- 25 Mart 2014
- 1.395
- 1.781
- 53
Afiyet olsun canım, bu hafta kilon nasıl eksilme var mı
Yok haftada 1 kilo ideal bence, hele yürüyüşlerle daha fazlası bile normal. Dediğin gibi kilo azaldıkça vucut da yavaşlıyor, zaten bir süre sonra yavaşladıgında hızlansa diye dua ediceksin
Çok güzel menün maşallah, kaç kilosun bu aralar
günaydın canım, aman sen iyileş, kilo nasılsa gider, yinede gayet güzel bir rakam, maşallah diyorumMenüm
Sahur:1 haşlanmış yumurta
Iftar: marul salatası,cacık,avuçiçi pide...çayla 5 tane kremalı Bisküvi yedim..
Kilom:73.1 (sanırım hastalığımdan 3 günde 1 kilo verdim)
PişşşştSarayca nerdesin?
Fatmacim evet emine hanim tam senlik yaris yapin birbirinizleCanim yasin taşıma kilo koma uygun çok sevindimgeldigine bende fatma 43 yaşındayım 133 civarında kilo var tekrar hosgeldin
Asiller takimi yiyin anacim yiyin, biz kacaklar gumbur gumbur geliyoruzİnşallah canım.şu an aydan öyle bi artıdaki cumaya veremezse yandık zaten.
Verom senin kilolar spordan gidiyorduYA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor .ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor
Bu nedir ya, bütün sayfalar tarzla dolmuş. Dikkate alıyorum söylediklerinizi. En başta bile yasom ablaya, diğer arkadaşlara söylemiştim. Çok iyi oluyor bu uyarılar diye. Size de demişim evet çok yemişim ama böyle böyle açıklaması var. Dün misafirim vardı onların yanında diyetteyim demek istemedim çünkü yıllardır diyet yapıyorum. Dalga geçen de var, yine kararlısın. Olumlu konuşan da, ama konuşulmasını istemiyorum diye. Ve evet dikkat edicem bi dahaki sefere daha az yicem muhtemelen, ki sahurda öyle yaptım. Ama böyle yaftalamaya gerek yok kimseyi. Biz zaten normal hayatımızda zorlanan insanlarız, laf yiyim diye girmiyorum ki buraya
Yok bende sabitim sanırımSağol canım 1 kilo falan değil ama gram olarak gitmiş biraz, sende durumlar nasıl
Bu nedir ya, bütün sayfalar tarzla dolmuş. Dikkate alıyorum söylediklerinizi. En başta bile yasom ablaya, diğer arkadaşlara söylemiştim. Çok iyi oluyor bu uyarılar diye. Size de demişim evet çok yemişim ama böyle böyle açıklaması var. Dün misafirim vardı onların yanında diyetteyim demek istemedim çünkü yıllardır diyet yapıyorum. Dalga geçen de var, yine kararlısın. Olumlu konuşan da, ama konuşulmasını istemiyorum diye. Ve evet dikkat edicem bi dahaki sefere daha az yicem muhtemelen, ki sahurda öyle yaptım. Ama böyle yaftalamaya gerek yok kimseyi. Biz zaten normal hayatımızda zorlanan insanlarız, laf yiyim diye girmiyorum ki buraya
3 ya da 4 ayrı mesajda tarz tarz diye özellikle belirtmiş. Herkesin tarzı farklı derken, kilo alımı, yaptığı spor, psilolojisi farklı diye demiştim. Yoksa tabi ki genel doğrular var. Tecrübeli olanlardan bişeyler öğrenmek için bu takımdayımHabinar abla seni yaftalamadı ki, kendi yanlışlarından ilk geldiği zaman menülerine yorum yapıldıgında gücendiği de oldu bundan bahsetti. Tarz meselesi de şu, herkes benim diyetim böyle derse olmaz demek istedi. Eğer yemek düzenini değiştirmeseydi, hala biz yorum yapıyor olacaktı. Yemek seçimlerine tarzımız dedi. Zaten bak kendiside sen kendini biliyorsan devam et dedi. Sen 3 kaşık yeter kafi dersin, ben 3 kaşıkla olmaz 1 tabak yerim hiç tadına bakmıyım derim yemem. Mesele hem az yemek değilki güzel şeyler yemek, daha yolumuz uzun neden kıtlık psikolojisine sokalım vucudumuzu. Ama gece gece yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum, yoksa menülere yapılan yorumlar herkesin kendi fikri, örnek alınır ya da alınmaz, bunun üzerinden laf yemez kimse
Yok bende sabitim sanırım
Hayirli aksamlar...menumi vereyim...
sabah:cay,peynir,pohaca.
ara:cay,kek,...
aksam:1tavuk,2patates dilimi,domates,1siyah ekmek,yogurt corbasi..
1litre su icmisem geceye kadar da yine icicem...
spor yapmadim..gezintide yok...
ben size soyluyorum ablalarim bu hafta ben beceremedim...yardimci olamadim bu hafta takimimiza,affedersiniz..
Hem ben ona bi daha yeme demiştim hangi arada yemişse görmedimİnci bu menuyle elbek veremezsin kuzum
Pogaca kek miktarinida yazmamissin.
Yolucam şu yiyip de kilo vermeyen asilleri...Asiller takimi yiyin anacim yiyin, biz kacaklar gumbur gumbur geliyoruz
Yol yol aynura yoksa biz kacaklarin ardindan toz yutacaklarYolucam şu yiyip de kilo vermeyen asilleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?