İnşallah canım ya o gün biran önce gelsin istiyorumAyy kiyamam tansiyon dustu sanrim o nebicim diyetmis ole sebze yok meyve yokgucsuz kalmissin canim benim ne guzel 7 kilodan kurtulmussun oh mis bende 5lileri gormek istiyorum INSALLAH sagliklica ulasiriz
İnşallah canım ya o gün biran önce gelsin istiyorumzaten amacim 1 senede vermek senelerin kilosunu 3 4 ayda verince kaç katı geri dönüyor kalıcı olsun istiyorum artık 22 yaşındayım karnimda çatlak oluştu
Aynen canim sen kacsin kaca dustun ben daha önce sordum mu hatırlamıyorumKeisnlikle kuzum yavas yaavas kalici kurtulalimda bidaha gelmesinbenimde bacaklarmda var al ver al ver verince bide almamak icn sporu birakmamak lazm
Aynen canim sen kacsin kaca dustun ben daha önce sordum mu hatırlamıyorum
Kuşum sen diyet yapma artık kuş kadar yiyordun zaten ekmeği Bırak sebze yemekleri ye ha birde spor meleğimKeisnlikle kuzum yavas yaavas kalici kurtulalimda bidaha gelmesinbenimde bacaklarmda var al ver al ver verince bide almamak icn sporu birakmamak lazm
Ohhhh maşallah ya vallaYok canim sormamistin
82 kiloydum 64.500 oldum suan cok sukurbi 10 daha giderse mis olur
Ohhhh maşallah ya vallatebrik ederim süper vermissin 20 ye yakın gitmiş 10 hayli hayli gider
Kuşum sen diyet yapma artık kuş kadar yiyordun zaten ekmeği Bırak sebze yemekleri ye ha birde spor meleğim
Asli spor grubu kurdu bizim kizlarda var düzenin oturunca sende gel istersen eskisi gibi beraber yapalim
Kuzuşum anne senin sık sık gidersin o yanina gelir üzülme hiç tamam mı ha ben diyen yapacaksin anladım ondan dedim kuzum ye gönlünce (ekmeksiz)Kuzum biraz annemden ayrilcam diye mis gibi yemeklerden yiyorum buaralar ozlicem annemin yemekleriniama biraz yemegi azaltiyim spora katilrm Super fikir kuzum
Kuzuşum anne senin sık sık gidersin o yanina gelir üzülme hiç tamam mı ha ben diyen yapacaksin anladım ondan dedim kuzum ye gönlünce (ekmeksiz)
Bunu herkese demezler senin ne KDr yedigini biliyorum
Ne çok yap canım ne de çok az bence.. gerçi ben pek spor yapabilen birisi degilimdir inşallah artık düzene oturtturumAMIN canim benim cok sagolcok sukur bakalim spora agirlik veriyim diyorum hayrlsiyla heoimize kolay gelsin
Ne çok yap canım ne de çok az bence.. gerçi ben pek spor yapabilen birisi degilimdir inşallah artık düzene oturtturumsen benden daha iyi bilirsin
Amiinnnnn kuzum benim yazdim ozeldenINSALLAH kuzum ALLAH annelerimizi basimizdan eksik etmesin kardesim Haklsn tamam kuzum cok sekersin anlastiksen naslsn kuzum iyimisin
İnşallah canımBende buarlalar yapmiyorum kuzumregli bitsin baslicam el birligiyle birbirmize destekle sporu oturturuz duzene kuzum
İnşallah canımbende yatayim artık yoksa yarınki kılo bildirimini kacircam tatlı rüyalar sana öptüm kocaman
Bildirimde bulunmadı yazacaksın perişkom...İşşteeee bu benim alanımmmm aslım sen beni dinle bak :) geçen sene arabamız olmamasına rağmen annemle gaziantep,şanlıurfa ve kahramanmaraş turu yaptık inanılmaz eğlendik eminimki sizinki daha kolay geçer ulaşım açısındanaklında belli bir yer var mı yada düşündüğün bir güzergah bir özellik falan. mesela denize mi girmek istersen turistik olsun mu
Ama baksana aile var işin içinde ne edem beeen :) hem kaçaklar listesi olarak esneğiz
Aaaa ne artısı ne diyorsunnn
20günün mü kaldı güzelim benimmm...vallaha senin kilo verimine göre 3 4 kilo gider...20 gunde kac kilo gider ya bi streees oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?