Ama tadı da bambaşka canım siz kv ile oturursanız işlere yetişirsiniz çocuk da az tadını al derim benim işleri 4 dörtlük yapma takıntım olamıyo maalesef yetişebildiğim kadarını yapıyorum çocuklara oyuncak odası Yaptım ev dağılmıyo eskisi kadar zaten bizim dertler oyuncak vs..ders çalışabilsem yeterAllahımmmm...bizimkiler de 2katlı bi bahçeli ev alalım hepbirlikte yaşayalım diyorlar da ben katiyyen razı deyilim,çünki bilirim ne kadar zordur işi.şu 2odalı evin işini zor yapıyorum...
Rabbim sabır versin hepinize Allah acı çektirmesin şifa versincanım bu hastalık çok çabuk ilerliyor ama sure 3ay ama 6 ay bilemessin hayırlısı
alt karın eritme diye yazsan çıkar... zaten sadece o hareket eritiyormuş alt karını...benim göbek indi de göbeğimin altında hala yağ var alt karın çıkık...biizim patronda body çalışıyor o ve şu zayıflama koçu olan arkadaşı söylemişti bana...HIRSIZI Abla birşey sorucam geçen gün paylaştığın bir hareket vardı kalça ve alt karını eritmek için. Onun adı neydii ?
Eveeettt, öyle böyle değil; çok kilo almışlar. Sahra regl olamadığı için şiştiğini söylemiş.*kızlar dün survivordan çıkanları gördünüz mü 1 haftada 10 kilo 8 kilo birden almışlar...tombikleşmişlerdi...
1,5 haftada 8 kilo aldım dedi akşam...onlarınkide şok diyete giriyor sanırım.. vücutları kıtlık alarmı verip ...çıktıktan sonra ne yerlerse yağa çevirmiş galiba...Eveeettt, öyle böyle değil; çok kilo almışlar. Sahra regl olamadığı için şiştiğini söylemiş.
Öyle de olabilir, aynen; ama hepsinin yüzüne renk gelmişti ya.1,5 haftada 8 kilo aldım dedi akşam...onlarınkide şok diyete giriyor sanırım.. vücutları kıtlık alarmı verip ...çıktıktan sonra ne yerlerse yağa çevirmiş galiba...
Anladım abla bakıcam sağol :)Eki Görüntüle 1573438
alt karın eritme diye yazsan çıkar... zaten sadece o hareket eritiyormuş alt karını...benim göbek indi de göbeğimin altında hala yağ var alt karın çıkık...biizim patronda body çalışıyor o ve şu zayıflama koçu olan arkadaşı söylemişti bana...
*kızlar dün survivordan çıkanları gördünüz mü 1 haftada 10 kilo 8 kilo birden almışlar...tombikleşmişlerdi...
Evet canım ekledik zaten listeyi yenilemiştim yüzdemiz yine aynı
Olsun tatlımYaa Gizem gelemedim gunduz tekrar liste ilk haftadan sana kaldi :-( kozaaa ablasi neyse haftaya telafi edersin kiyamam uzulme bu kadar. Halbuki cok guzel kilolar vermistik ama soyleki bu bizim ilk haftamizdi ve karambole geldik. Takimimizin 3. Tebrik ederim. masallah eksik bildurim olmasina ragmen basarili bir sonuc. Bu arada bu size verdigimiz avansti kizlar haftaya 1.lik bizim
bu arada aksam menum azar azar ama karisikti cisimsa yarim parca gullac. Menu vermiyimoptum hepinizi iyi geceler
Ben seni bu menüyle hayatta kaçaklara almamSahur.
Yarim haşlama yumurta
3 dilim. Peynir.
domates salatalık
1 şeftali tatlısı
İftar
1 tabak yeşil fasulye
Cok az pide
Yarım kase sebze çorbası
Salata
1 parça hindieti 2dilim patatesle
2 dilimden fazla baklava 2 kaşık dondurma 1 avuç çekirdek biraz kaju
Qutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?Gunaydin her kese,,,nasilsiniz???ben dun gelenedjm...kocamla denize gitmisdik arkadaslarimizin yanina,.dunki menuyi vereyim
sabah:cay,kek
oglen:fasulye,2siyah ekmek,salata
aksam :qutab yedim,,3etli,2terevezli.anus soyler ne oldugunu
1,5litre su
spor yok.
bu gunde isimi biyirib gelicem..simdilik hoscakalin
Muhtemelen 2 hafta sonra dönerim yani eşinin izin tarihinde dönmüş olurum diye tahmin ediyorum selinde salı dönüyorum demiştiPeriiiim ne zaman dönüyorsun tatilden?selinle siz dönün tatilden ben çıkıcam...böyle düşününce telefon tüm hayatımı ele geçirmiş durumda,1az dinlenmek kafamı dinlemek istiyorum.bi de ayın 21_28arası kocam izinli bir yerlere gidicez...
perigunlugu
Sevgili kaçaklar takımıııııı, günlük 30 dk spor cezamız vaaaarrrr herkes yapsın lütfeeeeennn :)
gözleme imiş 3 tane kıymalı 2 tane de sebzeli yemişQutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?
Benim kıza da bi şey oldu mu hep ateşi çıkar...dün gün içi 37 idi dışarıdan bi geldi 38.3 ilaç verdim uyudu,sabah yine fırlamış...bence boğazdan deyil yoksa geceleri fırlar sabaha inerd
i.şimdiyse gün içi de oluyo.tüm vücudu üşütmüş herhalde...
canım tekrar kv validene büyük geçmiş olsunslm kızlar evet kv aynı yerdeyiz fakat bende kalmıyor eltimde kalıyor . Ben yabancı gelin olunca eltimde kalıyor.
Ben 2-3 saat yaparsam anca kurtarıcamSevgili kaçaklar takımıııııı, günlük 30 dk spor cezamız vaaaarrrr herkes yapsın lütfeeeeennn :)
Boğazı kızarmışsa antibiyotiksiz Geçmez Aynuram..Kızlar sağolun sormuşsunuz,boğazı da kızarmış yavrumun...ilaç ta veriyorum,inşallah cabuk geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?