Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlaaar birinizin koluna girsem de o hızla ben de kosturmaya başlasam olur mu kiii..ocakla mart arasında dukan diyeti yaptım ve 9.5 kilo verdim daha sonra prolaktin yüksek çıktı adetlerim gecikmeye başladı bu da bana bahane oldu ve diyeti bıraktım. Ağustos ta tup bebek deneyecez ve ben verdiğim kiloların nerdeyse hepsini aldiiimm ben de katılsam size olur muuu

Asilleri tebrik ediyorum . Kaçaklarda herkes çok güzel kilo vermişti benden dolayı gitti özür dilerim hepinizden

Canım benim öncelikle hoş geldin takımımıza...ben takıma gelen birini çevirmeyi asla sevmem ama şimdi üye sayımız üst sınırdan bile 2 kat fazla.yani 15üyeye izin var ve biz 30üyeyiz...o yüzden sen katılmak isteyenler topiyine yazarsan senin bu enerjine ihtiyaç duyan takımlardan davet ederler seni...

Peki canimm teşekkürler cevabin icin :) bi bakayim ben.. Sizlere kolay gelsiinn

Sonunda alanya dayım arkadaşlar
Kaptanim dün gece 1 de alanyadaydim anca kendime geldim gelmeden önce aileme spor merkezi ve masaj salonu araştırmalarını istemiştim ramazan sonu başlıyorum bugün yürüyüşe de başladım ama söyle bir sıkıntım var ne yapacağım karar veremedim evde dijital tartı var 94 geldim ama evden çıkmadan önce kendi tarımla 88_89 arası gelmiştim şimdi bana bir akıl ya 88 olana kadar bana mola ver önümüzdeki haftaya gelirim o kiloya ha bide aklına bişey gelmesin diyetinin asla bozmadım tartınin azizligi

Kararcım ilk önce onu diyim ki o kilona gelmene gerek yok,demekki tartılar arasında 6kilo fark var bu senin listedeki kilona eklenecek...
sen bu gün niye bildirimde bulunmadın?

Kararcım ilk önce onu diyim ki o kilona gelmene gerek yok,demekki tartılar arasında 6kilo fark var bu senin listedeki kilona eklenecek...
sen bu gün niye bildirimde bulunmadın?
Canım durumun ne olacak bana ne cevap vereceksin bilemedim o yüzden bildirimde bulunmadım başka sebebi yok yazsammi yazmasammi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…