Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nazlim gelmiyorsun kac haftadir . Okuyorsan yaz canim . Dogum gunun kutlu olsun bu arada .
çok sağol aeben ablacığım bu aralar canım pek bişey yapmak istemiyor . kardeşimin eşinin durumuna çok üzüldüm kızcağaz dünden beri hastahanede yatıyor . ilaç verip düşük yapmasını bekliyorlar onun için çok yıpratıcı bir durum . tabi ALLAH beterinden saklasın bunada hamdolsun diyoruz.
nazlım hayırlı yaşlar fistigim yoksun kaçgünüdür...
ben kaçti kızlar ezan okunacak mukabeleye ....
ablam cumadan bu yana biriken geçmişi okumaya çalışıyordum anca geldim :)
Kız şuraya bi N Naz yapsan yaa...
doğum günümü fıstığın?
aynura kaptanım dün doğum günümdü .
N Naz çok mu kilo aldın da yazmıyosun kızzz...bi cee Ee desene :)

hülya ablacığım kilo almadım aslında cumaya kadar çok iyi gidiyordum ama cuma regli oldum ve cumadan bu yana ALLAH ne verdiyse yedim hiç tartıya çıkmak gelmiyor içimden

...

Eklentiler

• 11157917_10153327274474271_192309163_n.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20140524_132254.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20140524_132254.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
N Neshve seni de gördüm, aynen sende pek güzelsin, kızları biliyorum ama seni pek tanımıyorum, kaç yaşındasın?
Çirkin çıktım, makyajlı resim yollayamadım haliyle hemen çekince böyle oldu. Bende 2 çocuk annesiyim. Biri 4 yaşında biri 6 aylık :) mutluyum huzurluyum Allaha binlerce şükür. Çocuklarımı hayırlı evlat olarak yetiştirmekten başka amacım yok, tabi bi de can sıkan şu kiloları vermeye azmettim :) başaracağım inşallah. En son doğuma giderken 105 tim şu an 95 im. 69 olmak istiyorum. Maşallah sen çok güzel vermişsin

Ben göremedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…