3 ünüzüü ayrıca kutluyorum
Herne olursa olsunnpogaca kadarda olsa yine cok ya 5 dene . Amanin inciiiiiiiiii artik duzgunnmenuyle gel bak misafirliginde cikti artik bizdende sopa yeme sonragözleme imiş 3 tane kıymalı 2 tane de sebzeli yemiş
bu gözleme bizim bildiğimiz boyutlarda değil sanırım...:)))
baktım da bizim kapalı kır pidesine benziyor
Kozam hem boyle birsayi kabul etmezler hemde listeye girmek istemeyen ( benim gibi ) arkadaslarimizda var . Ayrica yeni uyelerden kacaklar lstesinde henuz takima yeni gelmis kalip kalmiycagi belli olmayan arkadaßlar varBen şu şekilde düşünüyorum. Yeni bir takım açtığımızda eskisi gibii sürekli aynı sayfada konuşamayacağız. Grubun yarısı başka yerde yarısı başka yerde olucak ben bu şekilde olmasından yana değilim. Ama yeni takım olarak kabul edilir mi bilmiyorum ama şu şekilde birşey yapılabilir. 7.takım 1.grup / 7.takım 2.grup olacak şekilde.
Yine hepimiz 7.takım başlığı altında konuşuruz ama kaptanlarımız ve yüzdelerimiz ayrrı hesaplanır ve öyle yansır. Bu güzel ortamın dağılmaması için bu şekilde birşey yapılabilir
bence. Kaçaklar 7.takım 2.grup olur
Tamam kozam kendini iyce uzdun kilo aldim diye . Artik onundeki haftaya bak fistik ve bu sefer verdigin kilonla sen 1. Ol3 ünüzüü ayrıca kutluyorumBen de en berbat sonuçta 1.ciyim bu hafta
Yine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...Ben şu şekilde düşünüyorum. Yeni bir takım açtığımızda eskisi gibii sürekli aynı sayfada konuşamayacağız. Grubun yarısı başka yerde yarısı başka yerde olucak ben bu şekilde olmasından yana değilim. Ama yeni takım olarak kabul edilir mi bilmiyorum ama şu şekilde birşey yapılabilir. 7.takım 1.grup / 7.takım 2.grup olacak şekilde. Yine hepimiz 7.takım başlığı altında konuşuruz ama kaptanlarımız ve yüzdelerimiz ayrrı hesaplanır ve öyle yansır. Bu güzel ortamın dağılmaması için bu şekilde birşey yapılabilir bence. Kaçaklar 7.takım 2.grup olur
Aynura 15 e dustuk iste kacaklar listeside iyi peri denetimi birakmasin sarayca ve koza ayrica vampirellada varYine aynı şey olacak ya kozam,bi tek takımlar ayrı olacak...10.takımI gibi...kesinlikle ayrılmış olacağız...
Canim bence fikrin çok güzel hem takımda oluruz hem yarışmaya katılır benim için sizinle olmak listede olmaktan daha önemli başka yerde listede olmaktan sizinle kaçak olmayı tercih ederimBen şu şekilde düşünüyorum. Yeni bir takım açtığımızda eskisi gibii sürekli aynı sayfada konuşamayacağız. Grubun yarısı başka yerde yarısı başka yerde olucak ben bu şekilde olmasından yana değilim. Ama yeni takım olarak kabul edilir mi bilmiyorum ama şu şekilde birşey yapılabilir. 7.takım 1.grup / 7.takım 2.grup olacak şekilde. Yine hepimiz 7.takım başlığı altında konuşuruz ama kaptanlarımız ve yüzdelerimiz ayrrı hesaplanır ve öyle yansır. Bu güzel ortamın dağılmaması için bu şekilde birşey yapılabilir bence. Kaçaklar 7.takım 2.grup olur
Bende katılıyorum... Gerek yok böyle iyi...Aynura 15 e dustuk iste kacaklar listeside iyi peri denetimi birakmasin sarayca ve koza ayrica vampirellada var..
Kizlar nasil dusunur ama bence baska takima ayrilmaktansa boyle iyi, zaten ister istemez bir sure sonra uye sayisi azaliyor yaprak dokumu oluyor
Sizlerde dusuncenizi bildirim Kizlar.
Yok zaten takım içinde takım mümkün deyil de başka takım kurula bilir ama bunun için yeterli kadar üyemiz yok hakikaten...ya üzülmeyin yaa zaten mezun olmaya yakın üyemiz çok.yani öyle çoook kilolu aylar alacak üyelerimiz az...inşallah zamanla girilir listeye de.izinlilerden zaten ayrıldığı kiloya gelip de liste bekleyen yok...Takim İcinde 2. Takimi kabul etmezler kizlar . Helede goze batar durumdayken. Baska bir takimada uye sayimiz yetmez cok gibi gorunsekte 2. takimi kaldiracak aktif uyeMiz az , bakin asil takimda bile 4 kisi bildirimde bulunmadi
Eminmisin aynura 12 kilo oyleee çoook aylar sürebilirYok zaten takım içinde takım mümkün deyil de başka takım kurula bilir ama bunun için yeterli kadar üyemiz yok hakikaten...ya üzülmeyin yaa zaten mezun olmaya yakın üyemiz çok.yani öyle çoook kilolu aylar alacak üyelerimiz az...inşallah zamanla girilir listeye de.izinlilerden zaten ayrıldığı kiloya gelip de liste bekleyen yok...
Evet evet zaten 3üyemiz ortalarda yok...bu cumaya kadar gelmezler direk diskalifiyeAynura 15 e dustuk iste kacaklar listeside iyi peri denetimi birakmasin sarayca ve koza ayrica vampirellada var..
Kizlar nasil dusunur bilmem ama bence baska takima ayrilmaktansa boyle iyi, zaten ister istemez bir sure sonra uye sayisi azaliyor yaprak dokumu oluyor
Sizlerde dusuncenizi bildirim Kizlar.
Feracem seni demiyim ki sen 7haftadır zaten takıldın...bu hafta atak yapman gerek,hergün tartıl mutlaka...Eminmisin aynura 12 kilo oyleee çoook aylar sürebilir
Tamam haklısın hergün tartılırım aynen bu hafta artık silkelenmem gerek....Feracem seni demiyim ki sen 7haftadır zaten takıldın...bu hafta atak yapman gerek,hergün tartıl mutlaka...
ablaaa özelden yazdım ama görmedin herhalde. Çok geçmiş olsun. Çok sık gelemiyordum bugünlerde kusura bakma çok sorup edemedim.slm kızlar gece başka yerde kalınca uyuyamadım öğlen eve geldim namazı kıldım aha ikindi ye kadar uyumuşum ne uykucu bişey oldum ben of of .
aynura bu bildirimde bulunmayan ların içinde suveyma yapmazdı acaba ne oldu kıza munikedi hasta olabilir yani ikisi hakkında olumsuz düşünmüyorum ama karar iyi hoş ama çokta umursamıyo burayı bana göre olayın ciddiyetinde değil onuda içindeki sıkıntılardan diye düşünüyorum .
Ben Karar hakkında öyle düşünmüyorum Yasom..dün gece geldi yorgun argın özrünü diledi açıklamasını yaptı..Spora başlayıp düzenli menü vereceğim dedi...Suveyma yerleşince gelir sanırım int.bağlatmadığı için gelememiş olabilir..Munu hakkında bişey diyemicem..slm kızlar gece başka yerde kalınca uyuyamadım öğlen eve geldim namazı kıldım aha ikindi ye kadar uyumuşum ne uykucu bişey oldum ben of of .
aynura bu bildirimde bulunmayan ların içinde suveyma yapmazdı acaba ne oldu kıza munikedi hasta olabilir yani ikisi hakkında olumsuz düşünmüyorum ama karar iyi hoş ama çokta umursamıyo burayı bana göre olayın ciddiyetinde değil onuda içindeki sıkıntılardan diye düşünüyorum .
Madem kaçaklarà da almiycaksın . Cezan da senin olsun baciiiiSevgili kaçaklar takımıııııı, günlük 30 dk spor cezamız vaaaarrrr herkes yapsın lütfeeeeennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?