Teşekkür ederim cnaım ama ben jillianı sevemedimGeçmiş olsun, işte ben daha izine çıkamıyorum düşün o kadar yeniyim ondan öyle gelmiş
Niye yaa sen her gün spor yapan bir kızsın benden daha antremanlısın
Daha önce kaptanımızın eski üyelerle beraber hatta yaptığı gruplar olmuş ben gördüm tekrar başlatmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/
Burada bir oylama yapıyoruz ve bir liste başlattık. 30 gün boyunca ramazandan sonra 20si itibariyle spor yapıcaz leslie ya da jillian ama şu an jillian gibi görünüyor ben de jillian çok istiyoruuum :) Sen de katılır mısın ?
Canım sen benim şu martı kaş fotomu gördükten sonra hala resim isteyebilo musun :)Hicbirinizi goremedimhaftaya bir daha atin ben de atarim Mor Vampirella beni izlesene seni goreyim bari
izledim canım seniHicbirinizi goremedimhaftaya bir daha atin ben de atarim Mor Vampirella beni izlesene seni goreyim bari
Nazlim gecmis olsun canim..
Nolmus abla neyi var ?Nazlim gecmis olsun canim..
Nolmus abla neyi var ?
Geçmiş olsun canm
çok sağol canım . kız hala bekliyor açılma olsunda doğusun diye dün akşam 5 ten bu yana 4 saatte bir ilaç veriyorlar
Benide ekle jillian Dediğiniz jullian Michael demi
hayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
Cok gecmis olsun. Cidden çok üzüldmhayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
ayrintili düzeltme tikla sonra sağ üstte sayfa ve anahtar resmi vr ona tikla öyle siliniyor smiley ler rBi silrmrdim sunlari ya
Çok üzüldüm,çok geçmiş olsun...çok sağol canım . kız hala bekliyor açılma olsunda doğusun diye dün akşam 5 ten bu yana 4 saatte bir ilaç veriyorlar
9 dk geçtikten sonra silinmiyor canımBi silrmrdim sunlari ya
Çok geçmiş olsun zor işler Rabbim güç kuvvet sabır versinhayriyeciğim erkek kardeşimin eşi hamileydi . bebeğin böbrekleri gelişmemiş , ciğerlerinde ve solunum yolundada sıkıntı olduğu için gebeliği sonlandırmaya karar verdiler canım . şimdi hastahanede yatıyor ilaç yoluyla düşük yapsın diye bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?