İlk fırsatda alıcaz zaten üzümüm.sıra sende dimi?kozayla sende...zaten verdiyin kilolar hiç kayb olmayacak...
Bni sormussun ablam hayirdir nlduBende öptüm kuzum görüşürüz
Diş teli olabilirDişlere takılan teldenmi bahsediyor acaba
yağmurla sohbet ediyorduk seni aradı gözlerim bşrden nasılsın canımBni sormussun ablam hayirdir nldu
Kuzum corumda isimizi ayarladik evide oraya kurduk nisanliminda isi hazir cok sukur dugunden sonra baslicazSenin öpretmen olduğunu biliyorum kuzum acaba babandamı öğretmen diye sordum
Polis kızısın yanii ay ne güzel
Sen şimdi ankarada oturucaksın dimi işini ayarladın heralde
Inşallah kuzum eşimin bayramdan sonra sınavı var onu bekliyorum gitmek için ama senin bu sene telaşen var ben her sene gidiyorum anlaşalım görüşürüz inşallah
Sen ben enginer bir kaçgün arayla başlamıştık bende öyle hatırlıyorumengineer333 benden sonra gelmişti onu hatırlıyorum, Kozacığımı bilmiyorum ne zman başladığını. İlk başlanan kilo mu yazılıyor listeye girince hmm
İyiyim ablam sen nasılsın minikler nasılyağmurla sohbet ediyorduk seni aradı gözlerim bşrden nasılsın canım
Aaa ankara değilmiydiiKuzum corumda isimizi ayarladik evide oraya kurduk nisanliminda isi hazir cok sukur dugunden sonra baslicaz
Benimde kvalidemler izmitte bende geldgiimde haberleselimse goruselim seni gormekten cok ama cok mutluluk duyarim serpil ablacim
Kuzum napiyonKuzum corumda isimizi ayarladik evide oraya kurduk nisanliminda isi hazir cok sukur dugunden sonra baslicaz
Benimde kvalidemler izmitte bende geldgiimde haberleselimde goruselim seni gormekten cok ama cok mutluluk duyarim serpil ablacim
AhahahaAyyy ben kendim için değil çocuklar için demiştim kuzum lcw da defacto da çocuk reyonları cıvıl cıvıl tabi civil de öyle ben kendimi unuttum ne zamandır alışveriş yapmıyorum dolabımı yenilemem lazım
Şükür iyiyim kuzum miniklerde iyi ablalsı az önce yazmıştım bahçede piknik yaparken oğluşum uyuya kalmış çok güldüm o haline rahat etti heralde işin garibi ben seslenene kadar hiç kimse uyuduğunu farketmemişİyiyim ablam sen nasılsın minikler nasıl
Aaa ankara değilmiydii
Neyse ne önemi var mutlu olunda siz hayırlı olsun yuvanda eşyalarında güle güle mutlulukla eskitirsin inşallah
Bende çok mutlu olurum Rabbim nasip eder inşallah görüşmeyi
Kuzum napiyon
Oy meleğim benim yorulmuştur oynamaktan ay kiyamam yaŞükür iyiyim kuzum miniklerde iyi ablalsı az önce yazmıştım bahçede piknik yaparken oğluşum uyuya kalmış çok güldüm o haline rahat etti heralde işin garibi ben seslenene kadar hiç kimse uyuduğunu farketmemiş
Yok arkadasa aldık ya kıyafet ben saç köpüğü falan aldım bide dayanamadım ombre aldım saç uçları için boya ilk defa denicem saça zararlı bayagi ama işte insanın kullanasi geliyorBulabildinmi cici kıyafetler barii ne aldın merak etrim şimdii
Geçmişi tam okuyamayınca böyle olduAhahahacanım ben 22 yaşındayım ruhen çocuk olsamda bedenen bayagi buyugum
Valla bende uzaniyorum annem iftara hazirlik yapacak ben de temizlik yapcam 6 gibi kuşumUzandim kuzum buralardayim sen nailsin bitanemmm
Hadi ya çok iyiymiş git tabi indirimin peşinden koşmak lazım yoksa normalde aşırı pahalı oluyor hersey dusunsene 80 liraya karın kârı var 10 liraya da kar var çok fenalar ciddenGeçmişi tam okuyamayınca böyle oldu
Dün bi tanıdık defactoya gitmiş 80 tl fiyatı olan gömleği 10 tl ye almış çok indirim vardı diyor yarın bende bi uğrayayım diyorumm bizim işimiz gücümüz çocuklar
Valla bende uzaniyorum annem iftara hazirlik yapacak ben de temizlik yapcam 6 gibi kuşum
22 değil de 17 18 gibi duruyorsun profilden bu da iyi birşeyYok arkadasa aldık ya kıyafet ben saç köpüğü falan aldım bide dayanamadım ombre aldım saç uçları için boya ilk defa denicem saça zararlı bayagi ama işte insanın kullanasi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?