Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım 1 kilo falan değil ama gram olarak gitmiş biraz, sende durumlar nasıl

günaydın canım, aman sen iyileş, kilo nasılsa gider, yinede gayet güzel bir rakam, maşallah diyorum
dün fırsatım olmadı yazmaya,
kilom 64.6 idi ama dün iftarda kaçırdım maalesef,

YA belli bir sınırı var sanırım. Hani bi yerden sonra gr oynamıyor . ben şu iftardan sonra koşu işini şu iki gün ciddiye almaliyim yahu. Ter atmayinca kilo dà gitmiyor
Verom senin kilolar spordan gidiyordu ... Yemenide artirdin durmasi normal . Bugun sık disini iftari azye sahuruda , bolda sporunu yap yarina var 100 gr ve
mezun ol

Habinar abla seni yaftalamadı ki, kendi yanlışlarından ilk geldiği zaman menülerine yorum yapıldıgında gücendiği de oldu bundan bahsetti. Tarz meselesi de şu, herkes benim diyetim böyle derse olmaz demek istedi. Eğer yemek düzenini değiştirmeseydi, hala biz yorum yapıyor olacaktı. Yemek seçimlerine tarzımız dedi. Zaten bak kendiside sen kendini biliyorsan devam et dedi. Sen 3 kaşık yeter kafi dersin, ben 3 kaşıkla olmaz 1 tabak yerim hiç tadına bakmıyım derim yemem. Mesele hem az yemek değilki güzel şeyler yemek, daha yolumuz uzun neden kıtlık psikolojisine sokalım vucudumuzu. Ama gece gece yanlış anlaşılma oldu diye düşünüyorum, yoksa menülere yapılan yorumlar herkesin kendi fikri, örnek alınır ya da alınmaz, bunun üzerinden laf yemez kimse

Sağol canım 1 kilo falan değil ama gram olarak gitmiş biraz, sende durumlar nasıl
Yok bende sabitim sanırım

Canım benim istediğini yiyebilirsin
Bizi ne ilgilendirir sen müsade ettiğin kadar müdehale ederiz sana
Benden bu kadar bir daha sen üzülme diye ne sohbet ederiz ne de yorum yaparım olur biter

3 ya da 4 ayrı mesajda tarz tarz diye özellikle belirtmiş. Herkesin tarzı farklı derken, kilo alımı, yaptığı spor, psilolojisi farklı diye demiştim. Yoksa tabi ki genel doğrular var. Tecrübeli olanlardan bişeyler öğrenmek için bu takımdayım

İnci bu menuyle elbek veremezsin kuzum
Pogaca kek miktarinida yazmamissin .

Habim, uzum kizlar ne alingansiniz oyle :)
Habininin alinganligi messurda uzum sendemi oylesin bacim ..

Uzum canim ilerde daha iyi anliyacaksin elestiriler laflar yeri gelir kizmalar olmasa nasil kilo vericez bacim .? Konu nedir bilmiyorum ama burda herkes samimi Olunca bazen nazimizin gececegi laflar ediliyor , bazende hic kastetmedigimiz halde yanlis anlasilmalar olabiliyor .
Hadi uzatmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…