sabah tibetin hareketlerini yaptım
yediklerim ise
kahvaltı :simit yanında peynir zeytin domates
öğlen :ıvır zıvır birseyler yedim onları hiç yazmıyorum =((((((((((((
akşam ise : biber dolması yanında da yogurt
aralarda ise meyve yedim bir de cikolata :sinifsinif:
bu arada bu satte ayakta olmamın nedeni geceden müshil içmiştim tartıda fazla çıkmayayım diye..ayağa dikti beni sağolsun.
günaydın zeynepcim..ay ne uyuz misafirlermiş öyle..biz artık geç gidiyoruz 8.30 oluyor yani..gider gitmez kahve konuyor,zaten çay hazır oluyor..en geç 9.30 gibi çaylar geliyor ve uzuuuun bir sohbetle içiliyor yeniyor..en sonada meyev ama yemeye yer kalmıyor..genelde yarım meyve yerim ikramlardan pek yemem..11 dedinmi kalkmaya yakındır çocuk zor durur zaten.hey Allahım kız deli misin zararlı olma mı ya la müsil???benim de bu satte ayakta olmamın sebebi açlıktır ve de mide bulantısı...kızlar hani demiştim ya dün resmi bi ziyaretimiz vardı anacım ev sahiplei o kadar ağırdan aldılar ki ikramları ben şaştım kaldım valaaa biz oraya gittik 19.30 da 21.00 gibi kahvelerimiz geldi düşünün ben de dün akşam yemek yememiştim şimdi dedim ikramlardan eninde sonunda alırım iyice sapıtmamış olurum en azından ama ....ohaoldumsmile pek umduğum gibi olmadı malesef çay da aç karna midemi altüst etti...artık dayanamadım dedim ki ben akşam yemeği yememiştim nihayet gece 11 e doğru bi tabakta poaçayla tatlı getirdiler mecburen nefes almadan yedim poğaçayı peynirliydi...tatlıya elimi dahi sürmedimkızlar:lepi: valaa bu kadar geçe kalacağını bilseydim ikramların güzelce akşam yemeğimi yerdim yani...kızlar sonra da çay kahve karışık içmem desem ayıp olacaktı tabi ki aç karna midemin bulantısından gece zor uyudum kussam rahatlarım amasabah namazından sonra da ayaktayım duş falan aldım kirlerim gitsin dedim belki 50 gram farkeder:dance::roflol:
öyle işte kızlar şu anda da kahvaltı hazırlamaya kalkıyorum eşim erken gidiyo az sonra da tartılırım kilo bildirimimi işyerinden rahat rahat yaparım kızlar almışsam mazeretlerimi sıralarım vermişsem sevincimi paylaşırımkaydirigubbakcemile3 ayrıca dün regl olmam gerekiyodu olmadım bugün yarın olurum karnımda ara ara sancılar oliiii beklemedeyim...
hepinizi öpüyorum bakalımopuyorumnanaktan
güzel bir sabah ve gün diliyorum hepimizeeeeeehihoyyyta.s.
s.zeynep cANIm meyvenin fazlasida kilo almaya neden olabiliyor.
onlarinda kalorisi ve sekeri var.. abartma bu kiraz olayini bence :))
yediklerimi yazayim yorum yapi n lütfen
sabah yok
öglen piknige gittik iste saat 16 ya kadar yediklerim :
2 tane ton balikli sandvic
2 tane dondurma
ufak bir kase yogurtlu makarna
avucumun yarisi kadar ekmegin arasina tavuk koydum yedim.
saat 16 gibi bitirdim günü..
selam millet
güya bugün diyete dönecektim ama evde yiyecek hiç uygun bi şey yoktu...saçma sapan şeyler yedik maalesef(
ben yarın kilo almış olucam maalesef...ama bu kilo oturmadan hemen veririm inşallah...
ütülerim var bi sürü...onları yapayım şimdi...
s.zeynep niye öyle oluyo canım yaa,valla ben de anlamadım bu işi...acaba senin tartı mı bozuk?
aşkito 2 sandiviç 2 dondurma makarna,ekmek arası...bunlar diyete uygun mu loo?
hepinizi öpüyorum canlarım,moralleri bozmayalım,bu yolda mağlup olmak da bi şeydir...zafer yakın:))
:jeyyar:vallaha diyetlerimiz benziyor gibi =))))))))))haha Liv sana dedim dimi benim gibi diyet yapiyon diye :))
tibet hareketlerini bende yapmistim..
hic faydasini görmedim :))
liv canım bu hangi diyetmiş böyle simitler kaçamaklar,sonracıma dondurma falan....akannehir
:jeyyar:vallaha diyetlerimiz benziyor gibi =))))))))))
tibette ne kadar deavm etmiştin cnm ?
ama dordurmayı ben yemedi :sm_confused: aşkito yedi :1ninca:
kızlar kilo bildirimini kime yapacaktık
56.4 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?