Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kabak yemeğim var aslında

kızlar bugün çok mutluyum nihayet 130 barajı asıldı çok şükür yürüyüşten gelip tartıldım bugün görmeyi çok istiyordum okadar sevindimki yazmamı alıp halay çektim sevinçten acaba 129 olduğu için benim kadar sevinen varmı dedi yenı zor bir süreç fakat sizinle heyecanlı ve keyifli oluyo r 120 baraj geçen yıl diyette 124 kadar düşmüştüm aşağisını uzun zamandır görmedim
heyecanımmı paylaşan destekleyen arkadaşlara çooooook teşekkür ederim sevgiler selamlar

canım bir an aklımdan çıkmış, kusura bakmayın. selam söyle annene. özledik ondan dedim :)

hadi hayırlı olsun adaş ablam benim.

Bu çok güzell bir haber ablacıım Şimdii o barajıda aşıcaksıın daha da aşağılara iniceksiin inşallah

ooo çok güzel, demek ki cumaya daha iyi bir sonuç alacaksın, bu cuma olmaz belki ama haftaya kesin buradaki asıl listeye girersin, o zaman sadece kendin için değil, takım arkadaşların içinde kilo vermen gerekiyor, daha keyifle gidecek kilolar inşallah, şimdi gelsin 119 lar sonra 109 sonra 99... zaten 99 dan sonra kilo vermek daha zevkli olacak..

tekrar tekrar tebrikler,

SARAYCAM ÇOK TEŞEKKÜRLER iyiki beni diyet günlüklerinden buldun ve yazdın hiç bir şey tesadüf değil ALLAHIN bir lutfu oldu ALLAH razı olsun seni sevdiklerine bağişlasın

Süper ablacım kendimmiş gibi sevindim

fatmacım yeme düzenini oturttumu sen zaten o kiloları çok kolay verecen yeterki sabırlı ol sabırlı ol derken bazen hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz veremiyorum kilom durdu bu ay hiç kilo veremedim bu seferde başarısız oldum gibi hatta bakıyorum hepiniz eylülü hedeflemişsiniz ama bana göre gözünüzde eylül olmasın hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz sözlerim acıda olsa bırakın rayına uzun vade düşünün evet o kiloları vereceksiniz ama kısa vadede değil uzun vadedeki kalıcı olsun ne olur sözlerim incitmesin sizleri umutsuzluğa sürüklemesin şöyle düşünün bir dağa tırmanıyorsunuz engebeli bazı yerleri hızla geçeceksiniz bazı yerlerde duraklayıp nefes alıp tekrar yürüyüceksiniz ama o zirveye çıkacaksınız yeterki pes etmeyin lütfen tebrik ederim hepinizi.

canımm sözlerine cani gönülden katılıyorum lütfen acıda olsa tatlıda olsa düşüncelerini hep böyle paylaş haklısın canım benim için bu durum kısa süreli bir yarış değil hayat tarzım bir düzen kurmaya çalıştım endişem okul hayatındada bir düzen oluşturmak ümitsizliğe kapildığimizda bize uzanan gönül dostlarımız var kalktığimizda elimizden tutup kaldıracağiz birbirimizi iyiki varsınız sevgiler canım

fatmacım tabiki çalışma hayatında belki çok zorlanacan çoçuklar var eşin var ve seni hasretle bekleyen öğrencilerin var ama ozamanda kendine kendin alternatfler bulacaksın emin ol mesela ben tavukları haslayıp buzluğa attım işten gelince çıkartıp yedim yada işe götürdüm bunun gibi bu örnekler çoğalacak okul başladığında emin ol kendin artık orda yenilen aburcuburları pastaları görmeyecen yada kibarca red edecen ben öyle olacağına inanıyorum yada sadece tadına bakıp nefsini köreltecen yeterki elimizi elimizden bırakma bizlerinde sizlere ihtiyacı var daha benimde verecek kilolarım var.

ohh ne güzel yaa daha çook güzel kilolar gidecek burda inşallah :)

Ben bildirimimi yapıp duşa kaçıyorum kızlar çok yoruldumm sonra uzanıp dinleneceğim.

Sabah:
1 çb portakal suyu
1 dl tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Öğle:
1 yt salata
1 sb ayran
2 kepçe şehriye çorbası

Akşam:
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dl karpuz

Su: 2 litreyi bulur belki geçer

Spor:
*Leslie ile 1 mile
*Jillian Level 1
*45 Mekik
*20 Leg Raise
*45 sn Plank

Bugün eve iki klima takıldı evi sildim süpürdüm ütü çamaşır temizlik gününe denk geldi klimalar bu yorgunluğun üzerine nasıl spor yapma diye düşünürken oldu da bitti ama bende BİTTİM

Tebrik ederriiim aynen devam daha ikili rakamları görüceksin o zaman daha da mutlu olucaksın inşallah valla beni bile heyecanlandırdın okurken :)

Cumaya 59ları görürsün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…