Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah:
1 dl çavdar ekmeği
1 sb portakal suyu
domates salatalık
2 siyah zeytin

Öğle:
Koca bir kase yoğurt
İçine 1/2 şeftali
4 kayısı
1 çay kaşığı tarçın

Akşam:
5 köfte
1 sb ayran
1 dl çavdar ekmeği

Akşama ablamlar yemeğe davet etti kızlar ama ben ne yaptım evde yedim orda çay içerim bir bardak artık

1 litre su içmişim henüz ama 2 ye tamamlarım.
Spor yok öğleden sonra doktordaydım o yüzden az önce geldim eve yemek yedim ve çıkıcam şimdi :)

Açık hava oh mis serpilip uyumuş
Keyfine deymeyin uyusun yavrucak

Bende bayılırım dışarda uyumaya ılık ılık esecek uyuyacam bende malesef küçükken Yapılıyormuş böyle Şeyler

Kaç kilo verdin trambolinle
Günde ne kadar zıplıyorsun
Ayy gözümün önüne kendim geldim birden
Kocaman kadın hop hop zıplıyor ayakta duramıyor Düşüyor gülmekten zıplayamamki ben
81,600Den
69,500 Düştüm ama yameme dikkat etsem daha fazla verirdim kesin
Günde 15-20 dk bazen 30 okuduğum yazılarda günde 15 dk trambolinde zılamak 1saat yürüyüşe bedelmiş çocuklarda kemik gelişimi ve boy uzatmada faydalıymış ben faydasını gördüm çocuklarda çok sevdi
Evet ilk başta komik geliyor ama zumba müzikleri veya hareketli spor müzikleriyle zıplamak çok daha heyecanlı oluyor
Nette videolar var izle hak vericeksin

Ben biraz dinleniyim canlar adet donemi biraz huzursuzum ama cok sukur agrim yok halsizlik var
Guzel sohbet icin cok tesekurler

ksrays ablam opuyorum seni görüşürüz

Açık hava oh mis serpilip uyumuş
Keyfine deymeyin uyusun yavrucak

Bende bayılırım dışarda uyumaya ılık ılık esecek uyuyacam bende malesef küçükken Yapılıyormuş böyle Şeyler
dışarda uyumayı kim sevmezz dimi
Benimde çocukluğum aklıma geliyor onlarda yaşasınlar istiyorum öğlen piknik yaptılar bide dondurma ismarladım hepsine çok sevindiler onlar mutlu olunca bende keyifleniyorum mutlu oluyorum

bende alicam ablam

Bigun orata geldgmzde denk gelirsek mutlaka goruselim ablam
Inşallah kuzum eşimin bayramdan sonra sınavı var onu bekliyorum gitmek için ama senin bu sene telaşen var ben her sene gidiyorum anlaşalım görüşürüz inşallah

Ben hepsine bakıyorum ama olmuyorlar ya 42 beden giyiyorum bazı yerlerdeki 42 oluyor 40 beden en iyi Lc genede canım
Ayyy ben kendim için değil çocuklar için demiştim kuzum lcw da defacto da çocuk reyonları cıvıl cıvıl tabi civil de öyle ben kendimi unuttum ne zamandır alışveriş yapmıyorum dolabımı yenilemem lazım

Ahahahah bende 2 saat dolandim ayaklarım fena şişti bu AVM ler insanı çok yoruyor alışkın da değilim hic insanın sıcakta spor yapasida gelmiyor aksama dogru yaparsın belki kuzummmm
Bulabildinmi cici kıyafetler barii ne aldın merak etrim şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…