bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
2 salatalık
ara
1 elma
öğlen
12 kaşık kuru fasülle
2 dl ekmek
salata
ara
yiyemedim
akşam
1 kase yoğurt
2 şinitsel
salata
biraz sebze yemeği
azcık çorba
ara
2 meyve
bugün 1saat step aerobik kursum vardı
merhabalar kızlar bi bakayım dedim kimler var kimler yok?....pek gelen olmamış sanırım haftasonu tabi...
kızlar benim belimde acaip incelme var anlatamam zaten klasiktir benim önce kilolar belimden göbişimden gider...ama maşallah totişte en ufak bi hareketlilik yok yani...halbuki yürüyüş yaparken daha çok alt bölgem çalışıyo gibi geliyodu.. ayyy bi santim bile incelmem yok totişimden....kafamçokkarıştı
neyse gene gelirim kızlar şimdi yürüyüşümü de yapayım da o da çıksın aradan...a.s.
selam kızlar nasılsınız..
zalimi başarılar canım sınavlarında.
bende bugün erken kalktım.psikolojimmi bozuk nedir kahvaltıda ağlamaya başladım durduk yere..eşim telaşlandı falan...bu hafta çok yıprandım,üzenleri,hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum..
sailormoon ne güzel belin inceliyormuş..benimde belim çok zor incelir..o kadar egzersiz yaparım tınlamaz..
sabah kahvaltıda peynir,yumurta,domates,biber ytedim,yeşil çay içtim..
,geç yediğim için öğlen yemedim arada meyve yedim
şimdi soda içeceğim.
100 mekik çektim sabah,
5 gibi arkadaşlarla sahile ineceğiz çay içmeye,gelincede yürüyüş yaparım
merhaba kizlar. kesin olarak döndüm diyete..
öglen kalktigimda ilk gördügüm manzara komsumun yapip yolladigi künefeydi..
ben bi cimdik tadina bakip.. (kimse yadirgamasin , ama kendimi bildigim icin esime yiyip yemeyecegini sorup cöpe attim )
sabah kahvalti yok gec kalktim
öglen 1 KK kasar peyniri + 1 litre su ictim.
aksama izgara tavuk + salata yicem.
kendimi birazdan disari atip.. yürüyüs yapicam. yatmaddan öncede step.
selam kızlar nasılsınız..
bende bugün erken kalktım.psikolojimmi bozuk nedir kahvaltıda ağlamaya başladım durduk yere..eşim telaşlandı falan...bu hafta çok yıprandım,üzenleri,hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum..
sailormoon ne güzel belin inceliyormuş..benimde belim çok zor incelir..o kadar egzersiz yaparım tınlamaz..
şimdi soda içeceğim.
100 mekik çektim sabah,
ne guzel tam istenileni yapmıssın ben en fazla 2 gun yapabiliyorum bu duzende, mutlaka aksıyor
benimde direk yuzum cokuyorgoren kac cok zayıflamıssın diyor ama giden sadec 1 kilo
takma canım yaaa..arada oluyo işte bi haller bizlere:)))üzülme bi şekilde herkes senin nasıl biri olduğunu biliyo takma fazla kafana:)))benim de popom bi türlü gitmez artık iyice zayıflamam gerek ortadan kalkması için((neyse halime şükür...tekrar sölüyorum takma kafana değmez..a.s.
saol canıma.s.
benimde popo erir...ben habeire mekik eçkiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
sailormoon adın ne canım bu arada
:roflol::roflol::roflol:
ay çok güldüm yaa benimki de erimesini istemiyo ayrı bi bireyden bahseder gibi koruma altına almış durumda...:)))ama ben azimliyim bi şekilde 40 beden olacak alt bölge:))
erkeklerin kalçaya karşı özel bir zaafı varmış,kadınlarda çikolata bağımlılığı onlarda kalça bağımlığıymış,okumuştum bir yerde..çok istiyorsan belini göbeğini inceltebilirsin ama çok değil,aşağı tarafa hiç dokunma diyorkaydirigubbakcemile3
hmmm olabilir jenniferlar beyonce lar bu kadar popüler olmazdı yoksa:)))aslında Türk kadınlarının da potansiyel var yani:)))
ben de memnun oldum canım...senin boyun epeyce uzun galiba ne güzel bende fazla boy yok ne yazık ki kilomu fazla göstermiyorum ama bi 5 6 santim daha uzun olsaydım çok mutlucuk olurdum:))gerçi belki o zaman da bi 5 santim daha isterdim..insanoğlu bi türlü memnun olamıyo işte...sempatiksalakcinni
sorma ne kadar güzel olursan ol oram buram dicek bişey bulurz biz..benim boyum 1.73 boyumdan memnunum,ama kemiklerim geniş diye dertleniyorum bende..kilomdan fazla göstrediğimi düşünüyorum.
1,67 canımemoşum senin boyun kaç?
sen ankarada değil misin kıssbilmiyorumkismile ne sahilifisfisfisselam kızlar nasılsınız..
şimdi soda içeceğim.
100 mekik çektim sabah,
hadi bakem:dance:a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile2merhaba kizlar. kesin olarak döndüm diyete..
öglen kalktigimda ilk gördügüm manzara komsumun yapip yolladigi künefeydi..
ben bi cimdik tadina bakip.. (kimse yadirgamasin , ama kendimi bildigim icin esime yiyip yemeyecegini sorup cöpe attim )
sabah kahvalti yok gec kalktim
öglen 1 KK kasar peyniri + 1 litre su ictim.
aksama izgara tavuk + salata yicem.
kendimi birazdan disari atip.. yürüyüs yapicam. yatmaddan öncede step.
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysaol canıma.s.
benimde popo erir...ben habire mekik çekiyorum baktım popo erimiş..hatta eşimde dedi.aa bu yine erimiş,daha fazla eritme yaa diyor bide..sapık adamalsanaalsanasmile
kızlar valla onu bunu bilmem deneyimlerimden sonra kesin karar verdim ki yürüyüş olmadan verilmiyor..çok diyet yaptım şimdiye kadar..ne zaman tempolu yürüyüşe düzenli bir şekilde çıkarsam yanında yaptığım diyetle çok güzel etki gösterip zayıflattı..haftalardır egzersiz yapıyorum,inceliyorum ama zayıflama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?