Tatil,regl bayram birleştii için öyledir canıım. Toparlarsıın sen3 haftadır durmadan kilo alıyorum bayramda tuzu biberi oldu yerimde saysam hadi neyse ama artı hiç hoş değilKurallara bakarsak halim hiç iyi değil Gizem beni atmasın sakın
Tatil,regl bayram birleştii için öyledir canıım. Toparlarsıın sen
O kaçamaklar hepimizii yakıcaakGaliba öyle oldu, özellikle bayram yolculuğundaki tozutmalar bana hiç iyi gelmediBu cumadan ümitli değilim önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
aslı kilo alıyorsan yada durduysa menülerini yeniden gözden geçir ekmeğinin tb sa çavdara çevir su tüketimini arttır yeme düzeninde ufak değişiklikler yap yani protein alımını 2gün yapma sebze ye sonra protein ekle yani metobolizmayı şaşırt. hatta duraklamada olabilir sabırla bekle 3hafta 1ay sonra kendiliğinden çözülecektir.gerçi bunları sen biliyorsundur benim söylemem gerek yok ama nacizane fikrim bu..
tabiki herkes kendi bünyesini kendi bilir benimki bir öneri burda çokdaha deneyimli arkadaşlarımız var seni motive edip daha güzel önerilerde bulunacaklardır eminim.Yok ben o artıları alıcak bir sürü şey yaptım zaten farkındayım, bayram özellikle çok kötüydü benim için düzene girer diye düşünüyorum cıss yapmayınca bi ekmeği bi de eti bırakamıyorum ya bugün de öyle çok yemek seçtiğim için zor oluyor.
tabiki herkes kendi bünyesini kendi bilir benimki bir öneri burda çokdaha deneyimli arkadaşlarımız var seni motive edip daha güzel önerilerde bulunacaklardır eminim.
Abla çok haklısın aslında.. Kafam da hep okulların açıldığı zaman tamamen istediğim kiloya gelicem diyorum ama bu beni daha da strese sokuyo bazen. Ya olmazsa falan diyee.fatmacım yeme düzenini oturttumu sen zaten o kiloları çok kolay verecen yeterki sabırlı ol sabırlı ol derken bazen hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz veremiyorum kilom durdu bu ay hiç kilo veremedim bu seferde başarısız oldum gibi hatta bakıyorum hepiniz eylülü hedeflemişsiniz ama bana göre gözünüzde eylül olmasın hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz sözlerim acıda olsa bırakın rayına uzun vade düşünün evet o kiloları vereceksiniz ama kısa vadede değil uzun vadedeki kalıcı olsun ne olur sözlerim incitmesin sizleri umutsuzluğa sürüklemesin şöyle düşünün bir dağa tırmanıyorsunuz engebeli bazı yerleri hızla geçeceksiniz bazı yerlerde duraklayıp nefes alıp tekrar yürüyüceksiniz ama o zirveye çıkacaksınız yeterki pes etmeyin lütfen tebrik ederim hepinizi.
fatmacım tabiki çalışma hayatında belki çok zorlanacan çoçuklar var eşin var ve seni hasretle bekleyen öğrencilerin var ama ozamanda kendine kendin alternatfler bulacaksın emin ol mesela ben tavukları haslayıp buzluğa attım işten gelince çıkartıp yedim yada işe götürdüm bunun gibi bu örnekler çoğalacak okul başladığında emin ol kendin artık orda yenilen aburcuburları pastaları görmeyecen yada kibarca red edecen ben öyle olacağına inanıyorum yada sadece tadına bakıp nefsini köreltecen yeterki elimizi elimizden bırakma bizlerinde sizlere ihtiyacı var daha benimde verecek kilolarım var.
ohh ne güzel yaa daha çook güzel kilolar gidecek burda inşallah :)
gerçekten o ikili rakamları bende merak ediyorum teşekkürler canım heyecanımı paylaştığin içinTebrik ederriiim aynen devam daha ikili rakamları görüceksin o zaman daha da mutlu olucaksın inşallahvalla beni bile heyecanlandırdın okurken :)
Ya inanır mısıın aslı ben de öyle düşünüyorumYok ablam bu kızlara kalsa beni aç bırakırlarNe varsa sende var Kendini zorlamadan bıktırmadan çok güzel veriyorsun kilolarını, az önce yazdın ya Eylüle hedef koymayın yayın diye. İşte o Eylül bozuyor benim durumumu onu farkettim zaten az kaldı yine istediğim hale gelemicem diye üzülüyorum ama çok saçma sanki sonrası yokmuş giibi
Ya inanır mısıın aslı ben de öyle düşünüyorumSanki okullar açıldıktan sonra kilo verilemiyomuş gibii bir algı var bende de
bende kilo almış olabilirim bayram sonrası yeme düzeni kuramadım kendime şimdide kardeşim gelecek çoçuklarıyla sanırım 10gün kalacaklar nasıl bir düzen olacak bilmiyorum ramazanı atlatmaya çalışırken birde misafir gelince inşallah son 8 kilo derken üstüne almadan atlatabilirim.gece 2de uyanıp açıkmış hissediyorum garip bir şekilde :))
aslı belli bir zaman koyarsanız yani kısa vade o zaman beyin onu algılıyor ve stres sokuyor ben öyleyim mesala dedimki bu ramazanda 3kilo vermem gerekiyor ama veremedim 2 kilo ile kaldı üstüne bide adet sonrası iştahı bıraktı üstüne bağırsak sorunu yaşadım .bugün kendimi kontrol etmeye çalışıyorum inş misafirler gelincede kendimi kontrol edebilirim. spor yapamıyorum oda beni rahatsız ediyor galiba
Ben daha önce hiç diyet yapmamıştım bu yıl ilk o yüzden bilmiyorum nolucak almayız umarım.. Okul varken spora zamanım kalmıyo benim de en azından biraz daha kilo verebilmem lazıım. Bir de sen de var mı bu düşünce bilmiyorum da ben okula gerçekten değişmiş olarak ve bu diyeti başarmış olarak gitmek istiyorum.Valla benim gerçekte öyle o yüzden çok korkuyorum. Her yaz 8-9 kilo verir tüm kış fazlasıyla geri alırım. Okulu da sevmiyorum zaten dersler falan salıyorum hep kendimi. Ne bulursam yiyiorum zaten çok iştahlı biriyim. Bıkıyorum eylül gelince her yıl aynı şey okulun stresi ayrı diyetin stresi ayrı spor yapmaya vakit olmuyor falan pes ediyorum
Ben daha önce hiç diyet yapmamıştım bu yıl ilk o yüzden bilmiyorum nolucak almayız umarım.. Okul varken spora zamanım kalmıyo benim de en azından biraz daha kilo verebilmem lazıım. Bir de sen de var mı bu düşünce bilmiyorum da ben okula gerçekten değişmiş olarak ve bu diyeti başarmış olarak gitmek istiyorum.
Evet ya üni yle lise çok farklı şimdii ben sınıf arkadaşlarımı da şaşırtmam istiyorumO ben de her sene olurdu da şu an yaz okulu yaptığım için etkilemiyor zaten okuldayımBi de lise olunca herkes aynı sınıf değişmiyor öyle oluyor üni öyle değil kimse farketmez zaten :)
Senin kilon güzel zaten sıkılaşman spor yapıp kendinle mutlu hale gelmen lazım bence, benim çok seçeneğim yok eylüle kadar gitmez bu kadar kilo mecbur asılıcaz
Maşallah sana canım, böyle böyle gidecek işte. inşallah 69 ları da görürüz seninle. Ben bize ve burdaki tüm arkadaşlara inanıyorumkızlar bugün çok mutluyum nihayet 130 barajı asıldı çok şükür yürüyüşten gelip tartıldım bugün görmeyi çok istiyordum okadar sevindimki yazmamı alıp halay çektim sevinçten acaba 129 olduğu için benim kadar sevinen varmı dedi yenı zor bir süreç fakat sizinle heyecanlı ve keyifli oluyo r 120 baraj geçen yıl diyette 124 kadar düşm üştüm aşağisını uzun zamandır görmedim
heyecanımmı paylaşan destekleyen arkadaşlara çooooook teşekkür ederim sevgiler selamlar
Maşallah sana canım, böyle böyle gidecek işte. inşallah 69 ları da görürüz seninle. Ben bize ve burdaki tüm arkadaşlara inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?