çok sağolNazlim gelmiyorsun kac haftadir . Okuyorsan yaz canim . Dogum gunun kutlu olsun bu arada .
ablam cumadan bu yana biriken geçmişi okumaya çalışıyordum anca geldim :)nazlım hayırlı yaşlar fistigim yoksun kaçgünüdür...
ben kaçti kızlar ezan okunacak mukabeleye ....
aynura kaptanım dün doğum günümdü .
Deli kızzz
Hep benim yüzümden :) bayılıyorum resim bakmaya, insanları tanımaya. Ama kendim çekinmeyi hiç sevmiyorumUzun zamandır burayı bu kadar canlı görmemiştim durun size birkaç canım sıkılınca çekindiğim fotolarımdan ataym
Senide göreydik iyiydi
Neden? Çok hoşsun snde :)Hep benim yüzümden :) bayılıyorum resim bakmaya, insanları tanımaya. Ama kendim çekinmeyi hiç sevmiyorum
27Kız üzüm abla sen kaç yaşındasın?
Bence de @saraycaSenide göreydik iyiydi
Ben de öyle tahmin etmiştim
Allah'ım ya tipe bak :) evet baya sıkılmışsın :)
Anaaa hiç göstermiyon
Sivas bana iyi gelmiyorAllah'ım ya tipe bak :) evet baya sıkılmışsın :)
Çirkin çıktım, makyajlı resim yollayamadım haliyle hemen çekince böyle oldu. Bende 2 çocuk annesiyim. Biri 4 yaşında biri 6 aylık :) mutluyum huzurluyum Allaha binlerce şükür. Çocuklarımı hayırlı evlat olarak yetiştirmekten başka amacım yok, tabi bi de can sıkan şu kiloları vermeye azmettim :) başaracağım inşallah. En son doğuma giderken 105 tim şu an 95 im. 69 olmak istiyorum. Maşallah sen çok güzel vermişsin
Teşekkür ederim ben senin yüzünü göremedim amaAnaaa hiç göstermiyon
Ben göremedim kiÇirkin çıktım, makyajlı resim yollayamadım haliyle hemen çekince böyle oldu. Bende 2 çocuk annesiyim. Biri 4 yaşında biri 6 aylık :) mutluyum huzurluyum Allaha binlerce şükür. Çocuklarımı hayırlı evlat olarak yetiştirmekten başka amacım yok, tabi bi de can sıkan şu kiloları vermeye azmettim :) başaracağım inşallah. En son doğuma giderken 105 tim şu an 95 im. 69 olmak istiyorum. Maşallah sen çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?