Doğru haklısın...herkes hayallerinin peşinden koşmalı...(konuyla ne alakası varsa bu son söylediğiminTeşekkür ederim feracelim :) Her mesleğin ayrı sıkıntısı var işte ama zamanla alışılıyor :)
Bi de albüme attım eski foto sen oraya gel de sonra de ki nasıl aldın bu kiloları@Daydream15 kalbinin güzeli yüzüne yansımış çok güzel hatunsun ablam
Mor Vampirella gördüm fotoğrafını :)
Çok güzel bir meslek hep özenmişimdir
Ama kan görünce kütttttt !!!!
Kız 10 sn nedir himeen biter giderFeraceli ben sana plank hakkında bir şey soracaktım.
Diyelim ilk gün 10 sn ya 10 sn yaptıktan sonra o günlük bitiyor mu yoksa setler halinde mi yapıyorsun. Kendimi hazırlayıp başlamak istiyorum da..
Doğru haklısın...herkes hayallerinin peşinden koşmalı...(konuyla ne alakası varsa bu son söylediğimin)
Yok kız ben uydurdum onu demek istediğim ilk gün 20 sn plank pozisyonunda durdun bittti mi bu kadar mı yoksa mesela 5 kez setler halinde duruyor musun falan ?Kız 10 sn nedir himeen biter gider
20 saniyeyle başladım 40 çıktım ama cidden zor ve çok etkili....
Boyun var abla senin işteee kısa değilsin ki yokssa topuklunun gücü müalın bakalım ...bu fotoyu ilkkez koyuyorum ha ..
Yok ilk 20 sn durdun bitti...bu kadar..Yok kız ben uydurdum onu demek istediğim ilk gün 20 sn plank pozisyonunda durdun bittti mi bu kadar mı yoksa mesela 5 kez setler halinde duruyor musun falan ?
eh bi 8 cmlik etki var tabiki :)Boyun var abla senin işteee kısa değilsin ki yokssa topuklunun gücü mü
Ne kadar zayıf duruyorsun abla...alın bakalım ...bu fotoyu ilkkez koyuyorum ha ..
Hmm ondan o zaman aamaaan olsun biz kısa insanlar olarak topukluyu seviyoruzeh bi 8 cmlik etki var tabiki :)
aeben gördüm vallaaa, tam düşündüğüm gibisin, alımlı genç bi hanım :) resim furyası nı kaçırdım galiba morwampir i gördüm bi de, onu da çok güzel yaratmış Allah
Sağol canımm :)Yok ilk 20 sn durdun bitti...bu kadar..
Gördüm fotoğrafını canım...fistuuuuk fistuuuk
Benim kuzen daha şimdiden beni tembihliyor düğünümde sakın topuklu giyme iyice uzun olacannbizden diyorHmm ondan o zaman aamaaan olsun biz kısa insanlar olarak topukluyu seviyoruz
aeben gördüm vallaaa, tam düşündüğüm gibisin, alımlı genç bi hanım :) resim furyası nı kaçırdım galiba morwampir i gördüm bi de, onu da çok güzel yaratmış Allah
Kolay gelsin canımSağol canımm :)
Ben hemen bugün başlıyorum o zaman plank işine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?