Ben sana okurum fatiha korkma senBennnn geldimmmmm...nasilsjnjz canlarim???vaziyyet nasil????ben aksam vericem kilo bildirimimi...sopa kalkmismi???yoksa hala balli tuz sozle uyariyor???valla beni bi kac saat once telefinda sozle yikdi surudu...aksam kssin bi fark olmazsa fatihami okur kesunhakkinizi helal edin
Eminim.....ben olursem kardesini evlenmeye koymursan...vallahi taraftan cikar gelirim haaaBen sana okurum fatiha korkma sen
Uyu uyu...benim kizimda uyudu,uykumda var,,,ama bayada paltar var,gidip utuleyimKızım uyumuşken ben de uyuyorum...görüşürüz sonra...
Aman uyu, boşver ütüleri Aydan :)Uyu uyu...benim kizimda uyudu,uykumda var,,,ama bayada paltar var,gidip utuleyimyardim etmek istersen buyur gel
Gecen hafta 90.4
Bu. Hafta 89.6
Fark 800gr
Kacaklar bu hafta benden size umit yok demistim . Kilo verecek bisi yapmadim .artidayim malesef
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 67.8
+600 malesef.
kızlar tartılan yok mu, benim sabah 64.5 kg 200 gr eksideyim nihayet, ama akşamda tartılırım , az olanı listeye yazdırırım artık
Ramazana başladığım kilo 67.5 kg
geçen hafta 64.7 kg
bu hafta 64.5 kg
fark -0.2 kg
yüzde 0,31
toplam fark 3 kg
uyudum uyandım, ama hala uyuyasım varnihayet bu gün uzuuun bir aradan sonra güneş yüzünü gösterdi... özlemişim
kankam hafta içi o kadar ödem vardı ki, 200 gr gitmesine bile sevindim :)
bende 1 saat uyudum geldim ama yok yetmiyor, neyse ki mesai bitimine az kaldı
Saat 6 da bir daha tartıl istersen düşmüş olur kilon bende tartılayım şimdi merak ettim :)kankam hafta içi o kadar ödem vardı ki, 200 gr gitmesine bile sevindim :)
aynen, haftanın son saatlerine gireceğiz neredeyse, arefe günüde tatil diyorlar :)
tartılcam akşam,Saat 6 da bir daha tartıl istersen düşmüş olur kilon bende tartılayım şimdi merak ettim :)
Aynura sen beni listeden çıkarben böyle takımın sıralamasını düşürüyorum hiç kilo veremiyorum en iyisi listeden çıkmak benim için _AYNURA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?