Var ya sana sormuştum önümüzdeki haftaya gelir dediğinde keşke aynı dönem olsaydık diye üzülmüştüm...öyle oldu bak :)son hafta iyice asılırız..
Hos buldumm tesekkurlermucizelerprensesi Yağmurcum Hoşgeldin ,kolay gelsin ..
aaa bazı paylaşımlar gözümden mi kaçtı aceeeppp onları da eklemişsin süper olmuş***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (68,8/67,2/1,6/%2,33)
daydream15 (74/73,7/0,3/%0,41)
_SARAYCA_ (65,4/64,7/0,7/%1,07)
Masmavi_ (63,8/64/0,2/%-0,31)
mirjam (71,8/70,9/0,9/%1,25)
firuzeew (69,3/69/0,3/%0,43)
ay__060 (90,4/90,4/0/%0)
uzum328 (96,8/95,7/1,1/%1,14)
fatmanurkaya (134,6/132,5/2,1/%1,56)
engineer333 (82,3/81,8/0,5/%0,61)
perigunlugu (68,2/67,7/0,5/%0,73)
selinanya (56,3/55,9/0,4/%0,71)
koza16 (61,8/62,6/+0,8/%-1,29)
yumurtalikofte(123///)yeni üye :)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %0,66
yumurtaliköfte yeni olduğundan katmadım yüzdeye
elimden geldiğince yapmaya çalıştım kızlar nasıl olmuş?
aaa bazı paylaşımlar gözümden mi kaçtı aceeeppp onları da eklemişsin süper olmuş
Benimkinde de senin payın çok canım,Sağol...aynen öyle, ben şimdilik 3 yakın gitti, hedefim 5 kg idi, sanırım ulaşacağım hedefe, senin katkında çok büyük tabiki :)
Aaaaa ben senin adını da Yağmur biliyorduuuumHos buldumm tesekkurler
Yagmur ben degiliim benim adim elif ask olsun unutuldum muu
Benimkinde de senin payın çok canım,Sağol...
Hos buldumm tesekkurler
Yagmur ben degiliim benim adim elif ask olsun unutuldum muu
Olsuun sorun degil :)Aaaaa ben senin adını da Yağmur biliyorduuuumAykız ve zayıflıcammla birlikte...
ramazanda 30 dk. spor muuuuHeyyy kaçaklarrrr bizim bildirim de bulunmayan 4üyemize rağmen birinciyiz ne habeeeer?her bir üyeniz günde 30dakika spor yapsın ve de her gün bildiriminde belirtsin...diyer cumaya kadar...perim sen de kontrol edersin güzelim...ne de olsa kaçaklar senden ve selinden sorulur...
Yapiyorum da izinliyim..canım sen diyet yapmıyor musun, bi gelip selam verip gidiyorsun?
Yapiyorum da izinliyim..
Bu aralar cok yogunum gelemiyorum ozledim valla :)
Yaparız kız koz verme asillerin elineramazanda 30 dk. spor muuuu
Tatil yapıyo ablası yorulmuştu ,kolay mı ?tatil Affı olsun tabi 1 sefere mahsus :)
Cok yogunum dugun gecsinde biraz rahatlicam ondan sonra gelirimizinli olsanda gel derim, artı da mısın verdin mi?
Evet 30 dk sporumuzun ne olduğunun önemi var mı cezamıza razıyııızzzHeyyy kaçaklarrrr bizim bildirim de bulunmayan 4üyemize rağmen birinciyiz ne habeeeer?her bir üyeniz günde 30dakika spor yapsın ve de her gün bildiriminde belirtsin...diyer cumaya kadar...perim sen de kontrol edersin güzelim...ne de olsa kaçaklar senden ve selinden sorulur...
Spor olsun yiterkiii...Evet 30 dk sporumuzun ne olduğunun önemi var mı cezamıza razıyııızzz
Ablam pazardan itibaren köye geçicez internetim olmuycak. Ben bildirimde bulunamayabilirim bu yüzdenHeyyy kaçaklarrrr bizim bildirim de bulunmayan 4üyemize rağmen birinciyiz ne habeeeer?her bir üyeniz günde 30dakika spor yapsın ve de her gün bildiriminde belirtsin...diyer cumaya kadar...perim sen de kontrol edersin güzelim...ne de olsa kaçaklar senden ve selinden sorulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?