Kes beni peri razıyım yağlarımdanda al şöyle 1 ay bildirim yapmayımAhhh ahuuu cuma öncesi hele ki yapılır mı buuuu... cısları kestiğin bıçakla kesicem seni
Hoşgeldin tatlımayrıca çok geçmiş olsun
Insallah canim
Sende durum nasil? Kac kilosun?
Beni de kaçaklar à yazalım yeni hafta da
Yap kız yap korkma...[/QUOTK
Kaptanım bende kilomu öğrenemiyorum ne olacak takip ettiğim tartım bozuldu yeniside ayni değil napçezz
Ayniymisiz, bende bu hafta 62,6 ciktim, hadi asliiiii bana yetisGeçen cuma 63.5 dim işte akşamı bekliyorum 6 gibi tartılıcam
İlla 55 olucam diyorsun helal valla :)
slm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinizden dolayı......
insanın başına hastalığın ölümün ne zaman geleceği bilinmiyor . selincim arkadaşına rabbim şifalar versin o daha hayatının baharında rabbim sana ve ailesine bağışlasın.
geçen hafta 70 100
bu hafta 69 600
fark 500
Bence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
geçmiş olsun canımEvet ablam ya...hastalık demiyelim de fenayız ama...
merhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
regli olduğum için bende öğleden önce tartıldım
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı
Ayniymisiz, bende bu hafta 62,6 ciktim, hadi asliiiii bana yetis
unutma bu lafını
geçmiş olsun canım
ne diyebilirim ki fark ortada ,
Pericim ben seni etiketleyip yazmıştım kilomu ama görmedin sanırım, geçen hafta 96.8 bu hafta 95.7***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (68,8/67,2/1,6/%2,33)
daydream15 (74/73,7/0,3/%0,41)
_SARAYCA_ (65,4/64,7/0,7/%1,07)
Masmavi_ (///%)
mirjam (///%)
firuzeew (///%)
ay__060 (///%)
uzum328 (///%)
fatmanurkaya (///%)
engineer333 (///%)
perigunlugu (68,2/67,7/0,5/%0,73)
selinanya (///%)
koza16 (61,8/62,6/+0,8/%-1,29)
yumurtalikofte(///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Haydi kızlar nerdesinizzz gelin şu asillere günlerini gösterelim
Canım benim de öyle oluyor, neden acaba. Sen geçen gün de demiştin tuzlu yiyince hemen farkediyor diyeCANIM GEÇMİŞ OLSUN klima inverter değil mi... çarpar çünkü diğerleri...bende klima firmasında çalışıyorum...kuzucuğuna da geçmiş olsun tekrar heryeri ağrıyordur yavrunun...
canım benim bir bakmışsın yarın 1 kilo eksi görünüyor öbür gün 500 gram fazla cumaya da tartıda ne çıkarsa bahtıma ... tetkiklerde de bir şey çıkmadı.. tamam tuzlu yediğimde ödem oluyor ama bizim aileni n genelinde böyle bir problem var...
şimdi ben bunu yazdım ya...diyecekler ki diğer takımlar... takımın çoğu hasta hasta olmayanlarda hasta adayı :)))
Aksama gider o gider, hatta sen beni bile gecersinHafta içinde 62.5 gördüm ama dün kaçamaklar yaptım akşam ne olur bilemiyorum
Aynı yaşta yaklaşık aynı kilolardayız kızz...boyun kaç?hedefin kaç?Aksama gider o gider, hatta sen beni bile gecersin
Maşallah maşallah ablam, en çok kilo veren sensin sanırım bu hafta :) Allah sebat etmeyi nasip etsin hayırlısıyla, az kalmış 12 li rakamlara lamerhaba arkadslar hayırlı günler hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudum tam kilo bildirimi yapacaktım misafir geldi
regli olduğum için bende öğleden önce tartıldım
GEÇEN HAFTA 134.6
BU HAFTA 132.5
FARK -2.100
Kendimi iyi hissediyorum destekleyen yorum yapan tüm 7. takıma teşekkür ederim hoşcakalı
Tartım varda analizli daha fazla çıkardı hani eskisinin farkını bilemiyorum bu hafta beni yoksaysalar olur mu acabaAhu060812
Şu an tartılabileceğin bir tartı varsa ağırlığına emin olduğun bir şeyi koy doğru tarttığına emin ol ya da fark varsa kendi ağırlığından ekle/çıkar duruma göre benim bildiğim böyle :)
Boyum 1,65 hedefim 58 kilo olmak. Aslinda 60 olsam bile yetecek bana :)Aynı yaşta yaklaşık aynı kilolardayız kızz...boyun kaç?hedefin kaç?
Sen söylemiştin bende Geçen hafta senin dediğini yaptım tartılmadan önce beş dk trambolinde zıpladım bugünde yapıcam bakalım geçen hafta işe yaradı bu hafta ne olacakEyer iftardsn önce güzel bi eksi görmek istiyorsanız 30dakika yürüyüş yapın.leslie de ola bilir
Ha sunu bileydinizBence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyizGerisi kolay ama
Kız şu çöreklerin hiçmi bitmiyor seninnnnBen dünkü menü mu yazamadımdi.
Sahur
Yumurta haşlama
çeyrek çörek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
patlıcan köfte bir sis
2 kaşık pilav
1 kase mercimek çorba
salata
Dondurma 2dilim baklava
Spor yok su az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?