Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çok beğendim, afiyet olsun

canım eski diyetlerimde haftada enaz 2 kilo verirdim on beni üzdü ne yapalim geç olsun güç olmasın

Sarayca bu hafta 1 kilo versem iyi olur benim için...hedefim 4 kiloydu 72 olsam yeter.,,beni sonrası Korkutuyor,eşimde istediğin kiloya inene kadar Oruç tut bari diyo bana :) 9 gün şehirdışında olacağız diyetim ne olacak bilmiyorum

canım eski diyetlerimde haftada enaz 2 kilo verirdim on beni üzdü ne yapalim geç olsun güç olmasın

ama sana daha önce yazdım bu kiloda uzun zamandır duruyorsan vücut korumaya almıştır kendini, haftaya olmadı bir sonraki hafta çorap söküğü gibi gidecek bu menülerle, hiç üzme canını, sen istikrarlı bir şekilde devam et yeter, tartıya takılma, öyle yada böyle gidecek!

hadi beraber verelim sen 1 kilo ben 1,5 kilo :) 9 gün korusan yeter :) 2-3 gün yersin 1 gün pro yaparsın en iyi öyle korursun gibi geldi bana

hadi beraber verelim sen 1 kilo ben 1,5 kilo :) 9 gün korusan yeter :) 2-3 gün yersin 1 gün pro yaparsın en iyi öyle korursun gibi geldi bana
2,5 kiloyu nasıl vereceksin kankam 1,5 kilon kaldı...zaten taşınırken ister istemez kilo verirsin.,

Menüm

Sahur: yarım dilim Ballı ekmek,yumurta,4 zeytin,yarım kk peynir

Iftar: yarım kase mantı Çorbası,1 tabak Karışık et sote,kabak,yarım bardak cola zero..( kalorisi yok diye içtim),avuçiçi pide,yoğurt(3 Kaşık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…