Teşekkürler bebeğimCanım bu arada yazmayı unuttum sanırım. çok iyi kilo vermişsiin
Bende öyle anladım 2 hafta birleştirilip 2 ye bölünecek sanırım..Paylaşım alanında bayramdaki etabın olmayacağı birleşeceğini falan yazıyorlardı öyle oluyormuş diye, tam olarak nasıl oluyor ? Bildirim yapmayacak mıyız yapmasak iyi olurdu tartı bulamayabiliriz :/
Varım ben 72 yi görmem gerek o zaman Çarşamba Akşamı...Perşembe yolda olurum tartı yok gideceğim yerlerde..
Bayram sonrası artıda olursak şok yaparız 2 gün olmazsa...ne zaman taşınıyorsun Saraycam?bence görürsün 72 yi bende çarşamba akşamı tartılırım senin için.
Varım ben 72 yi görmem gerek o zaman Çarşamba Akşamı...Perşembe yolda olurum tartı yok gideceğim yerlerde..
Bayram sonrası artıda olursak şok yaparız 2 gün olmazsa...ne zaman taşınıyorsun Saraycam?
Ayy dimi amakız sende bizim takımdasın, bu hafta asillere 30 dk spor varr
Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır***KAÇAKLAR LİSTESİ***
aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7/72,7/0,7/%0,95)
_SARAYCA_ (64,7/64/0.7/%1,08)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)
firuzeew (69///%)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,33)
uzum328 (95,7/95/0,7/%0,73)
fatmanurkaya (132,5/131,8/0,7/%0,53)
engineer333 (81,8/81/0.8/%0.97)
perigunlugu (67,7///%)
selinanya (55,9/56,2/-0,3/%-0,53)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123///)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
@mirjam , @firuzeew , @perigunlugu ,yumurtalikofte kızlar nerelerdesiniz
Emineee yata yata kilo vermişsin bacım :) 3 kilo süperrrr..Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Gecen hafta : 123
Bu hafta 120
Fark: 3 kg
Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Bu hafta 120
Tebrikler abla...keşke zamanında bildirseydin kilonu...şu ramazan bitse de kavuşsak sana...Kızlar özür dilerim. Ben siteye girmeyi ögrenemedim daha kızım da yürüyüşe gitti. Şimdi yapıyorum. Umarım gec kalmamısımdır
Bu hafta 120
Aynen öyle oldu valla. Ben sürekli yatsam mı ne yapsamEmineee yata yata kilo vermişsin bacım :) 3 kilo süperrrr..
Bence suveyma interneti bağlanmadığı için gelemiyor Aynuram..haftaya zaten liste paylaşımı yok...sen bilirsin kararını verirsin haftaya kadar...Kızlar gelecek hafta takımda 2yer kesin boşalır...aslında bu hafta onları diskalifiye ede bilirdim ama sırf suveymaya olan saygımdan yapmadım.munukedi ile çok şey paylaşmadık ama suveyma ilr çok şey paylaşdık.hatta ona numaramı bile vetmiştim.inşallah kötü bir şey yoktur,şu an ona dua ediyorum...eyer öylesine gelmediyse çok üzülürüm yine bi insana gereyinden fazla önem verip güvendiyim için...
ha bi de aydan 61.3 kiloyla mezun ola bilir.eyer isterse ve o kiloya ulaşırsa mezun olup liste dışı devam ede bilir..,listede 3yer boşalır...
Canım ben ona numaramı vermiştim,bu tür koşullarda bana ulaşması için...Bence suveyma interneti bağlanmadığı için gelemiyor Aynuram..haftaya zaten liste paylaşımı yok...sen bilirsin kararını verirsin haftaya kadar...
tebrik ederim bacımEmineee yata yata kilo vermişsin bacım :) 3 kilo süperrrr..
Ana-kız derece yaptınız bu hafta..listede olsan 1. Olurdun ...bundan sonra cuma 12 ye kadar bildirim yapmaya dikkat et bacım..Aynen öyle oldu valla. Ben sürekli yatsam mı ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?