Hayır deme bi iki çatal al, tadını bakmaya hakkın var. Nefis istiyo, Ama koca bi dilim yersek sorun oluyo bence
O film çok güzel gerçekten, anne baba olınca ne kadar hassas davranmamız gerektiğini anlatıyor. Dün babalarla alakalı muhabbet geçmiş. Daha öncesinde bi arkadaşını anlatmıştın, annesiyle babası barışmış. Daha iyi anladım o gün ne hissettiğini..
Allah rahmet eylesin.. Dimi yaa ben de öyleyim. Diyet konusu da öyle olur inşallah
Yooo bende yapıyorum, debbie nin 'star it up' ını yapıyorum. Dün de vitrin, dolap, halı silme sporu yaptım :)
Sak'ın stres yapma20 gunde kac kilo gider ya bi streees oldum
Şimdilik bildirim yapmayan kızlara ikiye bölündü ekledim yarın duruma göre değiştiririz.
***7.TAKIM 421.ETAP***
yasom7272(69.6///)
suveyma(66.9///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
HIRSIZI(74///)
habinar(77.5///)
Asli_95(62.8/63/-0.2/%-0.32)
munukedi(68.7///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
karar77(88///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
psikohayris(66.7///)
feraceli(80///)
asfarovski(72.1///)
besive(74.4///)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
mor vampir(60.5///)
_incitanesi_(62.6///)
ksrays(69.5///)
Ahu060812(88///)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Sağol kuzum sıkıldım biraz yerimde saymaktan hiç hoşlanmıyorum
nasılsınız güzellikler
hayırlı cumalar....
KİLO BİLDİRİMİ
GEÇEN HAFTA: 74
BU HAFTA: 73,5
FARK: 0,5 gram
% YÜZDE: 0,67
Sizede hayırlı cumalarhayırlı cumalar gününüz aydın olsun bu mübarek günüde istifadeli geçirelim inşallah
geçen hafta 69,500
bu hafta 69,900
+400 fark
Aynen, anne olduğunda annesi gibi davranmayan çok azdır heralde. Tabi ki değişiyor ama öz aynı.. Benim annem yetim büyümüş yani annesi yok, yetim mi denir bilmiyorum. Üvey annesi kendi çocuklarına sarılır annemi itelermiş. Annem de ben size sevgi gösteremedim diyor.inşallah hayırlı evlat olalım da, babamız anamızın hataları illa olur. Onlardan dolayı Allahın merhameti bizi bulur belki, tesellim odur.İşte her insanın hayatta bir sınavı vardır
Hassas olduğu bi durum
Bi zaaf...
Psikologlar diyor ya çocukluğuna inelim
Çocuklarımızı çoook iyi eğitmeliyiz
Bazen doğru düşündüğümüz şey aslında ne kadar yanlış bir davranış oluyor
Küçükken sana yapılan bir şeyi asla çocuğuma yaşatmayacağım diyerek yetiştiriyoruz
Ama bilinç altı annemizi taklit ediyor bunu unutmayın
Annen Nasılsa sende istemeden aynısı oluyorsun....
Bu arada bayram temizliği yapmışsın
Gül'e Gül'e kirletin geç kirlensin ama
600 hatta dimiKacaklar bu hafta benden size umit yok demistim . Kilo verecek bisi yapmadim .artidayim malesef
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 67.8
+500 malesef.
Maşallah iyi vermişsin canım, sen listedesin bi de değil mi. Önemli sizin kilolarınızGecen hafta 90.4
Bu. Hafta 89.6
Fark 800gr
600 hatta dimi
Gecen hafta bende oyleden sobraki rakami vermistim . Ama kandirikci oluyor o kilom o yuzden beklemiycem 11 gibi tartildim ...Ay ben napcam acaba, + değilim ama bilmiyorum ne kadar eksi olurum akşama kadar
Bencede az bileRegli dönemi normal canım
Aynı ben :)ay evet . Nasil hesapladiysam ...
Benim Kilom gunluk ucuk rekamlarla degisir . Dun 67.6 du mesela ondan oncekigun 68.4
Sendemi bürütüsKacaklar bu hafta benden size umit yok demistim . Kilo verecek bisi yapmadim .artidayim malesef
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 67.8
+600 malesef.
Yok kuzu ben kaçaklardanimOo
Maşallah iyi vermişsin canım, sen listedesin bi de değil mi. Önemli sizin kilolarınız
Kanka bildirim yaptınmı göremedimBencede az bile
Kız niyeki?bu günki kilonu niye baz almıyoruz?zaten fenalardayız...Günaydııııııın
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 66.7
Bu hafta: 66
Fark: 700 gram
Tabii ki bugünkü gerçek kilom değil. yoksa şu an 65 kiloyum da iyileşince alacam onu. Çarşamba günkü kiloma göre yaptım bildirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?