Hayır Barones sen mezunsun..ama yaz bakalım koruma Amaçlı..Bu arada benim kilo bildirimi yapmam zorunlu mu ki .bugün çıkmadım korkudan tartiya
Kız abla ne çok soru sordum sana bugün ben yaa. Kullandın mı röfle setini. Nası bi renk çıkıyor. Tabanı altın kahve benim sacımın. Bi delilik yapıp yine mi degistrsemBesiven rofle setide var boyalar gibi satilan ,onu uclarina kullana bilirsin
Ne kadar acı..nasıl dayanıyorsunuz allah yardımcınız olsun çok zorHabinim 16yaşında çoçuk damar kesmiş malesef ilk mudehaleyi yaptık kdc olan başka hastaneye sevk ettik ama damar yolunu kaç defa çıkardı en sonunda uyuttum mecbur kaldık ancak öyle ambulansa koyabildik.
Habinim 16yaşında çoçuk damar kesmiş malesef ilk mudehaleyi yaptık kdc olan başka hastaneye sevk ettik ama damar yolunu kaç defa çıkardı en sonunda uyuttum mecbur kaldık ancak öyle ambulansa koyabildik.
Hiç bilmiyorum canim niye oldu ama çok fena oldum yaniPideden değildir o kuzum mideni üşütmüş olmayasın?
Bir bakarım ama daha çok yıpratmaz mi kiBesiven rofle setide var boyalar gibi satilan ,onu uclarina kullana bilirsin
İyi geceler...Allah hepinizden razı olsun yuce rabbim o gücü veriyor dayanıyoruz . Hayırlı geceler hepinize yarın inş güzel derece almamız dileğiyle....
İşiniz çok zor ve kutsal ablacim allah size kolaylik versin iyi geceler..Allah hepinizden razı olsun yuce rabbim o gücü veriyor dayanıyoruz . Hayırlı geceler hepinize yarın inş güzel derece almamız dileğiyle....
Bugun eski resimlerime baktım da 3 sene evvelsi dukan diyeti yaptığımda çok zayiflamisim cidden o zaman 70 kiloydum 59 olmuştum yüzüm küçücuk kalmış artık ağzıma bişey atacağım zaman resimlere bakicam böyle mi olmak istiyorum yoksa böyle mi belki nefsim körelir
Evet canım ama tavsiye etmiyorum kesinlikle çok çok zararlıDükkanı nasil uyguladin canim kitaptan mi
Evet canım ama tavsiye etmiyorum kesinlikle çok çok zararlı
Iyi geceler kızlar
Bu günlerde yoğunum misafir ağırlıyorum kimiz davetler gidiyorum. Gündüz de bi mukâbele daha başladık eve gelişim uzadı yetişemiyorum.
Geçmişi okumaya vaktim yok aynura merak ettiğinizi söyledi
Iyiyim çok şükür. Kilom 68 lerdeydi yarın bildiririm inşallah. Ama giremesem de 68.3.
Bu arada bayramdan sonra jilliana ben de katilmak isterim benim de adımı yazarsınz.
Herkese hayırlı sahurlar Son 7 gun kaldı Hayırla geçirelim inşallah bu ramazanı.
Canım cidden çok sağlıksız sebze tuketemiyorsun meyva hıc yok kesinlikle yasak ve ben bir kere regl olmuştum vücudum güçsüz kalmış gözüm karardı bayiliyordum az kalsın koltuğa zor oturdum... şimdi 80 kiloya çıktım ama suan 73 lerdeyim amacım 50 lere inmek bir daha ama sağlıklı olarakCok adini duydum ama hic yapmadim zararlysa haklsn bulasmamk lazim sagliksiz kilo verilnce aliniyorsuan sen kac kilosun canim
Canım cidden çok sağlıksız sebze tuketemiyorsun meyva hıc yok kesinlikle yasak ve ben bir kere regl olmuştum vücudum güçsüz kalmış gözüm karardı bayiliyordum az kalsın koltuğa zor oturdum... şimdi 80 kiloya çıktım ama suan 73 lerdeyim amacım 50 lere inmek bir daha ama sağlıklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?