Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gözleme imiş 3 tane kıymalı 2 tane de sebzeli yemiş

bu gözleme bizim bildiğimiz boyutlarda değil sanırım...:)))
baktım da bizim kapalı kır pidesine benziyor
İnce hamurun arasına kıyma ya da yeşillik ya sa sebze konuyor,üzerine de iareyen tereyağ sürüyo.yani diete uygun bi yiyecek deyil...

sen bu menüyle voronesi almıyosan beni sayfaya bile koymazdın . bu arada selam 7.takım ,herkes iyidir inşallah :)

İnşallah canım,seni sabırsızlıkla bekliyom,sen gel ben kaçıcam

Kızlar paylaşıma bakın.editörümüzde yeni bi takım aça bileceyimizi tavsiye ediyo...

Kızlar paylaşıma bakın.editörümüzde yeni bi takım aça bileceyimizi tavsiye ediyo...
Ben şu şekilde düşünüyorum. Yeni bir takım açtığımızda eskisi gibii sürekli aynı sayfada konuşamayacağız. Grubun yarısı başka yerde yarısı başka yerde olucak ben bu şekilde olmasından yana değilim. Ama yeni takım olarak kabul edilir mi bilmiyorum ama şu şekilde birşey yapılabilir. 7.takım 1.grup / 7.takım 2.grup olacak şekilde. Yine hepimiz 7.takım başlığı altında konuşuruz ama kaptanlarımız ve yüzdelerimiz ayrrı hesaplanır ve öyle yansır. Bu güzel ortamın dağılmaması için bu şekilde birşey yapılabilir bence. Kaçaklar 7.takım 2.grup olur

Eklentiler

• upload_2015-7-4_14-49-7.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
İşte vucut az yemeden cikinca ne bulsa depo yapiyor , o yuzden yemenizi cok azaltmayin diyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…