
Hemen beni alıngan ettin
Neyse alınganlık yapmayacağım bildiğin bişey vardır böyle demişsindir

Hay allahim alingan degilim derken bile tripli
Optum tarhana ortada kalmasin gideyim ....

Sanal ortam hatunlar mimikler yok ondan yoksa herkesin niyeti halis .

Hülya karşılaşamıyoruz uzun zamandır
Nasılsın
Kızına ne oldu hayırdır geçmiş olsun
Nasılsın öZledim senin yorumlarını
Tespitlerini valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…