Bol bol su ic o zaman yapacak bisey yokBiliyorum ama evde degılım kii. Bulgaristandayıım köyde kalıyoruz gün içinde geZiyoruz hep düzenim şaştııYeşil çay da bulamam şuan off off
Evet canım...geçen defadan anladık ki 6kilo fark var tartılar arasında...bundan sonra şu tartıyla kilonu bildir...Peki kaptan seni bulmusken bişey sorayım ben şimdi kilo bildirimini yeni tartı yla olduğu gibi vereceğim değilmi
Teşekürler canım hazırlanıp çıkıyorum gelince size yazarım selülit masajı çok heycanlandim ilk kez yaptiracagimEvet canım...geçen defadan anladık ki 6kilo fark var tartılar arasında...bundan sonra şu tartıyla kilonu bildir...
Hadi canım,vatana millete hayırlı olsunTeşekürler canım hazırlanıp çıkıyorum gelince size yazarım selülit masajı çok heycanlandim ilk kez yaptiracagim
Senin kilondan ne haber canım?sakın artıdayım deme küt diye bayılırım haaa...annen de yetişemedi hızımıza dimiiii?Bol
Bol bol su ic o zaman yapacak bisey yok
Kaç çocuksunuz feracem?Babamın kararlarına bazen gerçekten hayran kalıyorum sadece 2 çocuğu kitap okumaz onun dışında hepimizi kitap aşığıyız :)
Öyle ablacım da hava degısıklıgı yaramadı bana erken regl oldum veremıyorum
Ne artısı kaptanım. Hic menülerime bakmadın bu hafta. Yarım dilim tiramisu haric kacamak yapmadım. Onu da annemin dogum günü diye yedim. İstahım cok acık vitamin ilacları kan ilacları cok acıktırıyor amma velakin salatalık haric ekstra bisey yemiyorum. Kilom da - 500 de su an.Senin kilondan ne haber canım?sakın artıdayım deme küt diye bayılırım haaa...annen de yetişemedi hızımıza dimiiii?
6 kardeş 3 kız 3 erkek...Kaç çocuksunuz feracem?
Bende 3 senedir 60ın altına inmemiştim hala oralarda geziyor kilo bi göremedim 59 u görsem havalara uçacağım valla..
Ne güzel çevrendekilerde diyetteymiş habin benim evi bi gör her yerden tatlı çıkıyor mutfakta kek baklava dondurma kurabiye var ne ararsan var..
İyiyim bende ya hava sıcak kendimi dışarı attım hadi hayırlısıİyiyim canım ay yüzlümSen napıyorsun?
Bilmem halim olmuyor...yapmak istiyorum ama yapamiyorum artik yapmam gerek cumaya kadar ballj tuz canima okur yoksaBirinci ihtimal sen bir yerde hata yapıyorsun kimse farketmiyor çok olasılığı yok çünkü düzgün menü veriyorsun ve kaçamak yapmıyorun
İkinci ihtimal bir rahatsızlığın var ama ramazandan sonra gidicem dedin
Üçüncü ihtimal tartın bozuk olabilir mi ?
Sen önceden hep spor yapardım canım neden artık yapmıyorsun ?
Suyun az, beyaz ekmek yemişsinNeyseki artık kek yemiyorsun
Bende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktanİyiyim bende ya hava sıcak kendimi dışarı attım hadi hayırlısı
Oy canım benimmmm...yerim ben senin o ballı yanaklarrrrı...Ne artısı kaptanım. Hic menülerime bakmadın bu hafta. Yarım dilim tiramisu haric kacamak yapmadım. Onu da annemin dogum günü diye yedim. İstahım cok acık vitamin ilacları kan ilacları cok acıktırıyor amma velakin salatalık haric ekstra bisey yemiyorum. Kilom da - 500 de su an.
Küsecem sana az kaldı. Benle hic ilgilenmiyorsunşaka bi yana Ramazan bi bitsin kendine gelirsn herhalde. Cok yıpratıyor seni belli.
Olur inşallah besivem...sende kilo durumları nasıl kuzum?Arkadaşıma alışveriş için kotona geldik harika şeyler var fiyatlarda bayagi uçuk gene hep 36 beden insanlar için güzel şeyler var İnsanın içi gidiyor ben ne zaman böyle olucam hafif bir insan olucam diye düşünüp duruyorum etek giyiyorum içime kocaman şort sırf pisik olmamak için çok sinir bozucu bir durum
dimi yaaa birde o pişik derdi var...ördek gibi dolaş ondan sonra...Arkadaşıma alışveriş için kotona geldik harika şeyler var fiyatlarda bayagi uçuk gene hep 36 beden insanlar için güzel şeyler var İnsanın içi gidiyor ben ne zaman böyle olucam hafif bir insan olucam diye düşünüp duruyorum etek giyiyorum içime kocaman şort sırf pisik olmamak için çok sinir bozucu bir durum
canim hoşgeldin biraz kendini tanıtsan tanısak bir selam verip kayboluyorsunİyi günler kızlar ben fazla yazamıyorum net sorunum sizin için sorun olurmu
Ayni benim gibicanim hoşgeldin biraz kendini tanıtsan tanısak bir selam verip kayboluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?