Aa menu demisken hemen yazyip cikayim .
Sahur
2 hurma . Az kavun . Kiraz . Peynir .
İftar ;
,2 hurma 10 kiraz ,3 kayisi . 3-5 catal kavun .1 buyuk br. Ayran .2 de lokma tatlisi ...
disarda 4-5 saatlik isim vardi susuzluk cok zorladi o yuzden gozum yemek gormedi.
2 lt su .
Dedigim gibi disardaydim yurudum baya .
Hülyam nerelerdesin kuzum ya?özledik vallaha.ama menündeki o 3dilim ekmeyi ve sahurunun karbon oluşunu hiiç beyenmedim..kızlar ben doğru dürüst menü veremedim ne zamandır kusuruma bakmayın...
gerçi kusurum öyle büyük ki görülmemesi mümkün değil...
kızın kontrolleri var 2 gündür veremediğimiz idrar örneği ve aile içindeki düğün telaşı yüzünden olagan üstü hal var... iş yerinde de işler sanki birden patladı arada bir okuyordum ona da bakamıyorum artık...
dünkü menüm...
iftar
et kavurma
salata
ayran
3 dilim tb ekmeği
sahur
mercimek çorbası
taze fasulye
2 lt su
Bu ne ablam?böyle menümü olur?kızlardan biri şöyle menüyle gelse alırdın sopanı eline...sen bu kaçakları uçurmayı düşünüyorsun her haldeAa menu demisken hemen yazyip cikayim .
Sahur
2 hurma . Az kavun . Kiraz . Peynir .
İftar ;
,2 hurma 10 kiraz ,3 kayisi . 3-5 catal kavun .1 buyuk br. Ayran .2 de lokma tatlisi ...
disarda 4-5 saatlik isim vardi susuzluk cok zorladi o yuzden gozum yemek gormedi.
2 lt su .
Dedigim gibi disardaydim yurudum baya .
iyi canım hamd olsun çok iyi... ama doktor idrarına falan bakalım dedi...birde böbreğinin birinde büyüme vardı onun rutin kontrolü var...Hülüş kuzun daha iyilesmedimi ?
Kayninin yuzuk gerimi takildi kiz ben kacirmisim
kilom yokmu öhöm öhöm kız 70 kiloyum anam zati kısacık boy top gibi yuvarlanıyomTabi, çok kilon da yok. Ama listede olunca insan stres yapıyor değil mi
Biliyorum biliyorum ama bu hafta olmadıı hiçAaaaa yapmaa bunuuuuuu yenmeliyiiizzzzzzzzzzzz
aferinn sen yemeye devam ette aynura vursun seni
bende sizleri özledim...Hülyam nerelerdesin kuzum ya?özledik vallaha.ama menündeki o 3dilim ekmeyi ve sahurunun karbon oluşunu hiiç beyenmedim..
Canım öncelikle güllerin kokulu Gül olması gerekiyor topladığın Yaprakları bi kavanoza koyuyorsun Aralarına şeker ve limon tuzu serpiyosun ama şeker çok limontuzu az olacak sonra üstüne kaynar su koyup 2-3gün renginin çıkmasını bekliyoruz sonra şekerle kaynatıyozKanka bu reçel merakım ne olacak bilmiyorum yaaa
Bahçeden Çilek topladım yemek için tuttum reçel Yaptım Çilek sosu Yaptım
şu Gül reçelinin tarifini ver bakıyım Yapıyım bende
Takımdan uzak kalınca öyle oluyo ya abla. Ben de 1 haftadır menü vermiyorum yarın artı cıkmaktan korkuyorumbende sizleri özledim...
dalgalandı da duruldu bir ara takım :))) son gündemlerden haberim var ama yorumları çoğunu okuyamadım...
bende biraz bezmişlik ve çokça hayalkırıklıkları var onları toparlamaya çalışıyorum...ekmeğe sardım bu ara... dediğin gibi...sahurda yalnız olunca ne varsa yiyip yatıyorum...
buradan azıcık uzaklaşınca bile insanın dengesi şaşıyor... kendi kendime disipline olamıyorum...
hele sitresli olunca hepten yemeğe sarılıyorum...ama cuma günü artıda değilim inşallah...
iyiyim canım benim...Hülya karşılaşamıyoruz uzun zamandır
Nasılsın
Kızına ne oldu hayırdır geçmiş olsun
Nasılsın öZledim senin yorumlarını
Tespitlerini valla
canım benim kızım ın kontroleri vardı iyi şükür de tedbir amaçlı doktor bir takım tahliller istedi...
düğünüde sorma...biz bu iş olmaz diye beklerken... kız geldi ellerini öptü...
eskisinden de çok istekleri var şimdi...
dahada bir kıymetli oldu...
insanlardan sürekli bir şey isteyince değerinde artıyor... istemeyip mütevazi olunca değerinde kalmıyormuş meğer...
ben kirada oturuyorum şimdi ona ev alacaklar... güle güle otursun inşallah...ama işte insanızya azıcık ucundan batıyor bana bu konu... ama kendimle savaşıyorum... Yasom un dediği gibi sustum ve şimdilik rolantideyim...:)))
hayırlı uğurlu olsun demekten öteye geçemem ...
ben biraz fazla gördüm dün tartıda yarım kilo kadar ama ondan önceki gün tuzlu fıstık yemiştim 1 avuç..sabah kalktığımda ellerim ve gözlerimin altı şişmişti... haliyle suyu da az içince şişmişim...inşallah ondandır dedim bu fazla... çünkü bu gün tartılmadım...Takımdan uzak kalınca öyle oluyo ya abla. Ben de 1 haftadır menü vermiyorum yarın artı cıkmaktan korkuyorum
Geçmiş olsun canımiyiyim canım benim...
canım çok oldu bir ateşli rahatsızlık geçirdi intihap olmuştu kulağı ve boğazı geçti de kontrolleri var... birde özel hastane olunca tahlil çıkarıp duruyorlar işte...
ben pek menülere yorum yapmam ama hayata dair her şey için sohbet etmeyi çok severim...
kimse nin derdi tasası olmasın inşallah konuşacak güzel şeylerimiz olsun içimiz açılsın...
muhabbet olsun...
Ablam kimselere vermem tam anlamıyla takımın ergenii benimburda en yaşlı alıngan ergunus benim aeben bacımkimseye kaptırmam.
hülüşüm canım hgdin iyi ol canım kuzucuğun iyi olsun inşallah diğer olaylarıda bacak bacak üstüne at izle çok rahat edecen karışma işlerinezaman geçince bu dedğimi anlayacaksın emin ol......
Ayy hülyaaam senle benim durumum nasıl aynı yaaa...çalışsam aynısı olacak...insanın bağırası geliyo çıkın evinizde uyuyun diye bi de bizim kanepede uyuyumuyomu saatlerce insan deliriyo.ya kadın gidip rahat rahat evinde uyusan yaaa...ben biraz fazla gördüm dün tartıda yarım kilo kadar ama ondan önceki gün tuzlu fıstık yemiştim 1 avuç..sabah kalktığımda ellerim ve gözlerimin altı şişmişti... haliyle suyu da az içince şişmişim...inşallah ondandır dedim bu fazla... çünkü bu gün tartılmadım...
birde bizim evdeki gece yarılarına kadar yapılan kalkınma planları için toplanmaları bir bitseydi...spor zaten azdı hepten bitti ...
kadir inanır gibi''dağılın uleeeyyynnnn'' diycem bir gün...
evinize gidin kardeşim.. ötede oynayın...:))))
Fıstıktandır fıstıktan yarın eksilerii görürsün ablamben biraz fazla gördüm dün tartıda yarım kilo kadar ama ondan önceki gün tuzlu fıstık yemiştim 1 avuç..sabah kalktığımda ellerim ve gözlerimin altı şişmişti... haliyle suyu da az içince şişmişim...inşallah ondandır dedim bu fazla... çünkü bu gün tartılmadım...
birde bizim evdeki gece yarılarına kadar yapılan kalkınma planları için toplanmaları bir bitseydi...spor zaten azdı hepten bitti ...
kadir inanır gibi''dağılın uleeeyyynnnn'' diycem bir gün...
evinize gidin kardeşim.. ötede oynayın...:))))
Sen de baya fransızmışsın olaya haGeçmiş olsun canım
Tespit derken bende zaten hayata dair tespitlerinden bahsetmiştim
Hoş sohbetsin vesselam
Kaynınmı nişanlanıyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
hastalıkta sağlıkta her şey insan için...ölümcül hastalıkları olanları düşünüyorum da...dün onları dinlerken yazık dedim yaaa...60 sene belki yaşıycaz belki yaşamıycaz... hiç onalrın olmayacak bir beton yığını için ölene kadar taksit borç... ve anlamsız istekler... ben bunları kimseye anlatamam anlamazlar çünkü... dediğini harfiyen yapıyorum... onlar çabalıyor ben ben kızımla ilgileniyorum...burda en yaşlı alıngan ergunus benim aeben bacımkimseye kaptırmam.
hülüşüm canım hgdin iyi ol canım kuzucuğun iyi olsun inşallah diğer olaylarıda bacak bacak üstüne at izle çok rahat edecen karışma işlerinezaman geçince bu dedğimi anlayacaksın emin ol......
haklısın canım... yaşlarına bakma bildiğin bebe daha bunlar... evlilik ne dir bilmiyorlar... 2 kuruş maaşıyla devran dönecek sanki... illaki ailelerine yük olacaklar... şimdi lay lay lom geziyorlar aşk sözleri konuşuyorlar... evlenince ilk fatura muhabbetinde yanlarında olmak isterdim :)Ayy o işten bir cacık olmaz, sürekli ayrılıp barışmak nedir ya, ilişki large oluyor. Nişanlıyken böyleyse evlenince düzelicek mi sanki. İkiside aynı insan sonuçta. Neyse hayırlısı Allah mutlu mesut etsin ne diyelim.
Ben arada böyle sevgilimn annesine falan birşeyler söyleyince sevgilim samanyolu tv gelini diyor (ordakiler hep kötü oluyor ya). Arada da tatlı tatlı konusunca şimdi böyle evlendikten sonra gör beni diyorumArada samanyolu gelini olmak lazım ellam Ayy Allah'ım ağız tadını bozmasın şaka bir yana, herkes mutlu mesut sevdiceğiyle olsun. Ama eşim olsun başka birşey istemem diyene de kızıyorum Off gelin yeni ama ne dertlenmişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?