20günün mü kaldı güzelim benimmm...vallaha senin kilo verimine göre 3 4 kilo gider...
20 gunde kac kilo gider ya bi streees oldum
Evet ablam ALLAHIN izniyle20 gün mü kaldı ? Allah tamamına erdirsin canım, her daim mutlu mesut ol
Waoww Fatmanur abla, sen çözmüşsün diyet işini, tebrikler :) on numara beş yıldız menü olmuş :)iyi akşamlar sevgili takımım oğlanı uytup mutfağı temizleyip kahvemi aldım rahat rahat bildirim yapayım bakalım menümü beğenecekmisiniz
sahur
2dlm çav ekmeği
5 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
peynir
akşam
salata
ayran
patlıcan yemeği
hamsi buğlama
1dlm çavdar ekmeği
4dak 3mil yürüyüş su ölçmedim ama çok içiyorum
güzel bir akşam dileğiyle
Evet ablam ALLAHIN izniyle
iNSALLAH iyi dileklerin icin cok teselur ederim ablacim
Maydonoz un çok etkisi var mı canım, ben de şiş olduğumda içeyim diyorum ama fayda ediyo mu bilmiyorumsu içiyorum, çok severim su içmeyi ama regliden sonra bir ödem aldı gitti beni, neyse geçer diye ümit ediyorum, birazdan yeşil çay içeyim, belki iyi gelir
Maydonoz un çok etkisi var mı canım, ben de şiş olduğumda içeyim diyorum ama fayda ediyo mu bilmiyorum
ödeme çok faydası var bence, arada bir içilebilir
AslııııKilo Bildirimi
Geçen Hafta: 62.8
Bu hafta: 63
Fark: +200 gram
Yüzde: %- 0.32
Zaten akşamkını yazdırmalısın saraycam...çünki yeyip yatdığın daha 5 6 saat...bi de tebrik ederim supersin...isteyince oluyomuş bak...kızlar tartılan yok mu, benim sabah 64.5 kg 200 gr eksideyim nihayet, ama akşamda tartılırım , az olanı listeye yazdırırım artık
Ramazana başladığım kilo 67.5 kg
geçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -0.2 kg
yüzde 0,31
toplam fark 3 kg
Siskinlik var bende ablam maydonoz suyu icsemmi ki
Muhtesemmmmmmmm MASALLAH ablammm ramazanda kilo vermek zordur buyuk basarikızlar tartılan yok mu, benim sabah 64.5 kg 200 gr eksideyim nihayet, ama akşamda tartılırım , az olanı listeye yazdırırım artık
Ramazana başladığım kilo 67.5 kg
geçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -0.2 kg
yüzde 0,31
toplam fark 3 kg
Aslııııartıda olduğunu bile bile cumadan önce tozutan birine ben nasıl kızmayayım?bi de kaptan yardımcısı olunca...ah ahhh...çok kötü çok...zaten iki üye eksiyiz bi de artı ...% 30un altında kalıp uyarı almazsak iyi
tamam kaptanım öyle yaparımZaten akşamkını yazdırmalısın saraycam...çünki yeyip yatdığın daha 5 6 saat...
İnşaAllah yapacaksın,ben inanıyorum. Kendime de hiç olmadığı kadar inanıyorum. Kilo vermeyi bizden daha iyi kimse bilemez. Çünkü defalarca emek verip başardık, sonra üzüntülerden başımızı kaldırabilmek için yemeğe verdik kendimizi. Ama yemekle mutlu olunmuyor gördük. Her çarşıya çıkışımızda içimiz hüzünlendi. Bana göre bişey yoktur ki diye. O yüzden giydiğimiz bedeni her mağazada bulana kadar durmak yok, aaa artık zayıflama hasta olursun, biraz kilo al kııııız bu ne hal, nolur biraz daha ye hiç yemedin! diyenleri duyana kadar vazgeçmek yoooook :)bu sefer ümitliyim çünkü sizler varsınız eşim artık bana inanmıyor yapamassın dıye ve maalesef hep haklı çiktı akapunktura götürdü ameliyata kararverdiğimde ciddi maddi para gerekiyordu hazırladı lakin olmadı inşallah bu sefer o bile şaşıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?