Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ne güzel ifade etmişsin canım, tabi ki başaracaksınız

Hayır deme bi iki çatal al, tadını bakmaya hakkın var. Nefis istiyo, Ama koca bi dilim yersek sorun oluyo bence
O film çok güzel gerçekten, anne baba olınca ne kadar hassas davranmamız gerektiğini anlatıyor. Dün babalarla alakalı muhabbet geçmiş. Daha öncesinde bi arkadaşını anlatmıştın, annesiyle babası barışmış. Daha iyi anladım o gün ne hissettiğini..
Yayları pek bilmiyorum diyet konusunda ..benim babacım yaydı...Ortası yoktur yay burcunun...ya hep ya hiç..
Allah rahmet eylesin.. Dimi yaa ben de öyleyim. Diyet konusu da öyle olur inşallah
kızlar kaçaklardan bir ben mi sporumu yapıyorum,

hepinize hayırlı geceler
Yooo bende yapıyorum, debbie nin 'star it up' ını yapıyorum. Dün de vitrin, dolap, halı silme sporu yaptım :)

Kız abla ne çok soru sordum sana bugün ben yaa. Kullandın mı röfle setini. Nası bi renk çıkıyor. Tabanı altın kahve benim sacımın. Bi delilik yapıp yine mi degistrsem
Hayrisim roflenin tam rengi sac tonuna gore cikiyor . Benim buyuk kizin sac rengi acik onda guzelbi sari tonu oluyor acik, bendede kuafordede olsa bakir tonlari oluyor benim sac pigmentleriyle alakali 3 kere fofle yaptirdim ayri kuafore zamaninda sonuc asagi yukari ayni savimda cokkk kuruyor cunki istedigim renk olana kadar ugrastiklari icin cok islem goruyor ama yenede istedigim gibi olmuyor . Tabi bende .
Kendi sac rengin Sacin aciksa buyuk ihtimal iyi bi sari oluyor .

Tek basina kendin zor annen yada baska biri yapmali . Ben besiveye sadece uclarina yapacagi ve zaten saci islem gordugu icin tavsiye ettim .

ay ne güzel ifade etmişsin canım, tabi ki başaracaksınız
İnşaAllah canım, dualarınızla. Sen de baya az yiyerek veriyorsun maşallah
Ayyy şu misafir hala da ne çok kaldı ya...evet severim kendisini ama bi yerden sonra sıkılıyor insan...gitse artıkınnn
Allah kolaylık versin kaptan, misafire hazırlanan yemek de başka oluyo. Her zman yaptığımız gibi olmuyor ki

Ben de okula gideceğim şimdi özet geçerim burada olursam ya da diğer kızlar yardımcı olurlar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…