Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

10 sayfa kadar okudum ama bitmiyor bir türlğ yaaa :) keten tohumu ne işe yarar faydası var mıdır zayıflamaya ? İşe yarıyor diye duymuştum ama nasıl kullanmalı bilemedim :)

İyi günler kızlar ben fazla yazamıyorum net sorunum sizin için sorun olurmu

Aynıyız

iyi geceler karar bana kızgınsın biliyorum ama rabbim seni oğluna ailene bağışlasın hayatındaki herşey güzel olsun inş.
Burada olma sebebim belli kızgın değilim yalnızca birbirimizi bu ortamda zaten tanımamız mümkün değilken fazla sert eleştirileri yersiz buluyorum yanlış anlama
2 günlük dünya gerek yok kırgınlık kızgınlık

Benimde sorunum baseen düşün ki basenim 102 bacak ölçüm 51
Benim de öyle bisey. Dün ölctüm de. Gider herhalde. 6 kilom kaldı mezun olup liste dısı 56 ya kadar düsmek istiyorum. Daha da o basenler gitmezse döner bıçağıyla dalacam iki yandan

10 sayfa kadar okudum ama bitmiyor bir türlğ yaaa :) keten tohumu ne işe yarar faydası var mıdır zayıflamaya ? İşe yarıyor diye duymuştum ama nasıl kullanmalı bilemedim :)
Ben salatama, meyveli yogurt üstüne ve ekmeklerimde kullanıyorum. Tok tutuyor, bagırsak çalıştırıyor.

Kararcım bu kadar mesafeli olmak yerine keşke bir azcık kendini bize bırakıp ta rahatlasan...şahsen ben sıkıcı hayatımdan kaçıp da burada rahatlıyorum bazen...anlatmak bile insanı rahatlatıyor...gerçek hayatımda kimseye anlatamadıklarımı burda yazarım rahat rahat...sen de bir az rahatla...relax kuzummm...

Hatta tanıyamayız diyorsun ya,aksine ben burada konuştuğum,konuşan kızları iyi tanıyorum...

Kız bana bak. Gecen hafta da artıdaydın zaten. Yesil cay ic. Reglin 3. Günü ödem kalmıyor zaten. Cumaya kadar at ödemini.
Biliyorum ama evde degılım kii. Bulgaristandayıım köyde kalıyoruz gün içinde geZiyoruz hep düzenim şaştıı Yeşil çay da bulamam şuan off off

Peki kaptan seni bulmusken bişey sorayım ben şimdi kilo bildirimini yeni tartı yla olduğu gibi vereceğim değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…