- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kredi kartı kulllanmıyor neyse napalım başka zaman inşallahKredi kartın varsa internetten de alabilirsin hem kargo bedavaya geliyor bi kaç kitap alınca 10 kitap parasına 20 kitap alıyorum inddirim günlerinde
İnşallah canım :)Kredi kartı kulllanmıyor neyse napalım başka zaman inşallah
Açık hava oh mis serpilip uyumuşçocuklar bahçede iğde ağacının altına kilim sarıp oyun oynuyordu balkondan bi bakayım dedim bizim oğlanın hoşuna gitmiş heralde uzanmış uyumuş yanındakilerde hiç farketmemişler sesleniyorum cevap vermiyor öok güldüm yaa çok şekerler
81,600DenKaç kilo verdin trambolinle
Günde ne kadar zıplıyorsun
Ayy gözümün önüne kendim geldim birden
Kocaman kadın hop hop zıplıyor ayakta duramıyor Düşüyor gülmekten zıplayamamki ben
Baban öğretmenmi kuzum
hepsi buradadan 99 tl almıştım en çokta çocuklar istemişti hepimiz kullanıyoruz çok zevkli
Annemlerde kocaeli gebze deler ama darıcaya daha yakınlar
Ben hepsine bakıyorum ama olmuyorlar ya 42 beden giyiyorum bazı yerlerdeki 42 oluyor 40 beden en iyi Lc genede canımdefacto da çok iyi tavsiye ederim hatta yarın çarşıya çocuklara bayramlık almaya çıkıcam
dışarda uyumayı kim sevmezz dimiAçık hava oh mis serpilip uyumuş
Keyfine deymeyin uyusun yavrucak
Bende bayılırım dışarda uyumaya ılık ılık esecek uyuyacam bende malesef küçükken Yapılıyormuş böyle Şeyler
Senin öpretmen olduğunu biliyorum kuzum acaba babandamı öğretmen diye sordumGumrukte polis memuru ablam ogretmen benim
AhahahahBanininiiievi toplamaktan acizim ne sporu kızaaam
Inşallah kuzum eşimin bayramdan sonra sınavı var onu bekliyorum gitmek için ama senin bu sene telaşen var ben her sene gidiyorum anlaşalım görüşürüz inşallahbende alicam ablam
Bigun orata geldgmzde denk gelirsek mutlaka goruselim ablam
Ayyy ben kendim için değil çocuklar için demiştim kuzum lcw da defacto da çocuk reyonları cıvıl cıvıl tabi civil de öyle ben kendimi unuttum ne zamandır alışveriş yapmıyorum dolabımı yenilemem lazımBen hepsine bakıyorum ama olmuyorlar ya 42 beden giyiyorum bazı yerlerdeki 42 oluyor 40 beden en iyi Lc genede canım
Bende öptüm kuzum görüşürüzBen biraz dinleniyim canlar adet donemi biraz huzursuzumama cok sukur agrim yok halsizlik var
Guzel sohbet icin cok tesekurler
ksrays ablam opuyorum seni görüşürüz
Tel tedavisi ne kiKızlar aranızda tel tedavisi gören var mı ?
Bulabildinmi cici kıyafetler barii ne aldın merak etrim şimdiiAhahahahbende 2 saat dolandim ayaklarım fena şişti bu AVM ler insanı çok yoruyor alışkın da değilim hic insanın sıcakta spor yapasida gelmiyor aksama dogru yaparsın belki kuzummmm
Dişlere takılan teldenmi bahsediyor acabaTel tedavisi ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?