Sağol kuzucumKolay gelsin balim
Kaptan adasim doğru söylemiş çoook fena biberiye yağı öf öf öf çok fena kendimi sikmaktan bir kilo atmisimdir ama bence ise yarar bu selülit masajı kabak life dövülmüş gibiyim anamHadi canım,vatana millete hayırlı olsunbakalım hülyanın dediyi kadar acıtıyor mu?bekliyoruz sabırsızlıkla...
Benim cocuklarin hepsinin var vampirellam niye sordunki ?Kızlar aranızda tel tedavisi gören var mı ?
Farkinda degiliz sanma incim . Aynuraynan ayni kayboldunuzAyni benim gibikac gundur bende oyle yapiyorum
Biraz eklemeler yapıp yapabilirsin Yağmurum...o güzel bi diyet ara ara bende Yaparım ilerde..Daydream- yapicaz dedikte nasip olmamisti ya hemserim 3 hafta 7 kilo bu sefer tam 3 haftam var onu yapym diyorum ne diosun
Kaç kilo tartar canımhepsi buradadan 99 tl almıştım en çokta çocuklar istemişti hepimiz kullanıyoruz çok zevkli
100 kiloya kadar tartıyorKaç kilo tartar canımbeni tartar sanırım
Ohhh süper oğlumda çok sever oynisindan alalım100 kiloya kadar tartıyor
Eşim komşularında aldığını duyunca herkesi yoldan çıkarıyırsun dedi bide sizi söylesem adam hepten şaşıracak trambolinsiz ev kalmasınnnOhhh süper oğlumda çok sever oynisindan alalım
Biraz eklemeler yapıp yapabilirsin Yağmurum...o güzel bi diyet ara ara bende Yaparım ilerde..
Konyadan katıldım gruba 26 olacam br ay sonra 8 yıllık evliyim henüz çocuk yok ve76 kiloyum ama verecem sizlerle beraber inşallahAyni benim gibikac gundur bende oyle yapiyorum
Sen bayadır burdasın sanıyorum ben, beraber mi başladık bilmiyorumSen ben enginer bir kaçgün arayla başlamıştık bende öyle hatırlıyorum
HoşgeldinizKonyadan katıldım gruba 26 olacam br ay sonra 8 yıllık evliyim henüz çocuk yok ve76 kiloyum ama verecem sizlerle beraber inşallah
Zayıflıcammm la bşrlikte onun gğnlüğünde zayıflıyorduk düğün telaşından uğrayamadı kuzum yalnız kaldım bende buraya geldim 12 kg kadar verdim çok şükürSen bayadır burdasın sanıyorum ben, beraber mi başladık bilmiyorumkaç kilo verdin canım. Çok yoktu heralde kilon
Teşekkür ederimHoşgeldiniz.
Diş teli :)Tel tedavisi ne ki
Nelere dikkat etmemi önerirsinEşim komşularında aldığını duyunca herkesi yoldan çıkarıyırsun dedi bide sizi söylesem adam hepten şaşıracak trambolinsiz ev kalmasınnn
Ayy şaka maka herkesi aşkaa getirdim anamm nette araştırında işinize gelirsee alın
Hoşgeldin canımKonyadan katıldım gruba 26 olacam br ay sonra 8 yıllık evliyim henüz çocuk yok ve76 kiloyum ama verecem sizlerle beraber inşallah
Kitap kurdu nasılsın ben alanya ya hiç kitap getirmedim zamanım olmaz diye ama pişman oldum alacağım mecbuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?