Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne guzel tam istenileni yapmıssın ben en fazla 2 gun yapabiliyorum bu duzende, mutlaka aksıyor

benimde direk yuzum cokuyor goren kac cok zayıflamıssın diyor ama giden sadec 1 kilo

100 mekik masaallah ve bravo sana,:lepi: canım merak etme havadandır sıkılıp ağlaman, bu aralar cok değişken.

ahh bu komsular hiç dusunmeden gonderiyorlar, kapıya yazmak lazım diyettedir yicek getirmeyin diye kaydirigubbakcemile3

takma canım yaaa..arada oluyo işte bi haller bizlere:)))üzülme bi şekilde herkes senin nasıl biri olduğunu biliyo takma fazla kafana:)))benim de popom bi türlü gitmez artık iyice zayıflamam gerek ortadan kalkması için((neyse halime şükür...tekrar sölüyorum takma kafana değmez..a.s.

nesibe ben 100 mekiği ab rocketle çekebiliyorum..yoksa boynumun sırtımın ağrısına hiç yapamam o kadar..
bu dakarın kaslarını çok çalıştırıyor..tek sırtın ve boynu ağrımadığı için rahat yapıyorsun..günde 200 etamamlıyorum..sıkılaşmaya ihtiyacım var benim..

ne guzel tam istenileni yapmıssın ben en fazla 2 gun yapabiliyorum bu duzende, mutlaka aksıyor

benimde direk yuzum cokuyor goren kac cok zayıflamıssın diyor ama giden sadec 1 kilo

aslında yüzün çökmesi pek iyi bi durum değilmiş tatlım kastan kaybettiğin zaman çökermiş diye biliyorum..ama kimisinin de hemen değişiveriyo yüzü hemen süzülüyo...yapı meselesi bi yerde...kiloların gittiğinin de 1 numaralı habercisi:)))

saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
kızlar valla onu bunu bilmem deneyimlerimden sonra kesin karar verdim ki yürüyüş olmadan verilmiyor..çok diyet yaptım şimdiye kadar..ne zaman tempolu yürüyüşe düzenli bir şekilde çıkarsam yanında yaptığım diyetle çok güzel etki gösterip zayıflattı..haftalardır egzersiz yapıyorum,inceliyorum ama zayıflama yok

saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habeire mekik eçkiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol:
ay çok güldüm yaa benimki de erimesini istemiyo ayrı bi bireyden bahseder gibi koruma altına almış durumda...:)))ama ben azimliyim bi şekilde 40 beden olacak alt bölge:))

:roflol::roflol::roflol:
ay çok güldüm yaa benimki de erimesini istemiyo ayrı bi bireyden bahseder gibi koruma altına almış durumda...:)))ama ben azimliyim bi şekilde 40 beden olacak alt bölge:))

erkeklerin kalçaya karşı özel bir zaafı varmış,kadınlarda çikolata bağımlılığı onlarda kalça bağımlığıymış,okumuştum bir yerde..çok istiyorsan belini göbeğini inceltebilirsin ama çok değil,aşağı tarafa hiç dokunma diyorkaydirigubbakcemile3

hmmm olabilir jenniferlar beyonce lar bu kadar popüler olmazdı yoksa:)))aslında Türk kadınlarının da potansiyel var yani:)))
ben de memnun oldum canım...senin boyun epeyce uzun galiba ne güzel bende fazla boy yok ne yazık ki kilomu fazla göstermiyorum ama bi 5 6 santim daha uzun olsaydım çok mutlucuk olurdum:))gerçi belki o zaman da bi 5 santim daha isterdim..insanoğlu bi türlü memnun olamıyo işte...sempatiksalakcinni

sorma ne kadar güzel olursan ol oram buram dicek bişey bulurz biz..benim boyum 1.73 boyumdan memnunum,ama kemiklerim geniş diye dertleniyorum bende..kilomdan fazla göstrediğimi düşünüyorum.

canım ben çıkıyorum işte bi hareketlilik yok ben de eve geçeyim bari..akşama gene gelirim görüşürüz hilalcim:)a.s.

sorma ne kadar güzel olursan ol oram buram dicek bişey bulurz biz..benim boyum 1.73 boyumdan memnunum,ama kemiklerim geniş diye dertleniyorum bende..kilomdan fazla göstrediğimi düşünüyorum.

off o boy bende olsaydı ne ka mutlu olurdum:)))uzun olunca daha zarif görünüyo insan..mesajını okuyunca cevap yazmadan gidemedim görüşürüz canım:gitme:

saol zeynepcim bizde çıkacağız birazdan..arkadaşı aradım dolma tatlı ve rus salatası yapmış
oysaki sadece çay içecektik..
onlar çok kalorili herhalde yemem..ama içim de gider..

emoşum senin boyun kaç?
1,67 canım
sen ankarada değil misin kıssbilmiyorumkismile ne sahilifisfisfis
arada öyle oluyo hilalcim takma kafana,ağlamış rahatlamışsındır boşver:1hug:
ben de bi tuhafım yaa,bıraksanbütün gün yatasım varboshayallersmile
o mekik aletini ben de almak istiyorum yaaa...en büyük sorunum pis göbeğimeyvahedigeldismileakannehir
hadi bakem:dance:a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile2
saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

evet canım kesinlikle haklısın...ben çok uzun bir zamandır yürüyüşle birlikte diyet yapıyorum ve çok güzel de faydasını gördüm şükür:Saruboceq:üzerine de egzersiz yaptım m süperkaydirigubbakcemile2
havalar sıcakken fırsatı olanlar bol bol yürüsün kızlarolumunekankayizsmile

hilal canım senin boyuna göre kilon süpemiş yavvbilmiyorumkismile

ben de yediklerimi yazayım
taze fasulye,2 k.pilav,yoğurt,salata,1 h.patates
çok uzun zamandır pilav yemiyordum
ekmek yemedim pilav yedim işteboshayallersmile

selam arkadaşlar bgün giremedim sınavlar vardı..tabi yedıklerımede çok dıkkat edemedim..sabah 1 dilim kepek ekmegi ,,peynır ve zeytın yedım..öglen okulda köfte yedım az ekmekle akşam yemegimde kuru fasulye ve çorbaydı..azar azar yedim tabıı..yıne sınav var yarın ders çalışmalıymgörüşürüz byee kızlar

hangi bölüm gamzecim benim sınavlarım ilk sınavlardan daha iyi geçti ya kızlar inanamıyorum çok mutluyum umarım yarında öyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…