- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Peki madeeeemSpor olsun yiterkiii...
Ya çook çook özür dilerim. Sizi batıran ben oldum valla bir daha olmayacak
kıyamam ben ona yaTatil yapıyo ablası yorulmuştu ,kolay mı ?tatil Affı olsun tabi 1 sefere mahsus :)
Ya çook çook özür dilerim. Sizi batıran ben oldum valla bir daha olmayacak
Biliyorum biliyorum ama + da olmak çok kötüymüşş verdiklerimi almak kötü oluyomuşkıyamam ben ona ya
canım şakalaşıyoruz, bitanem
Canım benim öncelikle hoş geldin takımımıza...ben takıma gelen birini çevirmeyi asla sevmem ama şimdi üye sayımız üst sınırdan bile 2 kat fazla.yani 15üyeye izin var ve biz 30üyeyiz...o yüzden sen katılmak isteyenler topiyine yazarsan senin bu enerjine ihtiyaç duyan takımlardan davet ederler seni...Kızlaaar birinizin koluna girsem de o hızla ben de kosturmaya başlasam olur mu kiii..ocakla mart arasında dukan diyeti yaptım ve 9.5 kilo verdim daha sonra prolaktin yüksek çıktı adetlerim gecikmeye başladı bu da bana bahane oldu ve diyeti bıraktım. Ağustos ta tup bebek deneyecez ve ben verdiğim kiloların nerdeyse hepsini aldiiimm ben de katılsam size olur muuu
Tamam güzelim...ne zaman dönecen köy yerinden?bayılıyorummm köylere,yeşilliye...Ablam pazardan itibaren köye geçicez internetim olmuycak. Ben bildirimde bulunamayabilirim bu yüzden
Peki canimm teşekkürler cevabin icin :) bi bakayim ben.. Sizlere kolay gelsiinnCanım benim öncelikle hoş geldin takımımıza...ben takıma gelen birini çevirmeyi asla sevmem ama şimdi üye sayımız üst sınırdan bile 2 kat fazla.yani 15üyeye izin var ve biz 30üyeyiz...o yüzden sen katılmak isteyenler topiyine yazarsan senin bu enerjine ihtiyaç duyan takımlardan davet ederler seni...
Gerçekten geri çevirdiyim için çok üzgünüm ama bu enerjinden anladım ki hangi takıma gidersen taçlandıracaksın orayı...Peki canimm teşekkürler cevabin icin :) bi bakayim ben.. Sizlere kolay gelsiinn
Heeeeeeeey Aynuraaa gözümüzü sporla korkutamazsınSpor olsun yiterkiii...
Est. Canim elinde olan bisey degil :) içimde acayip bi enerji var cidden suanGerçekten geri çevirdiyim için çok üzgünüm ama bu enerjinden anladım ki hangi takıma gidersen taçlandıracaksın orayı...
Köy güzel evet ablam da internet yokTamam güzelim...ne zaman dönecen köy yerinden?bayılıyorummm köylere,yeşilliye...
Kararcım ilk önce onu diyim ki o kilona gelmene gerek yok,demekki tartılar arasında 6kilo fark var bu senin listedeki kilona eklenecek...Sonunda alanya dayım arkadaşlar
Kaptanim dün gece 1 de alanyadaydim anca kendime geldim gelmeden önce aileme spor merkezi ve masaj salonu araştırmalarını istemiştim ramazan sonu başlıyorum bugün yürüyüşe de başladım ama söyle bir sıkıntım var ne yapacağım karar veremedim evde dijital tartı var 94 geldim ama evden çıkmadan önce kendi tarımla 88_89 arası gelmiştim şimdi bana bir akıl ya 88 olana kadar bana mola ver önümüzdeki haftaya gelirim o kiloya ha bide aklına bişey gelmesin diyetinin asla bozmadım tartınin azizligi
Haydi başarılar sana..Est. Canim elinde olan bisey degil :) içimde acayip bi enerji var cidden suan
Valla bende hissettim enerjini taaa burdan,eminim mezun olup incecik hamile kalırsın :)Est. Canim elinde olan bisey degil :) içimde acayip bi enerji var cidden suan
Aayy ağzından bal damlıyor masallah :)) insallah hepimiz incecik oluruzValla bende hissettim enerjini taaa burdan,eminim mezun olup incecik hamile kalırsın :)
Canım durumun ne olacak bana ne cevap vereceksin bilemedim o yüzden bildirimde bulunmadım başka sebebi yok yazsammi yazmasammi bilemedimKararcım ilk önce onu diyim ki o kilona gelmene gerek yok,demekki tartılar arasında 6kilo fark var bu senin listedeki kilona eklenecek...
sen bu gün niye bildirimde bulunmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?