Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy kiyamam tansiyon dustu sanrim o nebicim diyetmis ole sebze yok meyve yok gucsuz kalmissin canim benim ne guzel 7 kilodan kurtulmussun oh mis bende 5lileri gormek istiyorum INSALLAH sagliklica ulasiriz
İnşallah canım ya o gün biran önce gelsin istiyorum zaten amacim 1 senede vermek senelerin kilosunu 3 4 ayda verince kaç katı geri dönüyor kalıcı olsun istiyorum artık 22 yaşındayım karnimda çatlak oluştu

Keisnlikle kuzum yavas yaavas kalici kurtulalimda bidaha gelmesin benimde bacaklarmda var al ver al ver verince bide almamak icn sporu birakmamak lazm

Keisnlikle kuzum yavas yaavas kalici kurtulalimda bidaha gelmesin benimde bacaklarmda var al ver al ver verince bide almamak icn sporu birakmamak lazm
Kuşum sen diyet yapma artık kuş kadar yiyordun zaten ekmeği Bırak sebze yemekleri ye ha birde spor meleğim
Asli spor grubu kurdu bizim kizlarda var düzenin oturunca sende gel istersen eskisi gibi beraber yapalim

Kuşum sen diyet yapma artık kuş kadar yiyordun zaten ekmeği Bırak sebze yemekleri ye ha birde spor meleğim
Asli spor grubu kurdu bizim kizlarda var düzenin oturunca sende gel istersen eskisi gibi beraber yapalim

Kuzum biraz annemden ayrilcam diye mis gibi yemeklerden yiyorum buaralar ozlicem annemin yemeklerini ama biraz yemegi azaltiyim spora katilrm Super fikir kuzum

Kuzum biraz annemden ayrilcam diye mis gibi yemeklerden yiyorum buaralar ozlicem annemin yemeklerini ama biraz yemegi azaltiyim spora katilrm Super fikir kuzum
Kuzuşum anne senin sık sık gidersin o yanina gelir üzülme hiç tamam mı ha ben diyen yapacaksin anladım ondan dedim kuzum ye gönlünce (ekmeksiz)
Bunu herkese demezler senin ne KDr yedigini biliyorum

Kuzuşum anne senin sık sık gidersin o yanina gelir üzülme hiç tamam mı ha ben diyen yapacaksin anladım ondan dedim kuzum ye gönlünce (ekmeksiz)
Bunu herkese demezler senin ne KDr yedigini biliyorum

INSALLAH kuzum ALLAH annelerimizi basimizdan eksik etmesin kardesim Haklsn tamam kuzum cok sekersin anlastik sen naslsn kuzum iyimisin

Ne çok yap canım ne de çok az bence.. gerçi ben pek spor yapabilen birisi degilimdir inşallah artık düzene oturtturum sen benden daha iyi bilirsin

Bende buarlalar yapmiyorum kuzum regli bitsin baslicam el birligiyle birbirmize destekle sporu oturturuz duzene kuzum

Bildirimde bulunmadı yazacaksın perişkom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…