- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ben de dinleniyorum bol bol işte tatildeyim :)Sorma vallaSen neler yapıyorsun spor yapıyorsun değil mi spor deyince aklıma sen geliyorsun
Kürtaj sonrası daha çabuk hamile kalınıyor inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versinanammmm daha günüm var amaevliyim canım 2 ay önce 7 haftalık kürtaj oldum kalbi atmamış bebeğimin. inşallah canım ya vardır umarım. ana mmmmmmmm
arkasına hemen nar ağacını oku canım. onu da çok seveceksin. nazan bekiroğlu benim fenomenim. tüm serisini okudum
bana ne oluyorrr yaaaaaabi el atın ne olur
Ne yapıyorsun spor olarak ? :) Bi de tatildeydin de mi sen :)ben de dinleniyorum bol bol işte tatildeyim :)
evet spor yapıyorum ama bu sabah kalkamadımyüzme ile yapıcam bugunki sporumu artık..
tatildeyım canımNe yapıyorsun spor olarak ? :) Bi de tatildeydin de mi sen :)
Ne güzel ben sabahları erken kalkamam hiç kalksam da geri yatarım hiç affetmemtatildeyım canım
spor olarak önce sahilde yürüyorum yarım saat 40 dakika kadar
sonra mekik, tabiki squat, popo kaldırma, bisiklet cevirme , bel eritme, üst bacak alt bacak, kol çalışıyorum
ama bugün kalkamadım işte
ben de zorla kalkıyorum kız zaten yoksa kalkamamNe güzel ben sabahları erken kalkamam hiç kalksam da geri yatarım hiç affetmem
hahaha kendini telkin ediyosun ama ben de hadi kızım yatabilirsin uyu falan diyorum işte ondan olmuyor hepben de zorla kalkıyorum kız zaten yoksa kalkamam
hadı kızım yapabılırsın dıyorum kendıme
bende hiç yakıştırmıyorum erkekte zayıflığı benim abiler izbandot gibi onşardan alışkınım heralde
Aynen bende hep kitapa para harcarım
Aynı anda 3 kitap okumam bi kitaba odaklanır olaya dalarım :)
Ben bi kitabı çook çokk beğendim mi? Onu bitirmemek için elimden geleni yapar uzata uzata tadını çıkara çıkara okurumşey gibi mesela çikolata yerken yavvvvaş yavvvaş yersin ya..
bende dün çok ağladım...gözlerim ağrıdı kafama ağrılar girdi... ama sevinçten ağladım rahatlamışım... uyuyakaldımışım akşam... sen demek ki kederinden ağladın...iyice düşüncelere daldın ...kv içinmi yoksa eskiler mi aklına geldi...evet aynen dun bayağı biriktirmiştim akşam üzeri arkadaşımla konuşurken başladım ağlamaya epey ağladım geçti biraz ama bikaç gün etkisin atamıyorsun
ARTIDA OLAN FISTIKLAR BU İKİ GÜN KONTROLÜ ELDEN VERMEYİN...
Evet gördüm yaaaaaaaaa olamaz böyle birşeyperigunlugu gördün mü bak, yasemin seni geçiyor bana yetişmesine de ramak kaldı
İyi günler kızlar bugün hava yanıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor
Ablam ya niye uyumadin vücudun direcsiz kalacak sonragünaydın gençler bugün hiç uyumadım zombi gibiyim Allah hepimize yardım etsin...
Ben balkonda oturuyorum bana sıcak geliyor seni düşünemiyorum ciddenCidden çok sıcaaak okula gittim geldim ve eriyordum neredeyse
Ohh şu sıcak havada bi havuza denize falan atlamak vardı hem spor hem serinlemek açısındanCidden çok sıcaaak okula gittim geldim ve eriyordum neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?