Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım...geçen defadan anladık ki 6kilo fark var tartılar arasında...bundan sonra şu tartıyla kilonu bildir...
Teşekürler canım hazırlanıp çıkıyorum gelince size yazarım selülit masajı çok heycanlandim ilk kez yaptiracagim

Senin kilondan ne haber canım?sakın artıdayım deme küt diye bayılırım haaa...annen de yetişemedi hızımıza dimiiii?
Ne artısı kaptanım. Hic menülerime bakmadın bu hafta. Yarım dilim tiramisu haric kacamak yapmadım. Onu da annemin dogum günü diye yedim. İstahım cok acık vitamin ilacları kan ilacları cok acıktırıyor amma velakin salatalık haric ekstra bisey yemiyorum. Kilom da - 500 de su an.
Küsecem sana az kaldı. Benle hic ilgilenmiyorsun şaka bi yana Ramazan bi bitsin kendine gelirsn herhalde. Cok yıpratıyor seni belli.

Senin nefis Mücadelen daha bi zormuş
Allah kolaylık versin
Ben baklavayı görsem bi dilim
Keki görsem ucundan azcık
Kurabiye atarım bi tane azıma
Dondurma yı da dur kekle karıştırıp yerdim
Ayyyy kriz geldi hayal etmesi bile delilik

Arkadaşıma alışveriş için kotona geldik harika şeyler var fiyatlarda bayagi uçuk gene hep 36 beden insanlar için güzel şeyler var İnsanın içi gidiyor ben ne zaman böyle olucam hafif bir insan olucam diye düşünüp duruyorum etek giyiyorum içime kocaman şort sırf pisik olmamak için çok sinir bozucu bir durum

Bilmem halim olmuyor...yapmak istiyorum ama yapamiyorum artik yapmam gerek cumaya kadar ballj tuz canima okur yoksa

Oy canım benimmmm...yerim ben senin o ballı yanaklarrrrı...

Olur inşallah besivem...sende kilo durumları nasıl kuzum?

dimi yaaa birde o pişik derdi var...ördek gibi dolaş ondan sonra...
benim göğüslerim küçülmüş... 2 seneden beri ilk defa sütyen giydim... hep toplayıcı ve yarım atlet giyiyordum...95 dı 85 olmuşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…