Maxim ya gunluk tartil yada haftalikKızlar ben cuma tartılmışdım 83 kg-dum
Bu gün ttartıldım 82.9
Ben de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacam
evet yağmurum yuvadan uçma zamanı geldi demi ?rabbim inşllah evinde yuvanda gördüğün huzurun koca evindede görmeni dilerim . anneden babadan kardeşlerden ayrılmak ne zor sanki bidaha hiç görmeyecekmiş gibi ama evine yuvana alıştığında baba evi bile yabancı gelecek biran evvel kendi evine gitmek isteyeceksin bu sözlerimi hatırla 3 5 sene sonra yüreğinin güzelliği gibi hep mutlu ol hep bitanem hayatın boyunca seni çok seviyorum . ay ben bugün nekadar duygusalım sürekli ağlıyorum kocaman öptümCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
evet yağmurum yuvadan uçma zamanı geldi demi ?rabbim inşllah evinde yuvanda gördüğün huzurun koca evindede görmeni dilerim . anneden babadan kardeşlerden ayrılmak ne zor sanki bidaha hiç görmeyecekmiş gibi ama evine yuvana alıştığında baba evi bile yabancı gelecek biran evvel kendi evine gitmek isteyeceksin bu sözlerimi hatırla 3 5 sene sonra yüreğinin güzelliği gibi hep mutlu ol hep bitanem hayatın boyunca seni çok seviyorum . ay ben bugün nekadar duygusalım sürekli ağlıyorum kocaman öptüm
boynumda sıkıntı yok canım. Sivasa dönünce haftada 3 gün yüzmeye başlicam. Spor salonuna gitme planım da var. O zaman eski haline dönmez diye düşünüyorumBoynun da sıkıntı varsa dikkatli yapmanı öneririm. Gerçekten çok etkili ama karın hareketleri boyuna çok yükleniyor benim doğru pozisyonu bulmam zamanımı almıştı. Hareketleri baya ilginçtirKısa sürede çok etkili evet ama daha çok sıkılaşmak için yani yumuşak olan ya da sarkmış bölgeleri çok hızlı bir şekilde toparlıyor. Ben 15 gün kadar yapmış ciddi değişimler görmüştüm ama karın bölgesinde bacak yavaş giden bir yer her spor için böyle. Ama bırakınca hemen geri dönmüştü vucudum eski haline bu yüzden tekrar yapmadım.
Tabii ki yazarım kuzum. Birazdan yapıcam. ayy yarına her yerim ağrıyla uyanmam umarımAeben ablam böyle yazınca benim de başlayasım geldiiSen 1 hafta sonra falan ilk gözlemlerini yazar mısın canıım
annem taziye işleriyle meşgul ya. Kadın gece geç saatte geliyor. Yüzünü göremiyoruz hiç. spor yapamıyor ama yediğine içtiğine dikkat ediyor. Gerçi dün gece ufak kardeşime çikolatalı kek yapmıştım ondan götürdü biraz. Pazartesiden itibaren burda olacak inşallahHayris annen nerelerde bayram bitti hala ses yok benim teyze gibi kaçtı mi o da yoksa?
Maxim ya gunluk tartil yada haftalikgunluk tartilinca oynamalari gorursun . Haftalik sabredebiliyorsan sonucu gorursun .
Kilo sabir isidir maxsin dunki gibi menulerle devam et sen gidecek insallah .
Akşam yemeyimi de yediyime göre menümü vereyim
Menüm:
Sabah:
1 yumurtadan yağsız menemen
1 dilim ekmek. 2 zeytin. yarım biber
salatalık. yeşillik. çay
Ara: 2 küçük şeftali
Öğlen:
1 tatlı kaşık yağla kavrulmuş patlıcan
yeşillik. salatalık. biber. yoğurt
Ara:
2 hurma. çay
Akşam:
yağsız et söte. salata. ayran
2 lt su (3 olur yatana kadar
Bir azdan yürüyüş
Azerbeycan da ya ondan bizden farklı saatleriŞeftalin 1 olsaymış diyecektim ama küçük yazmışsın :)
Bir de akşam yemeği için erken değil mi henüz dört bile değil saat acıkmıyor musun sonra
Yaa unutuyorum ki ben işteAzerbeycan da ya ondan bizden farklı saatleri
Akşam yemeyimi de yediyime göre menümü vereyim
Menüm:
Sabah:
1 yumurtadan yağsız menemen
1 dilim ekmek. 2 zeytin. yarım biber
salatalık. yeşillik. çay
Ara: 2 küçük şeftali
Öğlen:
1 tatlı kaşık yağla kavrulmuş patlıcan
yeşillik. salatalık. biber. yoğurt
Ara:
2 hurma. çay
Akşam:
yağsız et söte. salata. ayran
2 lt su (3 olur yatana kadar
Bir azdan yürüyüş
Yaa unutuyorum ki ben işteOrda saat kaç acaba
2 saat fark vardı sanırımYaa unutuyorum ki ben işteOrda saat kaç acaba
Kızlar bugün menüme akşama ne yesem bilmiyorum ya yapmam lazım ama ne yapsam soğan çorbası yapayım diyorum kalorisi de düşük falan ne dersiniz kızlar bir şey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?