Tv bakmadim aynuram bilmiyirum ... Esimin eline kumanda gecince oda direk haber kanallarina ucuyorKızlaaar survivorda diyer finalist kim olduuuu?
Aynura insallah hande gene gitmezHandem hoş geldin güzelim.bi daha gitmezsin inşallah...fakat firuzem durumu anlatmış,listede yer yok tatlım yas.o yüzden başka takımda başkamak istersen anlarım,çünki sen listeyle konsantre olan birisin.ama burda da listemiz var...kaçaklar ve asıllar diye yarışıcaz.ha kaçaklar da 14kişi haa az deyil...istersen katıla
bilirsin...
Aynura insallah hande gene gitmez.. Keske yer acilinca ilk seni alicam deseydin ve denemeye soksaydin .
Estağfurullah, böyle bi gerilim olmasına üzüldüm. Lütfen yorumlarını eksik etme. Daha çok üzülürüm. Yanlış anlaşılma oldu sanırım,hakkını helal et sen deCanım benim istediğini yiyebilirsin
Bizi ne ilgilendirir sen müsade ettiğin kadar müdehale ederiz sana
Benden bu kadar bir daha sen üzülme diye ne sohbet ederiz ne de yorum yaparım olur biter
merhaba 7.takımın güzelleri bakalım bugün menüm hakkında ne diyeceksiniz dediğim gibi bugün öğleden sonra regli oldum
öğle
3 köfte
yeşillik
3 dlm çav ekmek
biraz peynir
ayran
ARA
1 Küçük kase kiraz
küçük bir salkım üzüm bayağı ekşiydi tam olgunlaşmamış
AKŞAM
1 kase tarhana çorbası
ayran
salata
1dlm çav ekmek
sebze yemeği fırında yaptim
herkese güzel bir akşam dileğimle
Handenin durumu farkli kizlar anlayis gosterecektir , ama korkarinki yine kayboldu listeye giremedim diyeniye abla?beklemede olan kızlara çok haksızlık olur...dur bakalım galiba paylaşımda olumlu şeyler oluyo...
Doğru söylüyorsun, uyarılar olmazsa olmaz. Ben biraz alınganım galiba. Sen de ne tatlı bişeysin ya, ısırası geliyo insanınHabim, uzum kizlar ne alingansiniz oyle :)
Habininin alinganligi messurda uzum sendemi oylesin bacim..
Uzum canim ilerde daha iyi anliyacaksin elestiriler laflar yeri gelir kizmalar olmasa nasil kilo vericez bacim .? Konu nedir bilmiyorum ama burda herkes samimi Olunca bazen nazimizin gececegi laflar ediliyor , bazende hic kastetmedigimiz halde yanlis anlasilmalar olabiliyor.
Hadi uzatmayin.
Tv bakmadim aynuram bilmiyirum ... Esimin eline kumanda gecince oda direk haber kanallarina ucuyor.
Artık seni görünce emziriyor napsa yeridir diyesim geliyor3 ya da 4 ayrı mesajda tarz tarz diye özellikle belirtmiş. Herkesin tarzı farklı derken, kilo alımı, yaptığı spor, psilolojisi farklı diye demiştim. Yoksa tabi ki genel doğrular var. Tecrübeli olanlardan bişeyler öğrenmek için bu takımdayım
Evet Aslıya ilk gün demiştim benYol yol aynura yoksa biz kacaklarin ardindan toz yutacaklar
Habim, uzum kizlar ne alingansiniz oyle :)
Uzum canim ilerde daha iyi anliyacaksin elestiriler laflar yeri gelir kizmalar olmasa nasil kilo vericez bacim .? Konu nedir bilmiyorum ama burda herkes samimi Olunca bazen nazimizin gececegi laflar ediliyor , bazende hic kastetmedigimiz halde yanlis anlasilmalar olabiliyor.
Hadi uzatmayin.
Ablaaaakızlar ben doğru dürüst menü veremedim ne zamandır kusuruma bakmayın...
gerçi kusurum öyle büyük ki görülmemesi mümkün değil...
kızın kontrolleri var 2 gündür veremediğimiz idrar örneği ve aile içindeki düğün telaşı yüzünden olagan üstü hal var... iş yerinde de işler sanki birden patladı arada bir okuyordum ona da bakamıyorum artık...
dünkü menüm...
iftar
et kavurma
salata
ayran
3 dilim tb ekmeği
sahur
mercimek çorbası
taze fasulye
2 lt su
canım benim kızım ın kontroleri vardı iyi şükür de tedbir amaçlı doktor bir takım tahliller istedi...AblaaaaÖzletiyorsun ama olmaz ki böyle şekerim ya, geçmiş olsun kıyamam kuzuya. Ne düğün telaşı var kaçırdım mı, nişanı bozmamışlar mıydı?
Habin kkiz sus gayri senin ergenuslari gectiniz heAeben cim niye alıngan olayımki
Herkese yorum yapılmayacağını öğrendim
Bu kadar laf yemeye ne gerek varki
Habim, uzum kizlar ne alingansiniz oyle :)
Hadi uzatmayin.
Hay allahim alingan degilim derken bile tripliAşkolsun aebenim
Hangi menüme olumsuz bişey dedinizde ben size ters konuşup laf ettim sanane der gibi tarz meselesi dedim
Hemen beni alıngan ettin
Neyse alınganlık yapmayacağım bildiğin bişey vardır böyle demişsindir
Hülya karşılaşamıyoruz uzun zamandırcanım benim kızım ın kontroleri vardı iyi şükür de tedbir amaçlı doktor bir takım tahliller istedi...
düğünüde sorma...biz bu iş olmaz diye beklerken... kız geldi ellerini öptü...
eskisinden de çok istekleri var şimdi...
dahada bir kıymetli oldu...
insanlardan sürekli bir şey isteyince değerinde artıyor... istemeyip mütevazi olunca değerinde kalmıyormuş meğer...
ben kirada oturuyorum şimdi ona ev alacaklar... güle güle otursun inşallah...ama işte insanızya azıcık ucundan batıyor bana bu konu... ama kendimle savaşıyorum... Yasom un dediği gibi sustum ve şimdilik rolantideyim...:)))
hayırlı uğurlu olsun demekten öteye geçemem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?