Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız Selinanya SEN BU KİLO İLE LISTEDEYSEN BENİ DE YAZAM KIZ. 56.5 Tİ BENİM DE BUGÜN DE ÇIKARIM. İFTARA YAKIN..İYİ SPOR YAPİOM DELİ GİBİ YESEM DE. 55 I GÖRÜRÜM BELKIM

Kız Selinanya SEN BU KİLO İLE LISTEDEYSEN BENİ DE YAZAM KIZ. 56.5 Tİ BENİM DE BUGÜN DE ÇIKARIM. İFTARA YAKIN..İYİ SPOR YAPİOM DELİ GİBİ YESEM DE. 55 I GÖRÜRÜM BELKIM
Allah'ım nedir senin bu liste aşkın, şimdi sen asıl listeye girdin mezun oldun ya Kaçaklara girsen ne olucak, zaten hedeftesin ya Ben hep dışardaydım zaten, geçen hafta mezun yazdırmadığıma pişmanım artıdayım bu hafta Bak ben bu hafta olmazda haftaya mezun olursam seninle ayrı takım kuralım Cısslı cısslı takılırız

Kız takımdakiler dövücek bizi 56 lardayız hala liste diye dolanıyoruz

banane banane senden ozendim.ben böyle sokaklı gibi geziom. annem der böyle he biz de sokaklılar grubu kuralım. . Ay ne bilim sen takimdaysan 55 le ben boyle bohem hayatta artilarla yaşam mücadelesi veriyorm. Tutun elimden bırakmayın die dedimdi

Ahh nerde 55 ler, geçen hafta bir gördüm bir kaybettim. Tutaydım ellerinden gitme diyeydim gerçi sağolsun gitmedi arkadaşlarını almış gelmiş geri Tamam bizde sokaklılar grubu kuralım, seni kaçaklara almak sorun değilde bu hafta verdin haftaya veremezsen ne olacak önümüz bayram perigunlugu Gizem yolar saçlarını

Kız niyeki?bu günki kilonu niye baz almıyoruz?zaten fenalardayız...
Aynuram rahatsızım cok su kaybettim. Bağırsaklarım bozuk dünden beri 65 görünüyorum ama haftaya + olur eğwr 65i baz alırsam. Sen bilirsin istersen bunu yazalım. Şu an kilom 64.9

Kız niyeki?bu günki kilonu niye baz almıyoruz?zaten fenalardayız...
Aynura bi de ben kac kg la mezun olabiliyorum? Baslangıc kilom 75 su an teknik olarak 64.9 um. En erken ne zaman mezun olabiliyorsam olayım yer açılsın asiller listesinde. Kacaklardan devam edeyim diyorum. Sen ne dersin ?

Selinim yer boşalır boşalmaz seni listeye alıp mezun edelim...kaçla başlamıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…