Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben cuma tartılmışdım 83 kg-dum

Bu gün ttartıldım 82.9
Maxim ya gunluk tartil yada haftalik gunluk tartilinca oynamalari gorursun . Haftalik sabredebiliyorsan sonucu gorursun .
Kilo sabir isidir maxsin dunki gibi menulerle devam et sen gidecek insallah .

Ben de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacam

Boynun da sıkıntı varsa dikkatli yapmanı öneririm. Gerçekten çok etkili ama karın hareketleri boyuna çok yükleniyor benim doğru pozisyonu bulmam zamanımı almıştı. Hareketleri baya ilginçtir Kısa sürede çok etkili evet ama daha çok sıkılaşmak için yani yumuşak olan ya da sarkmış bölgeleri çok hızlı bir şekilde toparlıyor. Ben 15 gün kadar yapmış ciddi değişimler görmüştüm ama karın bölgesinde bacak yavaş giden bir yer her spor için böyle. Ama bırakınca hemen geri dönmüştü vucudum eski haline bu yüzden tekrar yapmadım.

evet yağmurum yuvadan uçma zamanı geldi demi ?rabbim inşllah evinde yuvanda gördüğün huzurun koca evindede görmeni dilerim . anneden babadan kardeşlerden ayrılmak ne zor sanki bidaha hiç görmeyecekmiş gibi ama evine yuvana alıştığında baba evi bile yabancı gelecek biran evvel kendi evine gitmek isteyeceksin bu sözlerimi hatırla 3 5 sene sonra yüreğinin güzelliği gibi hep mutlu ol hep bitanem hayatın boyunca seni çok seviyorum . ay ben bugün nekadar duygusalım sürekli ağlıyorum kocaman öptüm

Leslie ile 2 mile videosunu bir türlü bulamayıroum kızlar bulabilen biri bana link atarsa çok mutlu olurum :)

boynumda sıkıntı yok canım. Sivasa dönünce haftada 3 gün yüzmeye başlicam. Spor salonuna gitme planım da var. O zaman eski haline dönmez diye düşünüyorum

Hayris annen nerelerde bayram bitti hala ses yok benim teyze gibi kaçtı mi o da yoksa?
annem taziye işleriyle meşgul ya. Kadın gece geç saatte geliyor. Yüzünü göremiyoruz hiç. spor yapamıyor ama yediğine içtiğine dikkat ediyor. Gerçi dün gece ufak kardeşime çikolatalı kek yapmıştım ondan götürdü biraz. Pazartesiden itibaren burda olacak inşallah

Maxim ya gunluk tartil yada haftalik gunluk tartilinca oynamalari gorursun . Haftalik sabredebiliyorsan sonucu gorursun .
Kilo sabir isidir maxsin dunki gibi menulerle devam et sen gidecek insallah .

Tamam o zaman haftalık tartılcam bundan sonra

Akşam yemeyimi de yediyime göre menümü vereyim

Menüm:

Sabah:
1 yumurtadan yağsız menemen
1 dilim ekmek. 2 zeytin. yarım biber
salatalık. yeşillik. çay

Ara: 2 küçük şeftali

Öğlen:
1 tatlı kaşık yağla kavrulmuş patlıcan
yeşillik. salatalık. biber. yoğurt

Ara:
2 hurma. çay

Akşam:
yağsız et söte. salata. ayran

2 lt su (3 olur yatana kadar

Bir azdan yürüyüş

Şeftalin 1 olsaymış diyecektim ama küçük yazmışsın :)
Bir de akşam yemeği için erken değil mi henüz dört bile değil saat acıkmıyor musun sonra

Kızlar bugün menüme akşama ne yesem bilmiyorum ya yapmam lazım ama ne yapsam soğan çorbası yapayım diyorum kalorisi de düşük falan ne dersiniz kızlar bir şey bulamadım

Yine harika menun

Kızlar bugün menüme akşama ne yesem bilmiyorum ya yapmam lazım ama ne yapsam soğan çorbası yapayım diyorum kalorisi de düşük falan ne dersiniz kızlar bir şey bulamadım

Canım tok tutarmı seni bilmem ama ispanak haşla kendi suyuyla
Yoğurdu çırp soyumuş ispanağı dök yoğurda istersen sarımsak da ez.
Yanında domates-salatalık
Ben çok yaparım
Ya da kabağı haşla yine yoğurda kat. patlıcanı da öyle yapa bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…