Off niye ya genç yasimda komplekse sokcaniz beniAnaaa ben de büyük sanıyordum seni
kaç saniyordunŞaka değil de miÇünkü bende büyük sanıyordum
kaç saniyordun
Valla 94 luyum
Neden acaba yaYani belli bir yaş söyleyemem ama öyle sanıyodum ahaha iyi güldürdün ya beni
Bilmem ki bence bizim topikte öyle bi hava oluşmuşNeden acaba ya
Bende 18de evlendim ama 23 yaşında anne olabildim. Çok doğru söylüyorsun bak, çocukların büyümüşler senden rahatı yok, eşinle gezersin, kafanı dinlersin ohh. Ben de hiç pişman olmadım erken evlendiğime Allaha şükür, Rabbim ömürlük yoldaş etsin, ahirette de inşallah. Sen de istediklerini yaparsın umarımEvet uzumcum 18 de evlendim 19 da anne oldum . 20 .17 ve 15 yaslarinda evlatlarim var rabbim hepimizinkini bagislasin . Koca kaciyodu sanki ne var evlenecekama okumayinca mecbur evleniyorsun . Hamdolsun sikayetci degilim . Ben once evlendim simdide o vakit yapamadiklarimi yapiyorum icimde en cok kalan okumakti hamdolsun simdi uni.kapisindayim ..
Bayum Kisa canim 1.57. Ama 58 bende pek iyi durmadi cocuk gibi oldun dediler boyda olnayincaideal kilom 62
Eskiden vermek dahakolaydi bunye senelerce bi al bi ver olunca artik pek gitmiyor , eh haliylede diyet yapacak sabir kalmadi bendede . Dile kolay 25 yil :)...
Anlat dedin seceremi doktum ha
Yaa ne güzelsin ablam sende ama yakışıyormuş kısa saçBende koydum avatara fotomu...saçlarım uzun ama şimdi oradakinden....
Ben yazım şeklinden falan öyle tahmin etmiştim. Olgun konuşuyorsun. Mesela ben, vampir ya da Aslı belli ediyoruz yaşlarımızı az çok ama sen gayet olgun duruyorsun. İçindeki çocuğa söz hakkı tanıNeden acaba ya
Sağol kuzum ,uzun Saçı kullanmak daha kolay geliyo bana...Yaa ne güzelsin ablam sende ama yakışıyormuş kısa saç
Senin o siyah saçların beni benden alıyor zaten maşallahBende koydum avatara fotomu...saçlarım uzun ama şimdi oradakinden....
Anam sende çok genç duruyorsun abla kaç yasindaydinBende koydum avatara fotomu...saçlarım uzun ama şimdi oradakinden....
Orası öyle abla bende 1 senedir kestirmedim ki uzasın diye bi gidip kırıklarını aldıracağım haftaya :)Sağol kuzum ,uzun Saçı kullanmak daha kolay geliyo bana...
Ben yazım şeklinden falan öyle tahmin etmiştim. Olgun konuşuyorsun. Mesela ben, vampir ya da Aslı belli ediyoruz yaşlarımızı az çok ama sen gayet olgun duruyorsun. İçindeki çocuğa söz hakkı tanı
74 lüyüm ben 41 olcam Kasım'da...benim ruhumda gençtir ,en küçük çocuk olunca büyümüyor insan ..Anam sende çok genç duruyorsun abla kaç yasindaydin
O kardeşini yirimBen de düzgün bi fotoğrafımı ekliyim burdakini kardeşimle can sıkıntısından çekmiştik
Ama genç duruyor sun masllah diyelim gerçekten çokta güzelsin abla74 lüyüm ben 41 olcam Kasım'da...benim ruhumda gençtir ,en küçük çocuk olunca büyümüyor insan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?