Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah ah beni listeye alsaydınız kaptanım, yani yer olsaydı listedeydim çünkü 4.haftadayım :) başladığımdan beri haftada 1 kilonun altına hiç düşmedi kilo vermem. Allaha şükür :)
İlk fırsatda alıcaz zaten üzümüm.sıra sende dimi?kozayla sende...zaten verdiyin kilolar hiç kayb olmayacak...

Ah canım inşallah bizde kotondan Colleziondan bide chimayı çok seviyorum alışveriş yaparız aminnnn
Nerdeeee
Beni bırak kızıma alamıyorum oralardan
Alışveriş merkezine gideriz tavaf ederiz katları Altını üstünü
Veeeee en nihayetinde mutlu son neresi
Lc Waikiki tabiki
Kalıbı geniş büyük bedeni mevcut
Bıktım artık direk Lc ye gidiyorum gezmiyorum hiçbiryeri

Hadi ya iyi olmuş canım 85 e indiyse en güzeli 80 85 zaten Zayıflamak dünyanın en güzel şeyi cidden

Aynen canim ya LC de pantolonlar tam oluyor diğer yerdeki bedenler olmuyor resmen başka yerden giyinemiyorum bende

Bende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktan
Gel bana yardım et kuzum yaaaçocukkar mutfağın perdesini oynarken çıkarmışlar önündeki düğmede kırılmış ee bende hazır çıkmış bayramada yıkanacak diye bütün perdeleri attım makineye birini çıkarıp öbürünü takıyorum boyda kısa boynum ağrıdı perde takmaktan

Bende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktan
Gel bana yardım et kuzum yaaaçocukkar mutfağın perdesini oynarken çıkarmışlar önündeki düğmede kırılmış ee bende hazır çıkmış bayramada yıkanacak diye bütün perdeleri attım makineye birini çıkarıp öbürünü takıyorum boyda kısa boynum ağrıdı perde takmaktan

Ben öoktan haşlettim bayrma temiliğimi öylr gündelik işleride saldım ev batacak bi kaç güne

Ben biZim mahallenin perdecisi oldum güseren yenge,günnaz yenge hep beni çağırır perde taktırmAk için

Ben öoktan haşlettim bayrma temiliğimi öylr gündelik işleride saldım ev batacak bi kaç güne
Maşallah sana kuzum bende yeni yaz temizliği yaptım evler temiz ama çocuk olunca illaki ekstra temizlik istiyor evler hergün temizlik yapıyorum ertesi gün sanki hiçbirşey yapmamış gibi baştan başlıyorum

Maşallah sana kuzum bende yeni yaz temizliği yaptım evler temiz ama çocuk olunca illaki ekstra temizlik istiyor evler hergün temizlik yapıyorum ertesi gün sanki hiçbirşey yapmamış gibi baştan başlıyorum
Aynen ev işi bitmezzz o yüzden çok takmicenn olduğu kadar(ev pis iş yapmamak için kemdimi avutuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…