Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 haftadır durmadan kilo alıyorum bayramda tuzu biberi oldu yerimde saysam hadi neyse ama artı hiç hoş değil Kurallara bakarsak halim hiç iyi değil Gizem beni atmasın sakın

3 haftadır durmadan kilo alıyorum bayramda tuzu biberi oldu yerimde saysam hadi neyse ama artı hiç hoş değil Kurallara bakarsak halim hiç iyi değil Gizem beni atmasın sakın
Tatil,regl bayram birleştii için öyledir canıım. Toparlarsıın sen

Cumaya çok az kalmıış oyy Bugün cıs yapmadım ama akşama yemeğe davetliyiiz Kendimii frenleyip günü tatlısız bitirmek istiyorum artıık

aslı kilo alıyorsan yada durduysa menülerini yeniden gözden geçir ekmeğinin tb sa çavdara çevir su tüketimini arttır yeme düzeninde ufak değişiklikler yap yani protein alımını 2gün yapma sebze ye sonra protein ekle yani metobolizmayı şaşırt. hatta duraklamada olabilir sabırla bekle 3hafta 1ay sonra kendiliğinden çözülecektir.gerçi bunları sen biliyorsundur benim söylemem gerek yok ama nacizane fikrim bu..

Galiba öyle oldu, özellikle bayram yolculuğundaki tozutmalar bana hiç iyi gelmedi Bu cumadan ümitli değilim önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
O kaçamaklar hepimizii yakıcaak Aynen haftaya toparlarsıın :))

Yok ben o artıları alıcak bir sürü şey yaptım zaten farkındayım, bayram özellikle çok kötüydü benim için düzene girer diye düşünüyorum cıss yapmayınca bi ekmeği bi de eti bırakamıyorum ya bugün de öyle çok yemek seçtiğim için zor oluyor.

tabiki herkes kendi bünyesini kendi bilir benimki bir öneri burda çokdaha deneyimli arkadaşlarımız var seni motive edip daha güzel önerilerde bulunacaklardır eminim.

tabiki herkes kendi bünyesini kendi bilir benimki bir öneri burda çokdaha deneyimli arkadaşlarımız var seni motive edip daha güzel önerilerde bulunacaklardır eminim.

Yok ablam bu kızlara kalsa beni aç bırakırlar Ne varsa sende var Kendini zorlamadan bıktırmadan çok güzel veriyorsun kilolarını, az önce yazdın ya Eylüle hedef koymayın yayın diye. İşte o Eylül bozuyor benim durumumu onu farkettim zaten az kaldı yine istediğim hale gelemicem diye üzülüyorum ama çok saçma sanki sonrası yokmuş giibi

Abla çok haklısın aslında.. Kafam da hep okulların açıldığı zaman tamamen istediğim kiloya gelicem diyorum ama bu beni daha da strese sokuyo bazen. Ya olmazsa falan diyee.

canım sanki dediğin gibi biraz alıştım işe giderken benimde senin gibi pratik çözümler bulmalıyım canımmm muhabbetimiz daim olsun inşallah

ohh ne güzel yaa daha çook güzel kilolar gidecek burda inşallah :)

inşallah canım çok teşekkürler
Tebrik ederriiim aynen devam daha ikili rakamları görüceksin o zaman daha da mutlu olucaksın inşallah valla beni bile heyecanlandırdın okurken :)
gerçekten o ikili rakamları bende merak ediyorum teşekkürler canım heyecanımı paylaştığin için

Ya inanır mısıın aslı ben de öyle düşünüyorum Sanki okullar açıldıktan sonra kilo verilemiyomuş gibii bir algı var bende de

Ya inanır mısıın aslı ben de öyle düşünüyorum Sanki okullar açıldıktan sonra kilo verilemiyomuş gibii bir algı var bende de

Valla benim gerçekte öyle o yüzden çok korkuyorum. Her yaz 8-9 kilo verir tüm kış fazlasıyla geri alırım. Okulu da sevmiyorum zaten dersler falan salıyorum hep kendimi. Ne bulursam yiyiorum zaten çok iştahlı biriyim. Bıkıyorum eylül gelince her yıl aynı şey okulun stresi ayrı diyetin stresi ayrı spor yapmaya vakit olmuyor falan pes ediyorum

bende kilo almış olabilirim bayram sonrası yeme düzeni kuramadım kendime şimdide kardeşim gelecek çoçuklarıyla sanırım 10gün kalacaklar nasıl bir düzen olacak bilmiyorum ramazanı atlatmaya çalışırken birde misafir gelince inşallah son 8 kilo derken üstüne almadan atlatabilirim.gece 2de uyanıp açıkmış hissediyorum garip bir şekilde :))
aslı belli bir zaman koyarsanız yani kısa vade o zaman beyin onu algılıyor ve stres sokuyor ben öyleyim mesala dedimki bu ramazanda 3kilo vermem gerekiyor ama veremedim 2 kilo ile kaldı üstüne bide adet sonrası iştahı bıraktı üstüne bağırsak sorunu yaşadım .bugün kendimi kontrol etmeye çalışıyorum inş misafirler gelincede kendimi kontrol edebilirim. spor yapamıyorum oda beni rahatsız ediyor galiba

Sen yürüyüşe çıkıyordun hep niye yapmıyorsun ? Olmadı Leslie bacı var bana o eşlik ediyor genelde Sen yaparsın ben sana güveniyorum

Ben daha önce hiç diyet yapmamıştım bu yıl ilk o yüzden bilmiyorum nolucak almayız umarım.. Okul varken spora zamanım kalmıyo benim de en azından biraz daha kilo verebilmem lazıım. Bir de sen de var mı bu düşünce bilmiyorum da ben okula gerçekten değişmiş olarak ve bu diyeti başarmış olarak gitmek istiyorum.

O ben de her sene olurdu da şu an yaz okulu yaptığım için etkilemiyor zaten okuldayım Bi de lise olunca herkes aynı sınıf değişmiyor öyle oluyor üni öyle değil kimse farketmez zaten :)
Senin kilon güzel zaten sıkılaşman spor yapıp kendinle mutlu hale gelmen lazım bence, benim çok seçeneğim yok eylüle kadar gitmez bu kadar kilo mecbur asılıcaz

Evet ya üni yle lise çok farklı şimdii ben sınıf arkadaşlarımı da şaşırtmam istiyorum Kız aramızda 1 kilo falan vardır ne farkıı Benim de vermem gereken bir sürü kilo var Mecbur artık canım önümüzde 7-8 hafta var elimizden gelenii yapıcaz

Maşallah sana canım, böyle böyle gidecek işte. inşallah 69 ları da görürüz seninle. Ben bize ve burdaki tüm arkadaşlara inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…