Muhtesemmmmmmmm MASALLAH ablammm ramazanda kilo vermek zordur buyuk basari
İnşaAllah yapacaksın,ben inanıyorum. Kendime de hiç olmadığı kadar inanıyorum. Kilo vermeyi bizden daha iyi kimse bilemez. Çünkü defalarca emek verip başardık, sonra üzüntülerden başımızı kaldırabilmek için yemeğe verdik kendimizi. Ama yemekle mutlu olunmuyor gördük. Her çarşıya çıkışımızda içimiz hüzünlendi. Bana göre bişey yoktur ki diye. O yüzden giydiğimiz bedeni her mağazada bulana kadar durmak yok, aaa artık zayıflama hasta olursun, biraz kilo al kııııız bu ne hal, nolur biraz daha ye hiç yemedin! diyenleri duyana kadar vazgeçmek yoooook :)
hedefim 5 kg idi ama...olmuycak sanırım
haftaya 1 kg verirsem 4 olacak, buda gayet iyi bir rakam
Ben ramazanda hep kilo alanlardan oldugum icn ramazanda diyet gerçekten zor oluyor ablam bence 4kilo super hem almamak hemde 4 kilodan kurtulmak oh mis
Ayyy şu misafir hala da ne çok kaldı ya...evet severim kendisini ama bi yerden sonra sıkılıyor insan...gitse artıkınnn
Hayır deme bi iki çatal al, tadını bakmaya hakkın var. Nefis istiyo, Ama koca bi dilim yersek sorun oluyo benceben bırakmamaya çalışacağim sizde beni bırakmayın özellikle okul döneminde öğretmenler odasına gelen pastalar velilerimimin gönderdikleri pastalar börekler inşallah o zamana kadar gerçelten hayır demeyi öğrenirim
O film çok güzel gerçekten, anne baba olınca ne kadar hassas davranmamız gerektiğini anlatıyor. Dün babalarla alakalı muhabbet geçmiş. Daha öncesinde bi arkadaşını anlatmıştın, annesiyle babası barışmış. Daha iyi anladım o gün ne hissettiğini..Iyi Akşamlar şimdi her çocuk özeldir isimli filmi izleyeceğiz Disleksi si olan bir çocuğun hikayesi 3 saat izlemeye başlamadan menü bildirimimi yapayım
Sahur
Melemen Çay 1 dl tb ekmeği
10 kiraz
Iftar
Yarım kase yahni
Yarım kase sebze kokteyli
1 kase yoğurt içinde 3 Kaşık mantı
2 hurma
Ara
Filtre kahve
Su 3 litreyi bulur sahura kadar
Allah rahmet eylesin.. Dimi yaa ben de öyleyim. Diyet konusu da öyle olur inşallahYayları pek bilmiyorum diyet konusunda ..benim babacım yaydı...Ortası yoktur yay burcunun...ya hep ya hiç..
Yooo bende yapıyorum, debbie nin 'star it up' ını yapıyorum. Dün de vitrin, dolap, halı silme sporu yaptım :)kızlar kaçaklardan bir ben mi sporumu yapıyorum,
hepinize hayırlı geceler
Rakibecim üzülme... Saglik olsun, haftaya cuma güzel bir sonuc alacagina eminimKilo Bildirimi
Geçen Hafta: 62.8
Bu hafta: 63
Fark: +200 gram
Yüzde: %- 0.32
Hayrisim roflenin tam rengi sac tonuna gore cikiyor . Benim buyuk kizin sac rengi acik onda guzelbi sari tonu oluyor acik, bendede kuafordede olsa bakir tonlari oluyor benim sac pigmentleriyle alakali 3 kere fofle yaptirdim ayri kuafore zamaninda sonuc asagi yukari ayni savimda cokkk kuruyor cunki istedigim renk olana kadar ugrastiklari icin cok islem goruyor ama yenede istedigim gibi olmuyor . Tabi bende .Kız abla ne çok soru sordum sana bugün ben yaa. Kullandın mı röfle setini. Nası bi renk çıkıyor. Tabanı altın kahve benim sacımın. Bi delilik yapıp yine mi degistrsem
İnşaAllah canım, dualarınızla. Sen de baya az yiyerek veriyorsun maşallahay ne güzel ifade etmişsin canım, tabi ki başaracaksınız
Allah kolaylık versin kaptan, misafire hazırlanan yemek de başka oluyo. Her zman yaptığımız gibi olmuyor kiAyyy şu misafir hala da ne çok kaldı ya...evet severim kendisini ama bi yerden sonra sıkılıyor insan...gitse artıkınnn
Rakibecim üzülme... Saglik olsun, haftaya cuma güzel bir sonuc alacagina eminim
Geçen hafta: 60,5
Bu hafta: 60,5
Fark :0
Yüzde : 0
Sorma Aslım ya ..Dökülmeye başladık Aynura oyacak bizi
Sorma Aslım ya ..
Ben çıkıyorum şimdi kahvaltı yapıp dışarı çıkacağım gece 23-24 den önce gelemem sanırım gelince bakıcam artık ne durumdayız .. Geçmişi okumak da çok zor olucak bugün .
1 hafta kaldi spora baslayinca hepsi gidecek onlarin gülüm, sen motivasyonunu kaybetme. Moral diyette cok önemliSağol kuzum sıkıldım biraz yerimde saymaktan hiç hoşlanmıyorum
1 hafta kaldi spora baslayinca hepsi gidecek onlarin gülüm, sen motivasyonunu kaybetme. Moral diyette cok önemli
Türkiyede olsaydim bende korkardim, seni anliyorumBayramdan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?