Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Paylaşım alanında bayramdaki etabın olmayacağı birleşeceğini falan yazıyorlardı öyle oluyormuş diye, tam olarak nasıl oluyor ? Bildirim yapmayacak mıyız yapmasak iyi olurdu tartı bulamayabiliriz :/

Paylaşım alanında bayramdaki etabın olmayacağı birleşeceğini falan yazıyorlardı öyle oluyormuş diye, tam olarak nasıl oluyor ? Bildirim yapmayacak mıyız yapmasak iyi olurdu tartı bulamayabiliriz :/
Bende öyle anladım 2 hafta birleştirilip 2 ye bölünecek sanırım..

Galiba öyle olacak kızlar.gelecek cuma bildirim yapmayacağız diyer haftada ikiye bölünecek...ama bu paylaşım alanı için geçerli...takımda herkes kilosunu bildirecek....

Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Gecen hafta : 123
Bu hafta 120
Fark: 3 kg

Kızlar gelecek hafta takımda 2yer kesin boşalır...aslında bu hafta onları diskalifiye ede bilirdim ama sırf suveymaya olan saygımdan yapmadım.munukedi ile çok şey paylaşmadık ama suveyma ilr çok şey paylaşdık.hatta ona numaramı bile vetmiştim.inşallah kötü bir şey yoktur,şu an ona dua ediyorum...eyer öylesine gelmediyse çok üzülürüm yine bi insana gereyinden fazla önem verip güvendiyim için...
ha bi de aydan 61.3 kiloyla mezun ola bilir.eyer isterse ve o kiloya ulaşırsa mezun olup liste dışı devam ede bilir..,listede 3yer boşalır...

Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Gecen hafta : 123
Bu hafta 120
Fark: 3 kg
Emineee yata yata kilo vermişsin bacım :) 3 kilo süperrrr..

Bence suveyma interneti bağlanmadığı için gelemiyor Aynuram..haftaya zaten liste paylaşımı yok...sen bilirsin kararını verirsin haftaya kadar...

Bence suveyma interneti bağlanmadığı için gelemiyor Aynuram..haftaya zaten liste paylaşımı yok...sen bilirsin kararını verirsin haftaya kadar...
Canım ben ona numaramı vermiştim,bu tür koşullarda bana ulaşması için...
Ayyy öyle ya bildirim yok...hadi hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…