Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

HIRSIZI Abla birşey sorucam geçen gün paylaştığın bir hareket vardı kalça ve alt karını eritmek için. Onun adı neydii ?

Allahımmmm...bizimkiler de 2katlı bi bahçeli ev alalım hepbirlikte yaşayalım diyorlar da ben katiyyen razı deyilim,çünki bilirim ne kadar zordur işi.şu 2odalı evin işini zor yapıyorum...
Ama tadı da bambaşka canım siz kv ile oturursanız işlere yetişirsiniz çocuk da az tadını al derim benim işleri 4 dörtlük yapma takıntım olamıyo maalesef yetişebildiğim kadarını yapıyorum çocuklara oyuncak odası Yaptım ev dağılmıyo eskisi kadar zaten bizim dertler oyuncak vs..ders çalışabilsem yeter

HIRSIZI Abla birşey sorucam geçen gün paylaştığın bir hareket vardı kalça ve alt karını eritmek için. Onun adı neydii ?
alt karın eritme diye yazsan çıkar... zaten sadece o hareket eritiyormuş alt karını...benim göbek indi de göbeğimin altında hala yağ var alt karın çıkık...biizim patronda body çalışıyor o ve şu zayıflama koçu olan arkadaşı söylemişti bana...

*kızlar dün survivordan çıkanları gördünüz mü 1 haftada 10 kilo 8 kilo birden almışlar...tombikleşmişlerdi...

*kızlar dün survivordan çıkanları gördünüz mü 1 haftada 10 kilo 8 kilo birden almışlar...tombikleşmişlerdi...
Eveeettt, öyle böyle değil; çok kilo almışlar. Sahra regl olamadığı için şiştiğini söylemiş.

Eveeettt, öyle böyle değil; çok kilo almışlar. Sahra regl olamadığı için şiştiğini söylemiş.
1,5 haftada 8 kilo aldım dedi akşam...onlarınkide şok diyete giriyor sanırım.. vücutları kıtlık alarmı verip ...çıktıktan sonra ne yerlerse yağa çevirmiş galiba...

1,5 haftada 8 kilo aldım dedi akşam...onlarınkide şok diyete giriyor sanırım.. vücutları kıtlık alarmı verip ...çıktıktan sonra ne yerlerse yağa çevirmiş galiba...
Öyle de olabilir, aynen; ama hepsinin yüzüne renk gelmişti ya.

Anladım abla bakıcam sağol :)

Evet canım ekledik zaten listeyi yenilemiştim yüzdemiz yine aynı
Olsun tatlım ayrıca sevgilin sınava giriyordu sanırım başarılar
Ben seni bu menüyle hayatta kaçaklara almam
Qutab ne hakikaten. Birde sabah kek yemeye mi başladın seeen ?
Muhtemelen 2 hafta sonra dönerim yani eşinin izin tarihinde dönmüş olurum diye tahmin ediyorum selinde salı dönüyorum demişti

Canım çocuğuna geçmiş olsun bizimkilerinde çok boğaz sıkıntısı olurdu böyle böyyle büyüyecekler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…