Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar.

Yasom geçmiş olsun kayınvaliden rahatsızlanmis. Kanser beni hep ürpertiyor ve cok uzuyor. Rabbim sifa versin...

Ben kilo bildirimi ni nasıl yapıcam ya geçen cuma kaç kg yum bilmiyorum 69.5 69 değişiyodu şimdi de 69 kg yum. Reglim şu anda. Ama yogun bi regl olmadı

Ahu060812

Şu an tartılabileceğin bir tartı varsa ağırlığına emin olduğun bir şeyi koy doğru tarttığına emin ol ya da fark varsa kendi ağırlığından ekle/çıkar duruma göre benim bildiğim böyle :)

Bence aebeni kaçakların listesinden alalım biz onunla mücadele edemeyiz Gerisi kolay ama

unutma bu lafını

Evet ablam ya...hastalık demiyelim de fenayız ama...
geçmiş olsun canım

ne diyebilirim ki fark ortada ,

Pericim ben seni etiketleyip yazmıştım kilomu ama görmedin sanırım, geçen hafta 96.8 bu hafta 95.7
Canım benim de öyle oluyor, neden acaba. Sen geçen gün de demiştin tuzlu yiyince hemen farkediyor diye

Maşallah maşallah ablam, en çok kilo veren sensin sanırım bu hafta :) Allah sebat etmeyi nasip etsin hayırlısıyla, az kalmış 12 li rakamlara la

Tartım varda analizli daha fazla çıkardı hani eskisinin farkını bilemiyorum bu hafta beni yoksaysalar olur mu acaba

Burda hava çok güzel ne serin ne sıcak tam yürüyüşlük Gideyimde +ları vereyim azıcıkk

Eyer iftardsn önce güzel bi eksi görmek istiyorsanız 30dakika yürüyüş yapın.leslie de ola bilir
Sen söylemiştin bende Geçen hafta senin dediğini yaptım tartılmadan önce beş dk trambolinde zıpladım bugünde yapıcam bakalım geçen hafta işe yaradı bu hafta ne olacak

Kız şu çöreklerin hiçmi bitmiyor seninnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…