Şaka yapmıştım ama aslında iyi fikir beni gören trambolin alıyor üst komşu eltim diğer komşular nasıl zayıfladın diye soruyorlar söylüyorum sipariş vermişler herkesi gaza getirdimCok sirin olur ablacimmm gunlugune hep gelirim
Şaka yapmıştım ama aslında iyi fikir beni gören trambolin alıyor üst komşu eltim diğer komşular nasıl zayıfladın diye soruyorlar söylüyorum sipariş vermişler herkesi gaza getirdim
KartepeKorfez mi derince mi
Merkez güzel işlek ama bizim buralar yeşillik kasaba gibi :))Ben merkezdeydim
Orasida guzel
Merkez güzel işlek ama bizim buralar yeşillik kasaba gibi :))
Sağolasın 27 senedir bırdayız bende burda doğdumOlsun izmit baska guzeldir kartepede kisin cok guzel olur gule gule otur
Sağolasın 27 senedir bırdayız bende burda doğdum
hepsi buradadan 99 tl almıştım en çokta çocuklar istemişti hepimiz kullanıyoruz çok zevkliNekadardi ablam sen nerden almistin netten almistn dimi
Baban öğretmenmi kuzumBende 10 yil izmite kaldim simdide rizedeyim25 yıldır babamin mesleğinden tayindan dolayi geziyoz
Annemlerde kocaeli gebze deler ama darıcaya daha yakınlarBende 10 yil izmite kaldim simdide rizedeyim25 yıldır babamin mesleğinden tayindan dolayi geziyoz
Valla sorma hiç şimdi ablama gideceğiz yemeğe güya ben evde yedim bile orda şimdi pilav milav vardırSenin nefis Mücadelen daha bi zormuş
Allah kolaylık versin
Ben baklavayı görsem bi dilim
Keki görsem ucundan azcık
Kurabiye atarım bi tane azıma
Dondurma yı da dur kekle karıştırıp yerdim
Ayyyy kriz geldi hayal etmesi bile delilik
Kredi kartın varsa internetten de alabilirsin hem kargo bedavaya geliyor bi kaç kitap alınca 10 kitap parasına 20 kitap alıyorum inddirim günlerindeOff ya şansa bak d&R bizim burda yok bende ablama gidince alıyorum bol bol kitap
Evet ya hep aklımdasın
Canım benim gelmezmiyim hiç bende trambolinle zayıfladım diye bir günlükmü açsam acep
Mezun olduktan sopnra spora vur kendini hayrişimBenim de öyle bisey. Dün ölctüm de. Gider herhalde. 6 kilom kaldı mezun olup liste dısı 56 ya kadar düsmek istiyorum. Daha da o basenler gitmezse döner bıçağıyla dalacam iki yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?