Slm hayırlı cumalar herkese ...
Geçen hafta69.6
Bu hafta 68.5
Fark 1.100
Evet öyle olmalı..sende kaçaklarla devam edersin canım
Evet ya size kesin olurda bakalım özel firmalar yapacak mıaynen, haftanın son saatlerine gireceğiz neredeyse, arefe günüde tatil diyorlar :)
Kız***7. TAKIM KAÇAKLAR LİSTESİ İFTİHARLA SUNAR...***
aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7///%)
_SARAYCA_ (64,7/64,5/0.2/%0.31)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,6/0,8/%0,885)
uzum328 (95,7///%)
fatmanurkaya (132,5///%)
engineer333 (81,8///%)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9///%)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
Kaçaklar Listesi Ortalaması: %
Şimdilik böyleyiz
Vayyyhhh masallahhhhh. .1100 gr harikaaa. . Tebrikler ablammm. Saat kaçta tartıldın bugünSlm hayırlı cumalar herkese ...
Geçen hafta69.6
Bu hafta 68.5
Fark 1.100
Allah'ım nedir senin bu liste aşkın, şimdi sen asıl listeye girdin mezun oldun ya Kaçaklara girsen ne olucak, zaten hedeftesin ya Ben hep dışardaydım zaten, geçen hafta mezun yazdırmadığıma pişmanım artıdayım bu haftaKızSelinanya SEN BU KİLO İLE LISTEDEYSEN BENİ DE YAZAM KIZ. 56.5 Tİ BENİM DE BUGÜN DE ÇIKARIM. İFTARA YAKIN..İYİ SPOR YAPİOM DELİ GİBİ YESEM DE. 55 I GÖRÜRÜM BELKIM
banane banane senden ozendim.ben böyle sokaklı gibi geziom.Allah'ım nedir senin bu liste aşkın, şimdi sen asıl listeye girdin mezun oldun ya Kaçaklara girsen ne olucak, zaten hedeftesin ya Ben hep dışardaydım zaten, geçen hafta mezun yazdırmadığıma pişmanım artıdayım bu haftaBak ben bu hafta olmazda haftaya mezun olursam seninle ayrı takım kuralım Cısslı cısslı takılırız
Kız takımdakiler dövücek bizi 56 lardayız hala liste diye dolanıyoruz
Kız deli deli konuşma...Eminim.....ben olursem kardesini evlenmeye koymursan...vallahi taraftan cikar gelirim haaa
banane banane senden ozendim.ben böyle sokaklı gibi geziom.annem der böyle he biz de sokaklılar grubu kuralım. . Ay ne bilim sen takimdaysan 55 le ben boyle bohem hayatta artilarla yaşam mücadelesi veriyorm. Tutun elimden bırakmayın die dedimdi
Feracem eminmisin güzelim?peki liste dışı motive olamazsan?sabitmisin?yoksa tartılmadın mı?Aynura sen beni listeden çıkarben böyle takımın sıralamasını düşürüyorum hiç kilo veremiyorum en iyisi listeden çıkmak benim için _AYNURA_
Aynuram rahatsızım cok su kaybettim. Bağırsaklarım bozuk dünden beri 65 görünüyorum ama haftaya + olur eğwr 65i baz alırsam. Sen bilirsin istersen bunu yazalım. Şu an kilom 64.9Kız niyeki?bu günki kilonu niye baz almıyoruz?zaten fenalardayız...
Ben bildirimi degistiriyorum oruc basima vurdu kiyafetle tartilmistim
Aynura bi de ben kac kg la mezun olabiliyorum? Baslangıc kilom 75 su an teknik olarak 64.9 um. En erken ne zaman mezun olabiliyorsam olayım yer açılsın asiller listesinde. Kacaklardan devam edeyim diyorum. Sen ne dersin ?Kız niyeki?bu günki kilonu niye baz almıyoruz?zaten fenalardayız...
Selinim yer boşalır boşalmaz seni listeye alıp mezun edelim...kaçla başlamıştın?Ahh nerde 55 ler, geçen hafta bir gördüm bir kaybettim. Tutaydım ellerinden gitme diyeydimgerçi sağolsun gitmedi arkadaşlarını almış gelmiş geri Tamam bizde sokaklılar grubu kuralım, seni kaçaklara almak sorun değilde bu hafta verdin haftaya veremezsen ne olacak önümüz bayram perigunlugu Gizem yolar saçlarını
Hedefin kaçtı?Aynura bi de ben kac kg la mezun olabiliyorum? Baslangıc kilom 75 su an teknik olarak 64.9 um. En erken ne zaman mezun olabiliyorsam olayım yer açılsın asiller listesinde. Kacaklardan devam edeyim diyorum. Sen ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?