- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben de düzgün bi fotoğrafımı ekliyim burdakini kardeşimle can sıkıntısından çekmiştik
Öyle mi diyorsun hiç dikkat etmemistim.Ben yazım şeklinden falan öyle tahmin etmiştim. Olgun konuşuyorsun. Mesela ben, vampir ya da Aslı belli ediyoruz yaşlarımızı az çok ama sen gayet olgun duruyorsun. İçindeki çocuğa söz hakkı tanı
Vampirellam benim vucut yapisi sıkı , yillarca spor yaptigimAbla 60 ol bari ideal 62 çok değil mi ya ?
Vampirellam benim vucut yapisi sıkı , yillarca spor yaptigim
İcin kasliyim birde tum kilom vucuduma orantili yayilmis . O yuzden 62 iyi duruyor . Eh birde yaşi isin icine katmak lazim 3 de gebeligi , kendi durumunuzla bizimkini kiyaslamayin yani
Sizi eski kilomla olan fotomu koyarak bir şoke edeyim ve sonra da yeniden gizemli avatarlarıma döneyim
Ama seni de hiç görmedikBen gittim foto koydunuz dimi
Sen ebemiydin vampirellam bak bilmiyodum kacirmisimAlın size vampir ebe
Okuyorum ablam daha :) Hemşireydim iki sene çalıştım şimdi ebelik okuyorum :)Sen ebemiydin vampirellam bak bilmiyodum kacirmisim
Ay kizim senin gormys olman lazim . Cok koydum sen burdaykenAma seni de hiç görmedik
Dün gördü. Kızdı beyefendi. Niye fotoğrafımı kızlara gösteriyorsun falan dediÇok tatlı ama bu foto :)
Bak seen talibin çıktı seni istiyolar deseydinDün gördü. Kızdı beyefendi. Niye fotoğrafımı kızlara gösteriyorsun falan dedi
Ayy yok bunu alacak kıza acırım ben. Bu deliyle uğraşılmazBak seen talibin çıktı seni istiyolar deseydin
Kaç yaşında bu bıdıkAyy yok bunu alacak kıza acırım ben. Bu deliyle uğraşılmaz
Çok beğendik bıdıgıamaDün gördü. Kızdı beyefendi. Niye fotoğrafımı kızlara gösteriyorsun falan dedi
7 yaşında ablasıKaç yaşında bu bıdık
@Daydream15 kalbinin güzeli yüzüne yansımış çok güzel hatunsun ablam
Mor Vampirella gördüm fotoğrafını :)
Çok güzel bir meslek hep özenmişimdir
Ama kan görünce kütttttt !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?