Tebrikler ablammm...teşk ederim canlarım saat 14.30da tartıldım vorones
Garanti olsun diyr defalarca ciktm ablamhem dee
Tebrikler sana da aykızım...Garanti olsun diyr defalarca ciktm ablam
Yaso ablam tebrik ederim maşallah rahatsızlıgın bi yandan başka sıkıntılar bi yandan hala devam ediyorsun. Gercekten gönülden tebrik ediyorum seni ablam benim. Valla bizim gibi gençlere taş çıkarırsın sen. Azmini ve istikrarını kutluyorum. Bugün icimde duygu patlamaları oluyor sana karşı hayrolaSlm hayırlı cumalar herkese ...
Geçen hafta69.6
Bu hafta 68.5
Fark 1.100
60 hedefimHedefin kaçtı?
63kilo ile mezun ola bilirsin hayrişim...bilmiyorum ya hangi kiloyu baz alalım...60 hedefim
Amanin perinin akibetindense sokaklarda yatayimmmm.Ahh nerde 55 ler, geçen hafta bir gördüm bir kaybettim. Tutaydım ellerinden gitme diyeydimgerçi sağolsun gitmedi arkadaşlarını almış gelmiş geri Tamam bizde sokaklılar grubu kuralım, seni kaçaklara almak sorun değilde bu hafta verdin haftaya veremezsen ne olacak önümüz bayram @perigunlugu Gizem yolar saçlarını
Onun tatliligina kimse karsi koyamiyor :)Yaso ablam tebrik ederim maşallah rahatsızlıgın bi yandan başka sıkıntılar bi yandan hala devam ediyorsun. Gercekten gönülden tebrik ediyorum seni ablam benim. Valla bizim gibi gençlere taş çıkarırsın sen. Azmini ve istikrarını kutluyorum. Bugün icimde duygu patlamaları oluyor sana karşı hayrola
Evet selin de mezun olsun.lütfen lütfen.Selinim yer boşalır boşalmaz seni listeye alıp mezun edelim...kaçla başlamıştın?
Güncel kilomu baz alalım o zaman kaptanım.63kilo ile mezun ola bilirsin hayrişim...bilmiyorum ya hangi kiloyu baz alalım...
Harikasın hayrissss. Tam gaz devam.70 lere ozeniyordun dimi. 60 dà gelecek60 hedefim
Tamam verom seni kırarmıyım hiç...Evet selin de mezun olsun.lütfen lütfen.benle takilsin
Daha tartılmadım ama öyle yada böyle artıdayım listeyken motivasyon yoktu zaten liste dışı en azından takımı kötü etkilemem en azındanFeracem eminmisin güzelim?peki liste dışı motive olamazsan?sabitmisin?yoksa tartılmadın mı?
Aynen yaa. O 70 lee hic bitmeyeck gibi gelmiati. Şimdi de gözüm 50 lerde. Hedefimi 56 ya çektimHarikasın hayrissss. Tam gaz devam.70 lere ozeniyordun dimi. 60 dà gelecek
Yardımcın da artıda ki. Valla ben de olsam liste yapamazdim.Hiç liste falan yapasım yok vallaha...
O ben de de olmuştu . 58 é hiç ulaşamaz misim gibi geliyorduAynen yaa. O 70 lee hic bitmeyeck gibi gelmiati. Şimdi de gözüm 50 lerde. Hedefimi 56 ya çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?