Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kürtaj sonrası daha çabuk hamile kalınıyor inşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin

Ne yapıyorsun spor olarak ? :) Bi de tatildeydin de mi sen :)
tatildeyım canım
spor olarak önce sahilde yürüyorum yarım saat 40 dakika kadar
sonra mekik, tabiki squat, popo kaldırma, bisiklet cevirme , bel eritme, üst bacak alt bacak, kol çalışıyorum
ama bugün kalkamadım işte

Ne güzel ben sabahları erken kalkamam hiç kalksam da geri yatarım hiç affetmem

ben de zorla kalkıyorum kız zaten yoksa kalkamam
hadı kızım yapabılırsın dıyorum kendıme
hahaha kendini telkin ediyosun ama ben de hadi kızım yatabilirsin uyu falan diyorum işte ondan olmuyor hep Dün jillian yaptım leslie yaptım üstüne çarşıya gidecektim akşam yürüyerek gittim geldim pertim çıktı

Ben bi kitabı çook çokk beğendim mi? Onu bitirmemek için elimden geleni yapar uzata uzata tadını çıkara çıkara okurum şey gibi mesela çikolata yerken yavvvvaş yavvvaş yersin ya..

hahaha aynı ben Bin Muhteşem Güneş'i öyle uzata uzata okudum son beş sayfa kaldı ablam oku diyo bitcek yaa diye bir haftada okudum

Geçen sene miydi neydi gece evi serisine başladım 6 kitap bitti şimdi 7. yi okumam lazım ama seri azalıyor diye onu aldım İzmir de bıraktım şimdi burda başka kitap okuyorum ona sonra tadını çıkara çıkara başlayacağım :)

evet aynen dun bayağı biriktirmiştim akşam üzeri arkadaşımla konuşurken başladım ağlamaya epey ağladım geçti biraz ama bikaç gün etkisin atamıyorsun
bende dün çok ağladım...gözlerim ağrıdı kafama ağrılar girdi... ama sevinçten ağladım rahatlamışım... uyuyakaldımışım akşam... sen demek ki kederinden ağladın...iyice düşüncelere daldın ...kv içinmi yoksa eskiler mi aklına geldi...
dün küçük bir kız gördüm koluna kocaman '' yaşatmadılar ki öleyim'' yazdırmış dövme ile... dedim şu kadarcık kız ne yaşayacakki böyle bir cümle yazdırmış... her şey insan için ...şu hafıza denilen şey olmasaydı hatırlamasaydık keşke olayları unutsaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…