- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Sanirim tuvalete çok iyi cikariyormus bende öyle duydum10 sayfa kadar okudum ama bitmiyor bir türlğ yaaa :) keten tohumu ne işe yarar faydası var mıdır zayıflamaya ? İşe yarıyor diye duymuştum ama nasıl kullanmalı bilemedim :)
kuzum inşallah. ama olunca bu gidişle sana patlayacak bebeğe bakması
İyiyim canım ay yüzlüm
Aynıyızhahaha aynı benBin Muhteşem Güneş'i öyle uzata uzata okudum son beş sayfa kaldı ablam oku diyo bitcek yaa diye bir haftada okudum
Geçen sene miydi neydi gece evi serisine başladım 6 kitap bitti şimdi 7. yi okumam lazım ama seri azalıyor diye onu aldım İzmir de bıraktım şimdi burda başka kitap okuyorum ona sonra tadını çıkara çıkara başlayacağım :)
bende erkekte kilo sevmiyorum hiç hatun kişisinde balık et güzelde erkekte hiç sevmem ben zayıf uzun seviyorum heralde
Babamın kararlarına bazen gerçekten hayran kalıyorum sadece 2 çocuğu kitap okumaz onun dışında hepimizi kitap aşığıyız :)İsabetli karar ......
Off ya şansa bak d&R bizim burda yok bende ablama gidince alıyorum bol bol kitapFeracelim d&r da kitaplar indirime girmiş bence koş bir bak 10 tl olmuş bir sürü güzel kitap :)
Burada olma sebebim belli kızgın değilim yalnızca birbirimizi bu ortamda zaten tanımamız mümkün değilken fazla sert eleştirileri yersiz buluyorum yanlış anlamaiyi geceler karar bana kızgınsın biliyorum ama rabbim seni oğluna ailene bağışlasın hayatındaki herşey güzel olsun inş.
Benim de öyle bisey. Dün ölctüm de. Gider herhalde. 6 kilom kaldı mezun olup liste dısı 56 ya kadar düsmek istiyorum. Daha da o basenler gitmezse döner bıçağıyla dalacam iki yandanBenimde sorunum baseen düşün ki basenim 102 bacak ölçüm 51
Ben salatama, meyveli yogurt üstüne ve ekmeklerimde kullanıyorum. Tok tutuyor, bagırsak çalıştırıyor.10 sayfa kadar okudum ama bitmiyor bir türlğ yaaa :) keten tohumu ne işe yarar faydası var mıdır zayıflamaya ? İşe yarıyor diye duymuştum ama nasıl kullanmalı bilemedim :)
Öyle ablacım da hava degısıklıgı yaramadı bana erken regl oldum veremıyorumcanım sen vermelisin, bu hafta + hakkı bende
Kız bana bak. Gecen hafta da artıdaydın zaten. Yesil cay ic. Reglin 3. Günü ödem kalmıyor zaten. Cumaya kadar at ödemini.Öyle ablacım da hava degısıklıgı yaramadı bana erken regl oldum veremıyorum
Kararcım bu kadar mesafeli olmak yerine keşke bir azcık kendini bize bırakıp ta rahatlasan...şahsen ben sıkıcı hayatımdan kaçıp da burada rahatlıyorum bazen...anlatmak bile insanı rahatlatıyor...gerçek hayatımda kimseye anlatamadıklarımı burda yazarım rahat rahat...sen de bir az rahatla...relax kuzummm...Burada olma sebebim belli kızgın değilim yalnızca birbirimizi bu ortamda zaten tanımamız mümkün değilken fazla sert eleştirileri yersiz buluyorum yanlış anlama
2 günlük dünya gerek yok kırgınlık kızgınlık
Hatta tanıyamayız diyorsun ya,aksine ben burada konuştuğum,konuşan kızları iyi tanıyorum...Burada olma sebebim belli kızgın değilim yalnızca birbirimizi bu ortamda zaten tanımamız mümkün değilken fazla sert eleştirileri yersiz buluyorum yanlış anlama
2 günlük dünya gerek yok kırgınlık kızgınlık
Biliyorum ama evde degılım kii. Bulgaristandayıım köyde kalıyoruz gün içinde geZiyoruz hep düzenim şaştııKız bana bak. Gecen hafta da artıdaydın zaten. Yesil cay ic. Reglin 3. Günü ödem kalmıyor zaten. Cumaya kadar at ödemini.
Peki kaptan seni bulmusken bişey sorayım ben şimdi kilo bildirimini yeni tartı yla olduğu gibi vereceğim değilmiKararcım bu kadar mesafeli olmak yerine keşke bir azcık kendini bize bırakıp ta rahatlasan...şahsen ben sıkıcı hayatımdan kaçıp da burada rahatlıyorum bazen...anlatmak bile insanı rahatlatıyor...gerçek hayatımda kimseye anlatamadıklarımı burda yazarım rahat rahat...sen de bir az rahatla...relax kuzummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?