Bitanesin sen ya ellerine sağlık...perigunlugu
Selinanya kızlar listeyi şöyle yaptım, yardım olsun size :) gelen olursa tekrar düzenlersiniz
bu hafta galip kaçaklar :)
***KAÇAKLAR LİSTESİ***
aeben (67,2/67,8/-0,6/%-0,89)
daydream15 (73,7/72,7/0,7/%0,95)
_SARAYCA_ (64,7/64/0.7/%1,08)
Masmavi_ (64/62,5/1,5/%2,34)
mirjam (70,9///%)bildirimde bulunmadı
firuzeew (69/68.3/0,7/%1,01)
ay__060 (90,4/89,2/1,2/%1,33)
uzum328 (95,7/95/0,7/%0,73)
fatmanurkaya (132,5/131,8/0,7/%0,53)
engineer333 (81,8/81/0.8/%0.97)
perigunlugu (67,7/67.4/0,3/%0,44)
selinanya (55,9/56,2/-0,3/%-0,53)
koza16 (62,6///%) Bildirimde bulunmadı
yumurtalikofte(123/120/3/%2,43)
_AYNURA_ (63,2/62,4/0,8/%1,26)
ortalama %0,78 :)
Sen kaptan olarak yapacağını yapmışsın kuzum..Canım ben ona numaramı vermiştim,bu tür koşullarda bana ulaşması için...
Ayyy öyle ya bildirim yok...hadi hayırlısı inşallah...
Ayyy geç mi kaldım. Kızımı aradım da acmadı. Yürüyüsteyken kendini kaybediyor. Bugün de şansıma fazla yürüyeceği tuttu. Cocukların hicbiri evde degildi.Tebrikler abla...keşke zamanında bildirseydin kilonu...şu ramazan bitse de kavuşsak sana...
Aynura takımının cezasını kes bakalımBitanesin sen ya ellerine sağlık...
Bitanesin sen ya ellerine sağlık...
Bencede uygunu bu..munuyu izne ayıramıyor çünkü 2 ay olmadığı için...aynura bence munukediyi baya bi zamandır menü bildirmediği için diskalifiye edebilirdin, suveymayı izine ayırabilirdin,
sırada bekleyen çok kişi var çünkü
Ne bileyim saraycam ya,boşuna diskalifiyeye kıymayıp da izne ayırdığım üyeler baya yer kaplıyo genel listede...onun için artık diskalifiyeyse diskalifiye sonuçta herkes biliyor kuralları...aynura bence munukediyi baya bi zamandır menü bildirmediği için diskalifiye edebilirdin, suveymayı izine ayırabilirdin,
sırada bekleyen çok kişi var çünkü
Bencede uygunu bu..munuyu izne ayıramıyor çünkü 2 ay olmadığı için...munukedi nerdesin kuzum sen?
yasom7272 yasoooom nirdesiiiin?
Evet zaten takım içi kurallara uymadığı için direk diskalifiye gerekirdi ama işte kıyamıyorum,ya dönerse ya gelirse diye...ama kurallar var ve uymadı bu kurala, menü vermesi gerekirdi, neyse artık bayramdan sonraya kaldı
Kayınvalidesine mi gitti acaba?evet ya telefonada cevap vermedi, bekliyorum yürüyüş içinyoksa jilliana başlıycam
zaten haftaya gelmezlerse direkt diskalifiye olacaklar sanırım 3. kez bildirimde bulunmadılar çünkü..Ne bileyim saraycam ya,boşuna diskalifiyeye kıymayıp da izne ayırdığım üyeler baya yer kaplıyo genel listede...onun için artık diskalifiyeyse diskalifiye sonuçta herkes biliyor kuralları...
Bu saatte mi yürüycen saraycam?oh ne güzel kocan da izin veriyo...evet ya telefonada cevap vermedi, bekliyorum yürüyüş içinyoksa jilliana başlıycam
Kesinlikle...o zaman vicdanım rahat olacak...zaten haftaya gelmezlerse direkt diskalifiye olacaklar sanırım 3. kez bildirimde bulunmadılar çünkü..
bilmiyorum sabah gitmem demişti, belki acil bir durum olmuştur, ama bana geri dönüş yapmadı, hiç böyle yapmazdı, belki namaz kılıyordur,Kayınvalidesine mi gitti acaba?
Haklısın da Aynuram kaçaklar listesinde güzel kilo veren ve listeyi bekleyen ve verecek kilosu çok adaylar var..bayramdan sonra rekabet artacak takımlararasında..Evet zaten takım içi kurallara uymadığı için direk diskalifiye gerekirdi ama işte kıyamıyorum,ya dönerse ya gelirse diye...
izin aldımda yasemin yok, kaldım öyle,,, kvlideler çıktı yürüyüşe bide hava attım onlara, sizler yavaşsınız bana göre diyeBu saatte mi yürüycen saraycam?oh ne güzel kocan da izin veriyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?