Gerçekten mi ablamMukemmel aykizim.
Gunun en iyi munusu :)
Harikaekmeği bayağı azalttım şekere pek yaklaşmıyorum sebze ve salatayı doyana kadar yiyorum canım
Ceee Ben burdayımSarayca @Daydream15 aeben @mucizelerprensesi @mavvmavv @kremsokola @Masmavi_ @mirjam @firuzeew @perigunlugu @sosyalfen A ay__060 @Lucia7 OoOturtleOoO @gubsej @kiskiskis @no name @siderolites @-Pamuk- @tubaturem06 @msgulerr @caliskangarfield
kızlar alın size izinli listesi :)
Eminim sıkıntıları hallolur olmaz geleceklerdirUmarım ciddi bir durum yoktur tabi ama hiç paylaşımda da bulunmuyorlar niye gelemediklerini de bilmiyoruz. Keşke gelip bir açıklama da bulunsalar da durumu çözsek
1porsiyon meyvede yiyebilirsin canin tatli cekiyorsaGerçekten mi ablamçok sevindim güzel bir spor da cikartmam lazim bu gece o zaman
Cok calistun havvacimMerhaba kızlar umarım herkes iyidir malum mezuniyet sınav baraj büt falan filan derken çok yoğun günler geciriyirum ne zamandıraklimdaydiniz ama ugrayamadim bi türlü sınavlarım var onlarla cebellesiyirum insallah 22temmuzda da kep törenim olacak ve diplomami alicam
Tamam ablam canm isterse yerim1porsiyon meyvede yiyebilirsin canin tatli cekiyorsa.
hoşgeldin o zamanCeee Ben burdayım
Bitmeyen okul yapmışlar resmen bu gün son stajimi tamamladım şükür ama bitecek az kaldıCok calistun havvacim
Mukafatinida alacaksin insallah ..
Bizler buradayiz canim herdaim bekliyoruz seni
kızlar ya galiba bu gün orucum gitti benim
iftar
taze fasülye
semiz otu salatası
ayran
Bende seni ozledim Ablammmm bitti cok sukur 1 hafta sonra gelinligimde dikilmis oluyorhayrlsyla dugunude atlatalim iNSALLAH ablam
hamd olsun iyiyimm cancagzim sen naslsn
Yok kız ne anlar o...Guzel aynuram karar senin . Ben aynurayi seviyorum.. Evdekiler bilmiyomu kv yani ?
afiyet olsun...Menüm
gün içinde saat yazamıcam maalesef...
Yarım haşlanmış mısır,çeyrek muz,yumurta,1 kase yoğurt
Akşam:4 kıbrıs köfte,avuçiçi pide,söğüş domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?