Çirkin çıktım, makyajlı resim yollayamadım haliyle hemen çekince böyle oldu. Bende 2 çocuk annesiyim. Biri 4 yaşında biri 6 aylık :) mutluyum huzurluyum Allaha binlerce şükür. Çocuklarımı hayırlı evlat olarak yetiştirmekten başka amacım yok, tabi bi de can sıkan şu kiloları vermeye azmettim :) başaracağım inşallah. En son doğuma giderken 105 tim şu an 95 im. 69 olmak istiyorum. Maşallah sen çok güzel vermişsin
Deli kız çatlicam gülmekten
ne yaparsaqn bende varım Aslı cım...Bayanlarrr, şimdi ben sevgili deneyimli arkadaşların tavsiyelerine de bakaraktan Aynurayla da konuştum o da var, anket yapalım diyorum. En iyisi bu ve de Ramazan da spor yapmak daha zor geleceği için Başlangıç da 20si pazartesi olsun diyorum iki seçenek var ya Leslie ya da Jillian hangisi çıkar şu an kestiremiyorum ama hangisi çıkarsa onu yaparız hep beraber benimle misiiniz :) Diğer takımlara da haber vericem ona göre ama önce kendi içimizde bir evet diyelim dee
Hangisi çıkarsa çıksın iki hafta var zaten ramazanın bitmesine biz burada her gün Leslie ile ısınma turlarına başlarız zaten :)
Özellikle bana bugün evet diyenler ne diyorsunuz
aeben - bak senin sözünü de dinledim ramazandan sonra başlarız diyorum :)
@Mor Vampir
koza16
HIRSIZI
@psikohayris
Geç kaldın kuşum
Aynen bendegöremedim
Bende kasımda 21 olcam kızniye herkes büyük sanio ya
Benim hiç haberi yok ne geubu?Kızlar spor grubuna eklenmek isteyipte eklenmemiş olan varsa bana söylesin, bazen aradan kaçabiliyor bir de gelirim ama listeye girmem ya da emin değilim olunca ben napıcağımı şaşırıyorum ona göre haberdar edin beni :)
Yaaa ben kaçırdım mi resimleri nasıl görebiliyoruz yoksa artık çok mu geç
Çok com eski değilim kız bir aydır izindeyim annemn ameliyatından dolayı.SABAHTAN BERİ BURDAYDIM BÜTÜN GÜN UĞRARIM BEN YOLDAYKEN TÜM RESİMLERİ PAYLAŞMISINIZ GICIKLAR
Sanırım sen eski üye olduğun için bana da büyük gelmiştin nedense, aramızda bir yaş varmış meğersem :)
Benim hiç haberi yok ne geubu?
Jillian varsa ben yokumDaha önce kaptanımızın eski üyelerle beraber hatta yaptığı gruplar olmuş ben gördüm tekrar başlatmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
Burada bir oylama yapıyoruz ve bir liste başlattık. 30 gün boyunca ramazandan sonra 20si itibariyle spor yapıcaz leslie ya da jillian ama şu an jillian gibi görünüyor ben de jillian çok istiyoruuum :) Sen de katılır mısın ?
Çok com eski değilim kız bir aydır izindeyim annemn ameliyatından dolayı.
@saraycam Ablam msja eklesin sizi
Jillian varsa ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?