Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.takım 159 .etap

yarisci ( 68,0/68,0/0,00/0,00&#37
askito(72,8/70,9/1,9/2,61%)
ebtuna ( 65,3/
pregant ( 75,0/
genciza( 58,5/ )MEZUN OLMAK ıSTıYOR
perperi( 100,2 /
sailormoon( 72.5/72/0.5/0.68)
zeynep__05(66.8/
nesibe82(63,7/63,3/0,4/0,63%)
ohcanimadegsin(62,6 /62.4/0.2/%0,32 )
gmzza(66,9 /66,9/0,00/0,00%)
zalimi(85.6/85.5/0,1/0,12)

7.takım toplam kilo (

Son düzenleme:

kızlar adımı yanlış yazıyosunuz noolursunuz düzeltin :))))

7.takım 159 .etap

yarisci ( 68,0/68,0/0,00/0,00%)
askito(72,8/70,9/1,9/2,61%)
ebtuna ( 65,3/
pregant ( 75,0/
genciza( 58,5/ )MEZUN OLMAK İSTİYOR
perperi( 100,2 / 99,7 / 0,5 / 0,49% )
saliormoon( 72.5/
zeynep__05(66.8/
nesibe82(63,7/63,3/0,4/0,63%)
ohcanimadegsin(62,6 /62.4/0.2/%0,32 )
gmzza(66,9 /66,9/0,00/0,00%)
zalimi(85.6/85.5/0,1/0,12)

7.takım toplam kilo (

selam kızlar
dün adet oldum. bu hafta yalnızca 500 gr verebildim. önümüzdeki haftadan ümitliyim. c.tesi artık evime dönüyorum inşallah. hızlıca bildirimimi yapıp çıkıyorum. hepinize selamlar sevgiler

teşekkür ederim gizemcim:)))ayyy sabah bi mesaj yazmıştım inanın bu saate kadar koşturmacayla geçti akşama da misafirim var bu yorgunlukla naparım bilmiyorum artık...((birden müşteri akınına uğradım şaştım kaldım o mesajı da baktım gidecekleri susacakları yok dedim acil bi yere mail atmam lazım kusuruma bakmayın deyip sıkıştırdım:)))kötükedihüso yalan söylemiş sayılmam ama di mi kızlar?:)))
neyse bi geçmişi okuyayım bakalım verenleri tebrik edeyim alanları paylayım:))))

tatlım misafirliğe biz gittik farkındayım aslında erken gittik ama mazeretimiz vardı teyzemin gece 12 otosuna yetişmesi gerekiyodu...kıtı kıtına yetiştik iyi ki otobüse yetişmesi gerekiyodu yoksa gecenin 2 si gibi gelirdi artık ikramlar:))))neyse dedikodularını yapmayım kendimi kötü hissettim ağır kanlı olmak suç değil karakter meselesi kendimi kınıyorumklava:
canım gram garm da olsa veriyosun ya sen ona bak valaa tebrik ederim verilecek fazla da bi kilon olmadığı için zor veriyosundur ama azmin takdir edilmeyecek gibi değil :lepi:
tebrikler canımhihoyyyt

:jeyyar:vallaha diyetlerimiz benziyor gibi =))))))))))
tibette ne kadar deavm etmiştin cnm ?

kızlar kilo bildirimini kime yapacaktık

56.4 benim

bi kac gün :roflol: ondan gülümseme isareti koydum zaten :))
ama saka maka 3 ncü haraket falandi sanirim göbegi güzel calistirir :)

kızlar çok üzgünüm acaip iş sıkışıklığım var 72 kilo çıktım bu sabah benim idare edebilireseniz bi kerelik çok sevinirim:)))tekrar özür dilerim...

kizlar 500 gramda biseydir dimi.. bozmayin moralinizi..kaydirigubbakcemile2

bi kac gün :roflol: ondan gülümseme isareti koydum zaten :))
ama saka maka 3 ncü haraket falandi sanirim göbegi güzel calistirir :)

kizlar 500 gramda biseydir dimi.. bozmayin moralinizi..kaydirigubbakcemile2

bak gıcığa bak gıcığa-tatlicadiarzu- kendi tabi verdi kiloları hemencecik hava yapıyo bize:teytey::teytey: proteinci valaaa tebrik ederim gerçi senin duruma tartının da katkısı var ama olsun gene de tebrikler canım:lepi:a.s.

valaaa almaktansa 100 gram bile olsa vermeyi tercih ederim tebrikler perperi evine dönünce hızlanırsın merak etme...haftada yarım kilo da fena değil bence...aaa yok ayolll kendimi savunmuyorum litfen amaaaaa:roflol::roflol:

arkadaşlar kilom 66.9 da kaldı..

canım sakın kafaya takma nedense bu haftalar hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz ben bi de almıştım o kadar dikkat etmeme rağmen düşün bunun geçici bi süre olduğunu düşün ve haftaya cumayı hayal et valaa bende işe yarıyto açıkçası:))))biraz tırlatır gibi oluyorum ama olsun moralim düzeliyo hemencecik:)))

selam millet...yazdıklarınızı okudum...kilo verenleri tebrik ederim...
bana gelince...topluca çüş oha yuh artık gibi tepkilerinizi alayım
çünküm 67.7 kiloyumohaoldumsmile:tomato::tomato:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:2:
yuh valla ben kendime bol bol oha çüş dedim siz de diyebilirsinizkaydirigubbakcemile
1 haftada 2,5 kilo alınır mı yaaakafamçokkarıştı
diyeti bıraktığım anda 2 haftada 5 kilo alabilecek bi potansiyele sahibimboshayallersmilene yapayım ben yaa:sinifsinifhaoldumsmile
ömür boyu diyetlere mecburum...ne bahtsız bi insanım kilo konusunda:2:

bu arada ayçinciğimi aradım ama çok yoğun,bi sıkıntısı da var konuşamadık maalesef...beni işlememiş,nasıl olduğunu bilmiyorum,hiç yapmadım çünküfisfisfis...bi araştırıp da yazayım muhteşem sonucumu-tatlicadiarzu-

gizem pek yoğunmuşsun...ama iyi atlatmışsın..eee genç kız olmak kolay değil her iş sana kalmış...teyzelere çay yetiştirmek zordur bilirim...sürekli bi şey isterler...
s.zeynep senin msjları okurken de çok güldüm:))
banyo yapınca 50 gr gider diye uman kimdi,ona da çok güldüm:))

canım tartıda bi sorun yok sorun bende-tatlicadiarzu- valaaa ben de mantıklı bi açıklama yapamıyorum yani ne düşüneceğimi şaşırdım emoşum....bu hafta da 2 hafta önceki kiloma döndüm ara ara alıp alıp verdim aldıklarım da verdiklerim de 1 gecede 1500 gram falan yani az uz oynamalar değil hani...bakalım bu hafta 70 olurum diyodum ama acaip zaman kaybı oldu bu olay bende..bakalım bekliyorum güzel güzel eridiğim günleri...hadi dikkat etmesem neyse ama gerçekten farkında mısınız bilmem ama listeye uyuyorum yani..tatlı yemiyorum tuzu çok çok az kullanıyorum yemeklerimde...iice tatsız tuzsuz bi hatun oldum biri beni durdursun canım:))))amaann neyse bakalım bu hafta neler olacak?yeni hafta yeni ümitler yeni mamişler...salıya da diyetisyen randevum var bakalım ona da sorayım mantıklı bi açıklama yaparsa paylaşırım:1hug:vereliniortak

o da bendim canım :)))) ne mutlu bana seni güldürebildiysem:)))

hee vallahi sen beni güldürdün allah da seni güldürsün...:)
hakikaten diyetin de gayet güzel..ben de şaşırıyorum sana...bu arada hesaplamayı bulamıyorum yaaa

hangi tartinin katkisi leynn
ben aslinda 3,1 kilo verdim..
tartinin katkisi deil azizligine ugradim bi kerem:umursamaz:

alsanaalsanasmileohaoldumsmiledelikafaduldenkötükedihüso

ayniyiz canimm.. bana deseler 1 ayda 10 kilo alman gerekiyor .. hic proplem olmaz benim icinsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…