merhaba sevgili takımım bakalım bugünkü menümü beğenecekmisiniz geçmişi bi razdan okuyup sonuçlar ne alemde bakarım inşaallah
sahur 5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
peynir
2 dlm çavdar ekmeği
domate salatalık
akşam
1 tabak kabak sebze yemeği
ayran
2dlm çavdar ekmeği
semizotu ile salata
1 2 kaşık mercimekli pilav
yürüyüş yapamadım ama bayaği temizlik yaptım
Tebrikler kızlarrr...bu hafta zafer sizin...
Bir kere başardım umarım 2. Ve son kez tekrar başarırım kesinlikle spor şartbu hafta çok iyi olacağına inanıyorum, daha önce çok güzel veriyordun, yine verebilirsin, bol spor şart tabiii
canım eski diyetlerimde haftada enaz 2 kilo verirdim on beni üzdü ne yapalim geç olsun güç olmasınkankam süpersin maşallah, benimde akşam bildirimimle 3,5 kg gitmiş gözüküyor, hedef 5 kg idi haftaya belki 1,5 kg veririm, verilmeyecek bir kilo değil ne dersin?
canım haftaya burdayım sonra ayrılıyorum, uğrarsan 5 dk da olsa görüşelim, seni görmek isterim
verirsin sen, bu haftadan sonra biraz daha sıkı tutarsın, olur biter
Antepia27 canım sende çok iyi vermişsin, 700 gr az değil, haftaya daha iyi sonuç alıursın, hem ramazanda kilo verebilmek bile büyük başarı bence
Amaniiiinkız sende bizim takımdasın, bu hafta asillere 30 dk spor varr
canım eski diyetlerimde haftada enaz 2 kilo verirdim on beni üzdü ne yapalim geç olsun güç olmasın
Sarayca bu hafta 1 kilo versem iyi olur benim için...hedefim 4 kiloydu 72 olsam yeter.,,beni sonrası Korkutuyor,eşimde istediğin kiloya inene kadar Oruç tut bari diyo bana :) 9 gün şehirdışında olacağız diyetim ne olacak bilmiyorum
Amaniiiin
kız sende bizim takımdasın, bu hafta asillere 30 dk spor varr
Ben cezamı yaptım bugünlükHadi asiller kaldırın totoları
2,5 kiloyu nasıl vereceksin kankam 1,5 kilon kaldı...zaten taşınırken ister istemez kilo verirsin.,hadi beraber verelim sen 1 kilo ben 1,5 kilo :) 9 gün korusan yeter :) 2-3 gün yersin 1 gün pro yaparsın en iyi öyle korursun gibi geldi bana
amanin deme kız bunun bir sorumlusuda sensin sana ceza 1 saat spor
2,5 kiloyu nasıl vereceksin kankam 1,5 kilon kaldı...zaten taşınırken ister istemez kilo verirsin.,
Varım ben 72 yi görmem gerek o zaman Çarşamba Akşamı...Perşembe yolda olurum tartı yok gideceğim yerlerde..ay kankam 1,5 yazacaktım yanlış olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?