Ayni benim gibikac gundur bende oyle yapiyorum
Olur inşallah besivem...sende kilo durumları nasıl kuzum?
İlk fırsatda alıcaz zaten üzümüm.sıra sende dimi?kozayla sende...zaten verdiyin kilolar hiç kayb olmayacak...Ah ah beni listeye alsaydınız kaptanım, yani yer olsaydı listedeydim çünkü 4.haftadayım :) başladığımdan beri haftada 1 kilonun altına hiç düşmedi kilo vermem. Allaha şükür :)
Kalk kız azcık spor yapBende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktan
Ah canım inşallah bizde kotondan Colleziondan bide chimayı çok seviyorum alışveriş yaparız aminnnnArkadaşıma alışveriş için kotona geldik harika şeyler var fiyatlarda bayagi uçuk gene hep 36 beden insanlar için güzel şeyler var İnsanın içi gidiyor ben ne zaman böyle olucam hafif bir insan olucam diye düşünüp duruyorum etek giyiyorum içime kocaman şort sırf pisik olmamak için çok sinir bozucu bir durum
Valla tatilde iyi spor yaptım da ablam çok yağlı yedim en son midem bozuldu ama genede gram gitmiş bakalım bu cuma inşallah 400 500 giderOlur inşallah besivem...sende kilo durumları nasıl kuzum?
Hadi ya iyi olmuş canım 85 e indiyse en güzeli 80 85 zatendimi yaaa birde o pişik derdi var...ördek gibi dolaş ondan sonra...
benim göğüslerim küçülmüş... 2 seneden beri ilk defa sütyen giydim... hep toplayıcı ve yarım atlet giyiyordum...95 dı 85 olmuşlar...
Aynen canim ya LC de pantolonlar tam oluyor diğer yerdeki bedenler olmuyor resmen başka yerden giyinemiyorum bendeAh canım inşallah bizde kotondan Colleziondan bide chimayı çok seviyorum alışveriş yaparız aminnnn
Nerdeeee
Beni bırak kızıma alamıyorum oralardan
Alışveriş merkezine gideriz tavaf ederiz katları Altını üstünü
Veeeee en nihayetinde mutlu son neresi
Lc Waikiki tabiki
Kalıbı geniş büyük bedeni mevcut
Bıktım artık direk Lc ye gidiyorum gezmiyorum hiçbiryeri
defacto da çok iyi tavsiye ederim hatta yarın çarşıya çocuklara bayramlık almaya çıkıcamAynen canim ya LC de pantolonlar tam oluyor diğer yerdeki bedenler olmuyor resmen başka yerden giyinemiyorum bende
BanininiiiKalk kız azcık spor yap
Gel bana yardım et kuzum yaaaBende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktan
Gel bana yardım et kuzum yaaaBende yatıyorum artık midem bulandı yatmaktan
Ben öoktan haşlettim bayrma temiliğimi öylr gündelik işleride saldım ev batacak bi kaç güneGel bana yardım et kuzum yaaaçocukkar mutfağın perdesini oynarken çıkarmışlar önündeki düğmede kırılmış ee bende hazır çıkmış bayramada yıkanacak diye bütün perdeleri attım makineye birini çıkarıp öbürünü takıyorum boyda kısa boynum ağrıdı perde takmaktan
Ben biZim mahallenin perdecisi oldum güseren yenge,günnaz yenge hep beni çağırır perde taktırmAk içinGel bana yardım et kuzum yaaaçocukkar mutfağın perdesini oynarken çıkarmışlar önündeki düğmede kırılmış ee bende hazır çıkmış bayramada yıkanacak diye bütün perdeleri attım makineye birini çıkarıp öbürünü takıyorum boyda kısa boynum ağrıdı perde takmaktan
Aaa bilmiyordum tam adamına söylemişimmBen biZim mahallenin perdecisi oldum güseren yenge,günnaz yenge hep beni çağırır perde taktırmAk için
Geleyim takayım adresi verAaa bilmiyordum tam adamına söylemişimm
Maşallah sana kuzum bende yeni yaz temizliği yaptım evler temiz ama çocuk olunca illaki ekstra temizlik istiyor evler hergün temizlik yapıyorum ertesi gün sanki hiçbirşey yapmamış gibi baştan başlıyorumBen öoktan haşlettim bayrma temiliğimi öylr gündelik işleride saldım ev batacak bi kaç güne
Ayyy ne güzel olurduuu ne istersin hemen pişireyimmGeleyim takayım adresi verama iftarda sizdeyim ona göre
Aynen ev işi bitmezzz o yüzden çok takmicenn olduğu kadar(ev pis iş yapmamak için kemdimi avutuyorum)Maşallah sana kuzum bende yeni yaz temizliği yaptım evler temiz ama çocuk olunca illaki ekstra temizlik istiyor evler hergün temizlik yapıyorum ertesi gün sanki hiçbirşey yapmamış gibi baştan başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?