Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Waoww Fatmanur abla, sen çözmüşsün diyet işini, tebrikler :) on numara beş yıldız menü olmuş :)

su içiyorum, çok severim su içmeyi ama regliden sonra bir ödem aldı gitti beni, neyse geçer diye ümit ediyorum, birazdan yeşil çay içeyim, belki iyi gelir
Maydonoz un çok etkisi var mı canım, ben de şiş olduğumda içeyim diyorum ama fayda ediyo mu bilmiyorum

Şimdilik bildirim yapmayan kızlara ikiye bölündü ekledim yarın duruma göre değiştiririz.

***7.TAKIM 421.ETAP***

yasom7272(69.6///)
suveyma(66.9///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
HIRSIZI(74///)
habinar(77.5///)
Asli_95(62.8/63/-0.2/%-0.32)
munukedi(68.7///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
karar77(88///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
psikohayris(66.7///)
feraceli(80///)
asfarovski(72.1///)
besive(74.4///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
mor vampir(60.5///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(69.5///)
Ahu060812(88///)

7. TAKIM ORTALAMASI:

kızlar tartılan yok mu, benim sabah 64.5 kg 200 gr eksideyim nihayet, ama akşamda tartılırım , az olanı listeye yazdırırım artık

Ramazana başladığım kilo 67.5 kg
geçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -0.2 kg
yüzde 0,31

toplam fark 3 kg

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta: 62.8
Bu hafta: 63
Fark: +200 gram
Yüzde: %- 0.32
Aslıııı artıda olduğunu bile bile cumadan önce tozutan birine ben nasıl kızmayayım?bi de kaptan yardımcısı olunca...ah ahhh...çok kötü çok...zaten iki üye eksiyiz bi de artı ...% 30un altında kalıp uyarı almazsak iyi

Zaten akşamkını yazdırmalısın saraycam...çünki yeyip yatdığın daha 5 6 saat...bi de tebrik ederim supersin...isteyince oluyomuş bak...

Muhtesemmmmmmmm MASALLAH ablammm ramazanda kilo vermek zordur buyuk basari

O kadar düşmeyiz ya ben diğer kızlara güveniyorum. Biliyorum çok saçma şeyler yaptım ama 4 gündür hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum canım çıktı resmen böyle olmamalıydı Bu hafta çok dikkat edicem, dışarı çıkınca kendime hakim olamıyorum benim de huyum bu işte

İnşaAllah yapacaksın,ben inanıyorum. Kendime de hiç olmadığı kadar inanıyorum. Kilo vermeyi bizden daha iyi kimse bilemez. Çünkü defalarca emek verip başardık, sonra üzüntülerden başımızı kaldırabilmek için yemeğe verdik kendimizi. Ama yemekle mutlu olunmuyor gördük. Her çarşıya çıkışımızda içimiz hüzünlendi. Bana göre bişey yoktur ki diye. O yüzden giydiğimiz bedeni her mağazada bulana kadar durmak yok, aaa artık zayıflama hasta olursun, biraz kilo al kııııız bu ne hal, nolur biraz daha ye hiç yemedin! diyenleri duyana kadar vazgeçmek yoooook :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…