İnce hamurun arasına kıyma ya da yeşillik ya sa sebze konuyor,üzerine de iareyen tereyağ sürüyo.yani diete uygun bi yiyecek deyil...gözleme imiş 3 tane kıymalı 2 tane de sebzeli yemiş
bu gözleme bizim bildiğimiz boyutlarda değil sanırım...:)))
baktım da bizim kapalı kır pidesine benziyor
Kızzz senin işin gücün yok muuuPerii 2 takimin bireysel 1. Lerini siralasaniz ya :)
Yapma yaaa...bakalım ilaç veriyorum etkisini görücez. Olmazsa mecbur antibyotik...Boğazı kızarmışsa antibiyotiksiz Geçmez Aynuram..
Ben boş boş oturuyorum abla ben sıralayabilirim istersenizKızzz senin işin gücün yok muuu
peri tatilde bizden kaçıyo bi de sıralamamı yapacak
şu 2hafta periyi tutana afferim...
sen bu menüyle voronesi almıyosan beni sayfaya bile koymazdınEvet canım ekledik zaten listeyi yenilemiştim yüzdemiz yine aynı
Olsun tatlımayrıca sevgilin sınava giriyordu sanırım başarılar
Ben seni bu menüyle hayatta kaçaklara almam
Qutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?
Muhtemelen 2 hafta sonra dönerim yani eşinin izin tarihinde dönmüş olurum diye tahmin ediyorum selinde salı dönüyorum demişti
Kızzz senin işin gücün yok muuu
peri tatilde bizden kaçıyo bi de sıralamamı yapacak
şu 2hafta periyi tutana afferim...
İnşallah canım,seni sabırsızlıkla bekliyom,sen gel ben kaçıcamEvet canım ekledik zaten listeyi yenilemiştim yüzdemiz yine aynı
Olsun tatlımayrıca sevgilin sınava giriyordu sanırım başarılar
Ben seni bu menüyle hayatta kaçaklara almam
Qutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?
Muhtemelen 2 hafta sonra dönerim yani eşinin izin tarihinde dönmüş olurum diye tahmin ediyorum selinde salı dönüyorum demişti
Kızlar paylaşıma bakın.editörümüzde yeni bi takım aça bileceyimizi tavsiye ediyo...
Ohh ellerine sağlık...
Bence de iyi ama belki liste isteyen arkadaşlar ola bilir...Bence boyle iyi ya.
Ben şu şekilde düşünüyorum. Yeni bir takım açtığımızda eskisi gibii sürekli aynı sayfada konuşamayacağız. Grubun yarısı başka yerde yarısı başka yerde olucak ben bu şekilde olmasından yana değilim. Ama yeni takım olarak kabul edilir mi bilmiyorum ama şu şekilde birşey yapılabilir. 7.takım 1.grup / 7.takım 2.grup olacak şekilde. Yine hepimiz 7.takım başlığı altında konuşuruz ama kaptanlarımız ve yüzdelerimiz ayrrı hesaplanır ve öyle yansır. Bu güzel ortamın dağılmaması için bu şekilde birşey yapılabilir bence. Kaçaklar 7.takım 2.grup olurKızlar paylaşıma bakın.editörümüzde yeni bi takım aça bileceyimizi tavsiye ediyo...
Hiiii şaka şaka yaMübarek Gün dua yerine geçer.
Sözlerimize dikkat edelim aman diyim..
Şakacıktan didim ya ben çok severim çocukları allah korusunkız çocuk yapmamak ne demek ? Allah sağlık sorunu vermesin isteyerek çocuksuz mu kalınırmışdeme öyle Allahın gücüne gider
canıım ellerine sağlık
İşte vucut az yemeden cikinca ne bulsa depo yapiyor , o yuzden yemenizi cok azaltmayin diyoruzEki Görüntüle 1573438
alt karın eritme diye yazsan çıkar... zaten sadece o hareket eritiyormuş alt karını...benim göbek indi de göbeğimin altında hala yağ var alt karın çıkık...biizim patronda body çalışıyor o ve şu zayıflama koçu olan arkadaşı söylemişti bana...
*kızlar dün survivordan çıkanları gördünüz mü 1 haftada 10 kilo 8 kilo birden almışlar...tombikleşmişlerdi...
Aynuram ateşini çıkartan o kızarıklık enfeksiyon yani.,,Yapma yaaa...bakalım ilaç veriyorum etkisini görücez. Olmazsa mecbur antibyotik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?