Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gözleme imiş 3 tane kıymalı 2 tane de sebzeli yemiş

bu gözleme bizim bildiğimiz boyutlarda değil sanırım...:)))
baktım da bizim kapalı kır pidesine benziyor
Herne olursa olsunnpogaca kadarda olsa yine cok ya 5 dene . Amanin inciiiiiiiiii artik duzgunnmenuyle gel bak misafirliginde cikti artik bizdende sopa yeme sonra

Kozam hem boyle birsayi kabul etmezler hemde listeye girmek istemeyen ( benim gibi ) arkadaslarimizda var . Ayrica yeni uyelerden kacaklar lstesinde henuz takima yeni gelmis kalip kalmiycagi belli olmayan arkadaßlar var .

Yine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...

Yine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...
Aynura 15 e dustuk iste kacaklar listeside iyi peri denetimi birakmasin sarayca ve koza ayrica vampirellada var ..

Kizlar nasil dusunur bilmem ama bence baska takima ayrilmaktansa boyle iyi, zaten ister istemez bir sure sonra uye sayisi azaliyor yaprak dokumu oluyor

Sizlerde dusuncenizi bildirim Kizlar.

Canim bence fikrin çok güzel hem takımda oluruz hem yarışmaya katılır benim için sizinle olmak listede olmaktan daha önemli başka yerde listede olmaktan sizinle kaçak olmayı tercih ederim
Ayrıca canım Yarışmadan dolayi kendine okadar yüklendikten haftaya 1,mız sensin herhalde x

Bende katılıyorum... Gerek yok böyle iyi...

Takim İcinde 2. Takimi kabul etmezler kizlar . Helede goze batar durumdayken . Baska bir takimada uye sayimiz yetmez cok gibi gorunsekte 2. takimi kaldiracak aktif uyeMiz az , bakin asil takimda bile 4 kisi bildirimde bulunmadi
Yok zaten takım içinde takım mümkün deyil de başka takım kurula bilir ama bunun için yeterli kadar üyemiz yok hakikaten...ya üzülmeyin yaa zaten mezun olmaya yakın üyemiz çok.yani öyle çoook kilolu aylar alacak üyelerimiz az...inşallah zamanla girilir listeye de.izinlilerden zaten ayrıldığı kiloya gelip de liste bekleyen yok...

Eminmisin aynura 12 kilo oyleee çoook aylar sürebilir

Evet evet zaten 3üyemiz ortalarda yok...bu cumaya kadar gelmezler direk diskalifiye

slm kızlar gece başka yerde kalınca uyuyamadım öğlen eve geldim namazı kıldım aha ikindi ye kadar uyumuşum ne uykucu bişey oldum ben of of .
aynura bu bildirimde bulunmayan ların içinde suveyma yapmazdı acaba ne oldu kıza munikedi hasta olabilir yani ikisi hakkında olumsuz düşünmüyorum ama karar iyi hoş ama çokta umursamıyo burayı bana göre olayın ciddiyetinde değil onuda içindeki sıkıntılardan diye düşünüyorum .

ablaaa özelden yazdım ama görmedin herhalde. Çok geçmiş olsun. Çok sık gelemiyordum bugünlerde kusura bakma çok sorup edemedim.

Ben Karar hakkında öyle düşünmüyorum Yasom..dün gece geldi yorgun argın özrünü diledi açıklamasını yaptı..Spora başlayıp düzenli menü vereceğim dedi...Suveyma yerleşince gelir sanırım int.bağlatmadığı için gelememiş olabilir..Munu hakkında bişey diyemicem..

Merhaba kizlar, tekrar cok tesekkur ederm gecms olsun dilejkeriniz icin telefondan giriyorun alintiyamiyorum Allah razi olsun. Yasemin ablam kv de Rabbim sifa versin olumun bile hayirlisini versin.

Bende yeni bir takim kurulmasi taraftari degilim, biz boyle guzeliz. Aynuram sali gunu donuyorum tam gaz aranizdayim. Gizem cezabi donunce fazlasiyla oderim zaten arkadaslarim sok oluyo beni gorun e haliyle diyetime mudahale ediyorlar. Burda diyet olmaz diye fazla yaymadan donucem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…